Προς το περιεχόμενο

《Soundbar》Samsung HW-M550 @Plaisio 159.01€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, apostolispk είπε

https://www.plaisio.gr/thleoraseis/perifereiaka-tv/soundbars-multiroom/Samsung-Soundbar-HW-M550.htm

https://www.skroutz.gr/s/12468471/Samsung-HW-M550.html

Τρομερή soundbar και δεν είναι εκθεσιακό. Έχουν στις αποθήκες. 

f03fb9a8-811c-46e5-a383-01690822a0fb_3.718e652a879ef7b1fc027a51d4ba4fbb.jpeg

ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ 
low_stock Εκθεσιακό κομμάτι!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσφορα με εκθεσιακο κομματι, και μαλιστα....,  απο αρχικη τιμη ΠΛΑΙΣΙΟΥ (oxi skroutz)  €176,67.... σε ΜΟΟΟΟΟΟΝΟ  €159,01..??????      οντως....ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΑΡΑΑΑΑ.....................   

@ plaisio.........ρε τι πινετε? και δεν μας δινετε......???? 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Το 176 πρέπει να είναι η τιμή που είχε στο Stock. Διότι είναι πιο ακριβό. Την είχα βάλει και εγώ στο μάτι αλλά εκθεσιακά δεν αγοράζω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι εκθεσιακή. Πήγα σε κατάστημα και μου είπαν κλειστή από αποθήκη

Άσε τι γράφει το πλαίσιο. Δείτε Σκρουτζ και γενικά στον ανταγωνισμό

Δημοσ.

Θα τους παρω τηλ μπας και βγαλω ακρη.. Αν οντως ειναι σφραγισμενα θα πεσει παραγγελια μιας και περιμενα μια προσφορα σε ηχομπαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Δηλαδή συγνώμη

Γράφει εκθεσιακό,αλλά είναι σφραγισμένα;

Πάνε καλά εκεί στο πλαίσιο;

Τι να πεις.....🙄😲🤔

Θα γραφει εκθεσιακο και δεν θα ειναι εκθεσιακο.

Τα χε πει ο Παϊσιος... 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, trib είπε

Το 176 πρέπει να είναι η τιμή που είχε στο Stock. Διότι είναι πιο ακριβό. Την είχα βάλει και εγώ στο μάτι αλλά εκθεσιακά δεν αγοράζω.

Φίλε επειδή έχω ψηθεί να αγοράσω ένα controller εκθεσιακό , γιατί δεν αγοράζουμε εκθεσιακά ;;;;;!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tmpkonst είπε

Φίλε επειδή έχω ψηθεί να αγοράσω ένα controller εκθεσιακό , γιατί δεν αγοράζουμε εκθεσιακά ;;;;;!!!!!

Γιατι δεν ειναι σφραγισμενα καινουργια αλλα ανοιγμένα/μεταχειρισμένα. Τώρα αναλογα και το προϊόν μπορει να σημαίνει λιγη χρήση ως και λιώσιμο (πχ εκθεσειακη τηλεόραση δουλεύει συνέχεια και σε φουλ μάλιστα φωτεινότητα). 

Για αυτό το λόγο η λίγο χαμηλότερη τιμή στο εκθεσειακό δεν θα πρεπε να θεωρείται προσφορά. Μονο αν η τιμη ειναι κατά πολύ χαμηλότερη ίσως να αξιζε να το πεις προσφορά. 

Επεξ/σία από Antretng
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...