xray2201 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/heaters/convectors/180064-morris-mph20040 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_morris-mph-20040-1204277.html στο skroutz 130+ https://www.skroutz.gr/s/12862132/Morris-MPH-20040.html Γνωρίζει κανείς αν είναι καλός με καλό θερμοστάτη;
Doubt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχουν 2400W με τα μισά λεφτά. Ίδια απόδοση θα έχεις, ίδιο ρεύμα θα κάψεις. Αν είναι θέμα καθαρά design, τότε πάσο. 1
tonypapadovic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 @Doubt Γνωρίζεις αν υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται ξεχωριστή γραμμή στον πίνακα; Πώς μπορώ να το τσεκάρω αυτό;
beez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 τα 2 kw ειχα διαβασει οτι θελουν 10Α ασφάλεια. απο εμπειρια με πλυντηριο πιάτων εγω δεν εμπιστευομαι τπτ με τη μαρκα μορρις. ειναι κακη η ποιοτητα και κακο σερβις. επειδη κοιτουσα και εγω για θερμοπομπο θα προτιμουσα atlantic odysee (οχι της σειρες F117/118) made in france η ισως κοιτουσα και nobo. υπαρχει ακομα διαφορα στο made in europe, οτι πληρωσεις περνεις. 3
panomelene Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Σκεφτομαι και εγω να παρω αυτον μιας και ψαχνω Τον εχει αγορασει κανενας να πει γνωμες;
IoannisSM Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Έχει κανένας εμπειρία απο after sales της Μοrris?
Doubt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tonypapadovic είπε @Doubt Γνωρίζεις αν υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται ξεχωριστή γραμμή στον πίνακα; Πώς μπορώ να το τσεκάρω αυτό; Δε νομίζω. Κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα και μια σε ηλεκτρολόγο της εμπιστοσύνης σου. Υπάρχουν ηλεκτρικά σίδερα 2400W και παραπάνω, οπότε δεν πρέπει να υπάρχει θέμα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Doubt 1
panomelene Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Έχει κανένας εμπειρία απο after sales της Μοrris? Ειχα παρει περυσι black friday ξανα τον αφυγραντήρα που εβγαλαν φέτος 229 και το χειριστήριο που δεν έπιανε μου το άλλαξαν χωρις πολλα πολλα. Βεβαια μου καναν μια ταρζανια στην κουρριερι και το χρεωσαν δεν ξερω αν ηταν λαθος αλλα με ενα μαιλ που τιυς εστειλα σε 1 ωρα τι είχαν αλλαξει σην κουρριερ σε δωρεαν Edit: ο αφυγραντήρας μαμαει επισης εμεινα πολυ ευχαριστημένος στα 250 που τον ειχα παρει Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από panomelene 1
altea6 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εγώ τον παρήγγειλα και περιμένω να έρθει. Μάλλον για τα λεφτά του είναι καλός. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο άλλο καλύτερο να το πει και όχι αόριστα "έχει η αγορά με τα μισά λεφτά"
fanastas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Το καλό με την morris ειναι ότι δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Το πανελ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά όποτε χρειάστηκα after sales services σε άλλες συσκευές morris ήταν πάντα εξυπηρετικοί και γρήγοροι. 1
pntzamilis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Στην Τεχνική Περιγραφή γράφει: "Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για καλά μονωμένους χώρους ή για περιστασιακή χρήση. " Τι σημαίνει αυτό; Επίσης στο εγχειρίδιο χρήσης γράφει: "ΠΡΟΣΟΧΗ Το προιόν δεν προορίζεται για χρήση πάνω σε χαλιά." Στα άλλα θερμαντικά σώματα (π.χ. στο καλοριφέρ λαδιού) δεν τα γράφει αυτά... Θα έχω πρόβλημα για χρήση πάνω σε μοκέτα;
yositosi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, pntzamilis είπε Στην Τεχνική Περιγραφή γράφει: "Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για καλά μονωμένους χώρους ή για περιστασιακή χρήση. " Τι σημαίνει αυτό; Επίσης στο εγχειρίδιο χρήσης γράφει: "ΠΡΟΣΟΧΗ Το προιόν δεν προορίζεται για χρήση πάνω σε χαλιά." Στα άλλα θερμαντικά σώματα (π.χ. στο καλοριφέρ λαδιού) δεν τα γράφει αυτά... Θα έχω πρόβλημα για χρήση πάνω σε μοκέτα; Οδηγία από την ΕΕ για ΟΛΑ τα θερμαντικά σώματα εσωτερικού χώρου να αναγράφονται τα παραπάνω κείμενα. Ολες οι φετινές εισαγωγές πρέπει να τα αναγράφουν! Γενικότερα στα μέτρα ασφαλείας προτείνεται να ΜΗΝ τοποθετούνται θερμαντικές συσκευές επάνω σε χαλιά ή λοιπά εύφλεκτα υλικά για προστασία από οποιαδήποτε στραβή ή ατύχημα τυχόν συμβεί
tasos_7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, IoannisSM είπε Έχει κανένας εμπειρία απο after sales της Μοrris? Εγώ έχω σε κλιματιστικό! Απο την ώρα που τους πήρα τηλ για ένα θέμα που είχα σε 3 μέρες ήταν επισκευασμένο. Έκανε 3 μέρες γιατί είμαι επαρχία και άργησε να έρθει το ανταλλακτικό. Δε νομίζω καμια εταιρία να έκανε έστω και τον ίδιο χρόνο. (Μπορεί να έτυχε βέβαια αλλά αυτή είναι η εμπειρία μου) 1
Philippe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαντλήθηκε από ΜΜ αλλά τον έχουν στα 89€ εκτός από τον Κώτσο και το Απόθεμα και ο Κόκοτας. Τον πήρε κανείς να μας πει αν αξίζει καθόλου; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Philippe
pntzamilis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, pntzamilis είπε Στην Τεχνική Περιγραφή γράφει: "Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για καλά μονωμένους χώρους ή για περιστασιακή χρήση. " Τι σημαίνει αυτό; Επίσης στο εγχειρίδιο χρήσης γράφει: "ΠΡΟΣΟΧΗ Το προιόν δεν προορίζεται για χρήση πάνω σε χαλιά." Στα άλλα θερμαντικά σώματα (π.χ. στο καλοριφέρ λαδιού) δεν τα γράφει αυτά... Θα έχω πρόβλημα για χρήση πάνω σε μοκέτα; Χθες βράδυ αργά έστειλα μήνυμα με τις παραπάνω απορίες στην Αμοιρίδης-Σαββιδης (https://morris.gr/content.asp?id=18&title=επικοινωνια) και σήμερα το μεσημέρι (άμεση απόκριση!) με πήρανε τηλέφωνο για να μου απαντήσουν: Το "Για καλά μονωμένους χώρους και για περιστασιακή χρήση" σημαίνει να μην χρησιμοποιείται ως μοναδικό θερμαντικό για όλο το σπίτι...Για χρήση σε ένα δωμάτιο κλειστό είναι ΟΚ. Επίσης, Ισχύει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πάνω σε χαλί ή ακόμη και μοκέτα. Πρέπει να μπαίνει μόνο πάνω στο γυμνό πάτωμα (μάρμαρο, πλακάκι κ.λ.π.), γιατί λέει βγάζει θερμότητα και από κάτω... Όχι για χρήση σε μπάνιο. Αν τον έχει πάρει κάποιος ας πει την εμπειρία του, γιατί αυτό με το χαλί είναι ένα θέμα...π.χ. αν έχεις σε όλο το δωμάτιο μοκέτα, που να τον βάλεις; πρέπει να φτιάξεις βάση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα