Προς το περιεχόμενο

《Soundbar》Samsung HW-M550 @Plaisio 159.01€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Antretng είπε

Γιατι δεν ειναι σφραγισμενα καινουργια αλλα ανοιγμένα/μεταχειρισμένα. Τώρα αναλογα και το προϊόν μπορει να σημαίνει λιγη χρήση ως και λιώσιμο (πχ εκθεσειακη τηλεόραση δουλεύει συνέχεια και σε φουλ μάλιστα φωτεινότητα). 

Εκθεσιακό μπορεί να σημαίνει όμως και ότι απλά έχει ανοιχτεί για να μπει βιτρίνα , πάντως από ότι διάβασα σαυτο που με ενδιαφέρει έχει και εγγύηση.  Λέω να το ρισκάρω...  thanks για την πληροφόρηση.

Επεξ/σία από tmpkonst
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους πηρα τηλ πριν καμια ωρα, επιβεβαιωσαν οτι ειναι ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ κομματια. Ειχε 1 διαθεσιμο στην Αργυρουπολη και αλλο 1 σε αποθηκη. Παρηγγειλα τηλεφωνικα αυτο της αποθηκης, παραλαμβανω αυριο. Δε ρωτησα για διαθεσιμοτητα αλλων καταστηματων. Ευχαριστω τον ts!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε

Ψαχνω για soundbar  η για καποιο home cinema 5.1.Τι λετε οτι ειναι καλυτερο;

Αναλογως τι απαιτησεις εχεις. Εγω ηθελα απλα να αναβαθμισω τον ηχο της tv μου, με κατι καλο μεν, αλλα να μη μου φυγουν πολλα. Σαφως ομως μια λυση αντιστοιχη ποιοτικα (οχι σε τιμη) σε 5.1 θα ειναι πολυ καλυτερη.

Δημοσ.

Σε αυτό το σετακι μπορείς να προσθέσεις και τα περιφερειακά ηχια που έχει που είναι κ αυτά ασύρματα με κόστος γύρω στο 100 ευρώ 

στην τιμή αυτή η soundbar αξίζει αφού είναι σφραγισμένη και με 100 συν έχεις ένα αξιοπρεπές 5.1 χωρίς καλώδια 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alkoudis είπε

Σε αυτό το σετακι μπορείς να προσθέσεις και τα περιφερειακά ηχια που έχει που είναι κ αυτά ασύρματα με κόστος γύρω στο 100 ευρώ 

στην τιμή αυτή η soundbar αξίζει αφού είναι σφραγισμένη και με 100 συν έχεις ένα αξιοπρεπές 5.1 χωρίς καλώδια 

Που μπορουμε να βρουμε τα εξτρα ηχεια για την συγκεκριμενη ηχομπαρα;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Παιδιά αυτό έχει dolby atmos? Αν όχι έχει μεγάλη διαφορά από τα απλά souround 

Φίλε μου μπάρα Dolby atmos πρέπει να διαθέσεις αρκετά χρήματα, και για να έχει και dts:x ακομα περισσότερα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση ηχομπαρας lately, θα ηθελα να αναφερω καποια βασικα που νομιζω θα ειναι χρησιμα για τους περισσοτερους ενδιαφερομενους.

ΟΧΙ σε ηχομπαρες που ΔΕΝ εχουν:

• Bluetooth 4.2 εκδοση και πανω (εχει να κανει με το bitrate και γενικα με την σωστη μεταδοση του ηχου αν μπουν μεσα και AptXHD/A2DP)
  • HDMI 2.0 με HDCP 2.2 και ARC/CEC (HDMI 2.0 για να γινεται σωστα το passthrough του 4K60p HDR. Και τωρα να μη το χρειαζεστε, καλο ειναι να υπαρχει μιας και το υποστηριζουν σχεδον ολες οι 4K τηλεορασεις πλεον. Επισης θα μπορειτε με ενα χειριστηριο (της TV) να χειριζεστε τις λειτουργιες και της ηχομπαρας). 

Οτιδηποτε αλλο θεωρω ερχεται ψιλο δευτερευον. Αν πληρουν τα απο πανω τοτε σιγουρα εχουν ριξει καποιο βαρος στην ποιοτητα της ηχομπαρας μιας και ισως το συνολο οσων εχω δει εως τωρα με κατω απο 250ε, δεν διαθετουν τιποτα απο τα δυο ή ένα απο τα δυο (το Bluetooth συνηθως). 

Επεξ/σία από z3et
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...