aris1986 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Odyss3us είπε guess what.. instagram is owned by facebook (απο το 2012 πριν γινεις "νιατο" που τοτε ακομα ησουν "βρεφος"...) https://www.google.gr/search?ei=W8XyW6jNDtCxrgSGjIjoCA&q=instagram+is+owned+by&oq=instagram+is+owned+&gs_l=psy-ab.1.1.35i39l2j0j0i22i30l4.3254.3816..5100...0.0..0.136.391.0j3......0....1..gws-wiz.......0i71.RRF1DKaQ0w4 https://www.newsweek.com/facebook-own-instagram-does-companies-apps-data-860732 Το ξέρω βρε αυτό. Παίζει να είσαι και ο 100στος ινσομνιακ που μου το γράφει για νέο. Later aligater
salamander998 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, billdanos είπε Και πάλι όμως οργιάζει η φαντασία σου! Ούτε το facebook ενδιαφέρεται για το τι κάνεις με τη γυναίκα σου. Θέλει να ξέρει απλά το ποια είναι η γυναίκα σου. 😛 Λάθος κάνεις μπορεί να θέλει να ξέρει τι κάνει και πόσο συχνα, έχει διαφημίσεις και για αυτόν το τομέα. 2
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, paragontikos είπε next level φακελωμα, σε λιγο θα ενταξουν και το taxisnet να κανουμε κοινοποίηση καμια Ε9 😀 Δεν είναι μακρυά.... https://www.tanea.gr/2018/11/19/greece/astynomika/fakelonontai-oloi-oi-epivates-aeroplanon-apo-kai-pros-tin-ellada/
johnk78 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, kaliakman είπε Επιτέλους ίσως κάποιοι καταλάβουν σε τι βαθμό εκθετουν την ζωή τους στα social media. Διαφορετικά είναι απλά μια Δεύτερα. Edit για να μην παρεξηγηθω : δεν φοράω tin foil hat. Ξέρω τι ξέρει το Facebook και τι εν δυναμει μπορεί να καταλάβει για εμένα και είμαι οκ με αυτό. Το θέμα είναι ότι πολλοί χρήστες το αγνοουν. δλδ ξερεις οτι ξερει τι χρωμα βρακι φορας και οτι το ξερεις αλλα συνεχιζεις να εχεις φβ??
aris1986 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Οι πελάτες του fb δεν φοβούνται για προσωπικά δεδομένα. Αυτά μόνο οι τρομοκράτες τα κοιτάνε και αυτοί που κάνουν μαύρες δουλειές. Τα υπόλοιπα 2 δις είναι καθαροί..!
gnsX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, johnk78 είπε δλδ ξερεις οτι ξερει τι χρωμα βρακι φορας και οτι το ξερεις αλλα συνεχιζεις να εχεις φβ?? Uomo από λαϊκή μόνο ρε, αλλιώς δεν είσαι Έλλην
akishellas1979 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Fotis13 είπε Φανταζομαι ολοι εσεις που θα "χτυπιεστε " και θα καταριεστε το fb δεν εχετε account εκει ε? Oχι εγω δεν εχω ,να φανταστω εσυ εχεις .
Human Soul Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ήξερε ο κόσμος πώς το facebook χρησιμοποιεί τα δεδομένα του,όπως το ότι χαρτογραφεί τις πολιτικές σου απόψεις μέσα από αναγνώριση προτύπων το οποίο είναι σε ισχύη από το 2017 , σίγουρα θα έχανε ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών απ ό,τι μέχρι στιγμής. Δυστυχώς έχω κάνει την ανοησία ίσως να το κρατήσω γιατί δεν μπορώ να βρω τις χρήσιμες ομάδες χρηστών εκτός facebook (τους χρήστες τους βρίσκεις και μέσω τηλεφώνου/skype/viber κλπ ). Το κόλπο είναι να πηγαίνεις σε μικρότερους big brother ώστε να είναι δυσκολότερο να κάνουν διαστάβρωση στις βάσεις δεδομένων τους την ηλεκτρονική σκιά σου . Duck duck go ,firefox ,disable tracking ,ad block είναι μόνο η αρχή αλλά πολύ φοβάμαι ότι και αυτά θα τα παρακάμψουν σύντομα μέσω cross validation... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Human Soul 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, akishellas1979 είπε Oχι εγω δεν εχω ,να φανταστω εσυ εχεις . Ναι αλλα δεν χτυπιεμαι μου ειναι παντελως αδιαφορο το θεμα και γενικα ολα αυτα τα θεματα . Κανω χρηση μιας δωρεαν υπηρεσιας με αντιτιμο καποια απο τα δεδομενα μου διοτι ως γνωστον δεν υπαρχει τιποτα δωρεαν . Αν ειχα προβλημα δεν θα ειχα account οπως καποιου ειδους προβλημα σιγουρα εχουν και οσοι κραζουν την πολιτικη του fb και διατηρουν account ,λες και ειναι υποχρεωτικο ... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα