Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο διεθνές πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνων, "Msc in International Marketing and Communications" και θα ήμουν κατι παραπάνω απο ευγνόμων αν αφιερώνατε 10-12 λεπτα από τον πολύτιμο χρόνο σας για να "σώσετε" την διπλωματική μου εργασία. Το θέμα αφορά προφίλ κατανάλωτή και τους λόγους επιλογής διαφορετικών καναλιών από τα οποία ψωνίζει. Ψαχνουμε για αγοραστές Σαμπουάν βεβαίως βεβαίως! Προσπαθούμε να φτάσουμε με δυσκολία τον επιθυμητό αριθμό ερωτηματολογίων (400-450) γι' αυτο και η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. 

Όσοι πιστοί προσέλθετε στο παρακάτω link😊

https://onlinesurveys.aueb.gr/index.php/118778/lang-el

Ευχαριστώ παρα παρα πολύ! 

Δημοσ.

Σας ευχαριστούμε θερμά που λάβατε μέρος στην έρευνα. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη για την ολοκλήρωση της διπλωματικής εργασίας και κατ' επέκταση του μεταπτυχιακού μας.

Δημοσ.

Σας ευχαριστούμε θερμά που λάβατε μέρος στην έρευνα. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη για την ολοκλήρωση της διπλωματικής εργασίας και κατ' επέκταση του μεταπτυχιακού μας.

Δημοσ.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...