Προς το περιεχόμενο

[Mesh Router] TP-Link Deco M5 3-pack Mesh Wifi Router AC1300 - 159 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το μαγαζί αλλά αν δεν είναι λάθος τιμή, είναι μακράν η χαμηλότερη για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο wifi

https://www.websupplies.gr/access-point-tp-link-deco-m5-ac1300-dual-band-101001000mbps-3pack

Επόμενη τιμή:

σκρουτζ: 259 €

amazon uk: 208 £

amazon de: 240 €

Προσοχή το συγκεκριμένο σύστημα είναι μόνο router/wifi, χρειάζεται να συνδεθούν σε modem για πρόσβαση στο ιντερνετ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, geodimis είπε

Παραπληροφόρηση το 802.11an. Το ac είναι το σωστό ή n. 

Γιατί το deco m5 βλέπω ότι ξεκινάει από 96€;

AC είναι, δες τον τίτλο αλλά και τα χαρακτηριστικά στην σελίδα προϊόντος

Τα 96€ είναι για 1 μόνο συσκευή - αυτό εδώ είναι 3-pack

Δημοσ.

Έχετε υπόψιν ότι τα features που δίνει είναι limited.

Το κοίταγα και εγώ για λύση σε εταιρεία αλλά τελικά έπαιξα με ubiquiti.

Για βασική χρήση σε σπίτι θεωρητικά είναι πολύ καλό χωρίς να το έχω δουλέψει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόλις τσίμπησα ένα πακετάκι, @NewUser1 ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! :)

Δεν είναι θέμα σοβαρού ή μη router, όποιος ξέρει ότι χρειάζεται mesh δίκτυο, το παίρνει, για την τιμή του μια χαρά είναι (ρίξτε μια ματιά στα Orbi της Belkin για τιμές...).
Όποιος δεν το χρειάζεται ή δεν ξέρει ότι χρειάζεται mesh δίκτυο, ας μην ασχοληθεί.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, paredwse είπε

Μόλις τσίμπησα ένα πακετάκι, @NewUser1 ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! :)

Δεν είναι θέμα σοβαρού ή μη router, όποιος ξέρει ότι χρειάζεται mesh δίκτυο, το παίρνει, για την τιμή του μια χαρά είναι (ρίξτε μια ματιά στα Orbi της Belkin για τιμές...).
Όποιος δεν το χρειάζεται ή δεν ξέρει ότι χρειάζεται mesh δίκτυο, ας μην ασχοληθεί.

πες μας τι τετραγωνικα σπιτι εχεις, αν ειναι διοροφο? αλλιως ποιος ο λογος για mesh?

• Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, MegalosVeziris said:

πες μας τι τετραγωνικα σπιτι εχεις, αν ειναι διοροφο? αλλιως ποιος ο λογος για mesh?

Έχω να καλύψω 120 τετραγωνικά, δυόροφο σπίτι με τοίχους από συμπαγή πέτρα - όχι τούβλο.
Και ένας satellite θα πάει για να καλύψει άλλα 50 τετραγωνικά σε εξωτερικό χώρο. 

Ξέρω πολύ καλά για τι λειτουργία το θέλω, ευτυχώς που βγήκε αυτή η προσφορά, ήμουν έτοιμος να τσιμπήσω Belkin Orbi (από amazon βέβαια, εδώ δεν αξίζει με τίποτα). 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paredwse είπε

Έχω να καλύψω 120 τετραγωνικά, δυόροφο σπίτι με τοίχους από συμπαγή πέτρα - όχι τούβλο.
Και ένας satellite θα πάει για να καλύψει άλλα 50 τετραγωνικά σε εξωτερικό χώρο. 

Ξέρω πολύ καλά για τι λειτουργία το θέλω, ευτυχώς που βγήκε αυτή η προσφορά, ήμουν έτοιμος να τσιμπήσω Belkin Orbi (από amazon βέβαια, εδώ δεν αξίζει με τίποτα). 

οκ εσυ εχεις λογο, απλα οι περισσότεροι που ειμαστε σε διαμερισματα δεν εχουμε αναγκη το mesh

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, MegalosVeziris said:

οκ εσυ εχεις λογο, απλα οι περισσότεροι που ειμαστε σε διαμερισματα δεν εχουμε αναγκη το mesh

Για διαμέρισμα συμφωνώ, είναι υπερβολή - σαν να παίρνεις αγωνιστικό αυτοκίνητο για να πας μέχρι το περίπτερο, στα 300 μέτρα.

Αν και μερικοί, λόγω κατασκευής διαμερίσματος, ίσως βρουν χρήσιμο κάποιο μικρό mesh network (με έναν δορυφόρο). Αλλά το παρόν, τριάρι, είναι overkill.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, paredwse είπε

Το αυτό με 160 τετραγωνικά. Σε παρόμοια κατάσταση. Έβλεπα τα Linksys velop στα +450 αλλά δεν με χαλάει να το προσπαθήσω με τα 160€ :)

Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση της προσφοράς

Επεξ/σία από ninos30
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...