snakegaminggr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, z3et είπε Επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση ηχομπαρας lately, θα ηθελα να αναφερω καποια βασικα που νομιζω θα ειναι χρησιμα για τους περισσοτερους ενδιαφερομενους. ΟΧΙ σε ηχομπαρες που ΔΕΝ εχουν: Bluetooth 4.2 εκδοση και πανω (εχει να κανει με το bitrate και γενικα με την σωστη μεταδοση του ηχου αν μπουν μεσα και AptXHD/A2DP) HDMI 2.0 με HDCP 2.2 και ARC/CEC (HDMI 2.0 για να γινεται σωστα το passthrough του 4K60p HDR. Και τωρα να μη το χρειαζεστε, καλο ειναι να υπαρχει μιας και το υποστηριζουν σχεδον ολες οι 4K τηλεορασεις πλεον. Επισης θα μπορειτε με ενα χειριστηριο (της TV) να χειριζεστε τις λειτουργιες και της ηχομπαρας). Οτιδηποτε αλλο θεωρω ερχεται ψιλο δευτερευον. Αν πληρουν τα απο πανω τοτε σιγουρα εχουν ριξει καποιο βαρος στην ποιοτητα της ηχομπαρας μιας και ισως το συνολο οσων εχω δει εως τωρα με κατω απο 250ε, δεν διαθετουν τιποτα απο τα δυο ή ένα απο τα δυο (το Bluetooth συνηθως). η ηχομπαρα που ειπα ποιο πανω sony HT XF9000 εχει bluetooth 4.2 για το hdmi δεν μπορεσα να βρω αμα ειναι 2.0 που το βλεπω? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από snakegaminggr
z3et Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Σωστός κάτι ακόμα που ξεχασα. Αν το προϊόν λέει ότι έχει hdcp 2.2 σημαίνει ότι είναι και, τουλάχιστον, στην έκδοση hdmi 2.0. Το ανάποδο δεν ισχύει πάντα. Επίσης μην εμπιστεύεστε πλήρως τα χαρακτηριστικά που αναγράφουν τα eshops, ανατρέξτε στο σαιτ του κατασκευαστή, μέχρι και το manual κοιτάξτε για να είστε 100% σίγουροι. Η hf9000 που αναφέρθηκε έχει hdmi 2.0 (και ας μη το αναγράφουν, ίσως το κάνουν και λίγο για θέμα μάρκετινγκ, για να μην υποβιβαζουν τα άλλα μοντέλα τους).
screaming_trees Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, snakegaminggr είπε Αυτη https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-ht-xf9000-1211814.html?ga_query=SONY+HT+XF9000 Εχει και dolby atmos και DTS X Αν εξαιρέσουμε ότι έχει μόνο 2 πόρτες hdmi, καλή επιλογή
asemnos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Η μπαρα φαινεται τουμπανακι. Δυστυχως δεν μπορω να την τσιτωσω σημερα (εχουμε μωρο στον πανω οροφο, υπομονη μεχρι το πρωι). Την κουμπωσα με hdmi arc. Η ενταση στα καναλια ειναι αρκετα χαμηλη, σε οτιδηποτε αλλο δοκιμασα πχ Netflix, Youtube, ακουγεται αρκετα πιο δυνατα. Ο ηχος σε καθε περιπτωση ειναι καθαρος, τα μπασα ρυθμιζονται, οπως και τα treble κλπ. Η μπαρα ειναι απλη και διακριτικη, το μπασοκουτι αρκετα πιο ογκωδες απο οσο περιμενα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 παιδιά πήγα σήμερα στο κατάστημα και μου είπαν ότι δεν το έχουν και ότι δεν μπορούν να το φέρουν γιατί είναι εκθεσιακό.
asemnos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε παιδιά πήγα σήμερα στο κατάστημα και μου είπαν ότι δεν το έχουν και ότι δεν μπορούν να το φέρουν γιατί είναι εκθεσιακό. Το δικο μου ηρθε σφραγισμενο παντως, μου το ειχε επιβεβαιωσει και η πωλητρια στο τηλ.
sarakinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά ξέρω ότι είναι offtopic Έχει κάποιος γνώμη για την παρακάτω ? https://www.plaisio.gr/thleoraseis/perifereiaka-tv/soundbars-multiroom/LG-Soundbar-Lg-Sj2-SJ2.htm
snakegaminggr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ποια ειναι η καλυτερη συνδεση για ηχομπαρα HDMI ARC ή Optical cable ??
alfaeffe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, snakegaminggr said: Ποια ειναι η καλυτερη συνδεση για ηχομπαρα HDMI ARC ή Optical cable ?? HDMI ARC
MontzOlee Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 καλησπέρα , τι κανει την συγκεκριμενη ηχομπαρα τόσο καλή ? η τιμή λόγω προσφοράς ? Λεω να τσιμπήσω μια , διάβασα και πιο πάνω στα must have και περιμένω στην γωνιά με δικανο να βρω την κατάλληλη ( ποιοτικά και οικονομικά ). https://www.skroutz.gr/s/12324198/LG-SJ7.html αυτη τι λεει ? ειχε βγει σε προσφορά θυμάμαι και την είχα βάλει στο μάτι λόγω set up ( οτι σπάει και μεταφέρεται όπου θέλεις)... Είναι καλύτερη αυτη του θέματος ? sorry για το offtopic απλά να ξερω μήπως βγει κ αυτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 αυτό αποτι καταλαβαίνω 4k δεν έπαιρνα από μέσα?
xoxlasae Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, snakegaminggr είπε Ποια ειναι η καλυτερη συνδεση για ηχομπαρα HDMI ARC ή Optical cable ??
snakegaminggr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 αυτα τι λενε https://www.plaisio.gr/thleoraseis/home-cinema/set-home-cinema/Sony-5-1-3D-BDVE4100-Set-Home-Cinema.htm? και σε συγκριση με την Sony Soundbar HTXF9000 ποιο ειναι "καλυτερο"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις