Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον βρηκα λιγο χρονο οποτε στο φτιαξα. Σου βαλα και τα 2 steppings οποτε οποιο και αν εχεις θα δουλευει. Σου κανα update και καποια αλλα microcodes. Βασισμένο στην πιο προσφατη εκδοση bios (1201) που υπαρχει για τη μητρική σου.

asusp5e.zip

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Λοιπον βρηκα λιγο χρονο οποτε στο φτιαξα. Σου βαλα και τα 2 steppings οποτε οποιο και αν εχεις θα δουλευει. Σου κανα update και καποια αλλα microcodes. Βασισμένο στην πιο προσφατη εκδοση bios (1201) που υπαρχει για τη μητρική σου.

asusp5e.zip

Σε ευχάριστο για τον κόπο σου, πραγματικά! Αν θέλεις στήλες μου το τηλ. σου σε μήνυμα να σε ρωτισω κάποια πράγματα, γιατί έχω μπλεξη τα μπουτια μου γενικά με το pc ! 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

asusp5e.zip

Σε ευχάριστο για τον κόπο σου, πραγματικά! 

Απλώς δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία με τους xeon στα 775 socket, μιας και η προηγούμενη μου μητρική με άφησε όσο και αν ήτανε απο τις πολύ καλες. Striker ii formula. Τώρα βρήκα αυτήν την p5e  οπου πηστευω ειναι ενα ποιο απλο μοντελο της asus και το σκέφτομαι να βάλω τον xeon η θα αλλαζω παλυ σηστημα σε λίγο καιρό ? Και αυτό το λέω επειδή μηλησα με τεχνικό και μου είπε οτι η πατέντα με τους xeon ταλαιπωρεί τις μητρικές με τα ρεύματα. ???

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos a88 είπε

Απλώς δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία με τους xeon στα 775 socket, μιας και η προηγούμενη μου μητρική με άφησε όσο και αν ήτανε απο τις πολύ καλες. Striker ii formula. Τώρα βρήκα αυτήν την p5e  οπου πηστευω ειναι ενα ποιο απλο μοντελο της asus και το σκέφτομαι να βάλω τον xeon η θα αλλαζω παλυ σηστημα σε λίγο καιρό ? Και αυτό το λέω επειδή μηλησα με τεχνικό και μου είπε οτι η πατέντα με τους xeon ταλαιπωρεί τις μητρικές με τα ρεύματα. ???

Μια χαρά είναι, έχω τον ίδιο στο παλιό PC σε μια asrock g41m και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα εδώ και έναν χρόνο.

PS. @EddieObscurant respect πραγματικά που έκατσες και έφτιαξες BIOS για  τον TS !!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikos a88 είπε

Δεν εχει ιδιαιτερη διαφορά , οι ιδιοι επεξεργαστες ειναι και η καταναλωση στους περισσοτερους πανω κατω ιδια ειναι. Κανεις δεν μπορει να σου πει πόσο θα κρατήσει. Μιλαμε ήδη για πραγματα 10ετιας.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Δεν εχει ιδιαιτερη διαφορά , οι ιδιοι επεξεργαστες ειναι και η καταναλωση στους περισσοτερους πανω κατω ιδια ειναι. Κανεις δεν μπορει να σου πει πόσο θα κρατήσει. Μιλαμε ήδη για πραγματα 10ετιας.

Αυτό είναι αλήθεια όντως το χω καταλάβει ! Οπότε φόρτωμα το bios και ο θεός μαζί μου ! Απο το να τον έχω και να τον κοιτάζω επεξεργαστή δεν λέει . Ευχάριστω και πάλι για το χρόνο σου! 

• Like 1
Δημοσ.

Τι άποψη έχετε για την p5e ; Μου δείχνει κάτι περίεργες θερμοκρασίες 85 , 90 , 95 μητρικής οι οποίες υποχωρούν μετα απο καμια ωρα σχεδόν και φτάνουν σε φυσιολογικά επίπεδα 30 , 35.. Πριν δυο μέρες την αγόρασα μεταχηρησμενη φυσικά.

Δημοσ.
Στις 21/11/2018 στις 8:52 ΜΜ, nikos a88 είπε

Τι άποψη έχετε για την p5e ; Μου δείχνει κάτι περίεργες θερμοκρασίες 85 , 90 , 95 μητρικής οι οποίες υποχωρούν μετα απο καμια ωρα σχεδόν και φτάνουν σε φυσιολογικά επίπεδα 30 , 35.. Πριν δυο μέρες την αγόρασα μεταχηρησμενη φυσικά.

Οι ψυκτρες είναι ζεστές στο χέρι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Οι ψυκτρες είναι ζεστές στο χέρι;

Είναι , αλλά όχι ιδιαίτερα . Τώρα που το δουλεψα λίγο έχουν φτασει έδαφος 20 βαθμούς... Πως οι 90 έγιναν 20 δεν μπορώ να το καταλάβω ! Το πρωι που θα το ξανά ανοιξω θα μου λέει 105 είμαι σίγουρος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/11/2018 στις 1:50 ΜΜ, EddieObscurant είπε

asusp5e.zip 1 MB · 4 downloads

Αυτό μπορεί να γίνει και για τη Maximus Formula;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτό μπορεί να γίνει και για τη Maximus Formula;

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?179580-The-Maximus-Formula-Thread-Help-OCing-Guide-Rampage-conversion#openModal-about

Επεξ/σία από triplex1
video
Δημοσ.

Υπ'όψιν, ο L5420 (και ο L5410) έχει tjmax 70 βαθμούς  - κάποια μετρητικά δεν το έβαζαν αυτόματα κι έπρεπε να αλλάξει κανείς την ρύθμιση manual (όπως το Realtemp τότε που το χρειάστηκα)... Μόλις έβαζα 70 αντί για 100 αμέσως έδειχνε θερμοκρασία idle 25 αντί για 55... :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...