Προς το περιεχόμενο

Nvidia SHIELD TV 16GB + Remote + Controller 159,05€ @ amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, ppkara είπε

Εγώ το τσίμπησα τώρα από UK στα  ~185 ευρό. ΟΚ το πρωί απο FR έβγαινε 160.... 

Βιάστηκες αδερφέ...., μέχρι τέλος εβδομάδας μπορεί να το έβρισκες ξανά σε ανάλογη τιμή!

Όχι ότι χάλασε ο κόσμος για ένα 25ευρω, αλλά κουβέντα να κάνουμε.
Με το καλό να σου έρθει!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Βιάστηκες αδερφέ...., μέχρι τέλος εβδομάδας μπορεί να το έβρισκες ξανά σε ανάλογη τιμή!

Όχι ότι χάλασε ο κόσμος για ένα 25ευρω, αλλά κουβέντα να κάνουμε.
Με το καλό να σου έρθει!

Ισχύει, εμένα με την αρχική τιμή αλλά τη γρήγορη αποστολή μου βγήκε 170. Λένε θα φτάσει μεθαύριο. Μικρή η διαφορά εν τέλει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Dark-o-phobia είπε

απλό sideloading, απλά μετά θα χρειαστεί ποντίκι για την λειτουργία του, με το remote είναι πολύ δύσχρηστο.

Δοκίμασε την εφαρμογή της Nvidia και δεν χρειάζεσαι ποντίκι. Δούλευει άψογα:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nvidia.shield.remote

Επεξ/σία από enterhere
Δημοσ.

Απορία για κατόχους. Παίδες μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές εκτός playstore? 

Με ενδιαφέρει κυρίως γιά κάτι τύπου livesteam/sopcast κτλ για νάβλέπω ματς 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, di maria kun είπε

Ναι. Μπορείς. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Εγκατάσταση εφαρμογών κάνω από εδώ:

https://gr.aptoide.com

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, exitpc είπε

Μια απορια επειδη θα βγει σιγουρα παρομια προσφορα απο amazon.

Που μπορουμε να δουμε οτι ειναι μοντελο 2018?Η απλα εννοειται?

Ετσι θα ειναι και οι υπολοιπες που θα κανεις δηλαδη?Κοιταξε το λιγο γιατι ενοχλει ο τροπος

Δεν υπάρχει μοντέλο του 18. Του 2017 είναι, και είναι στανταράκι γιατί έχει gamepad και remote μαζί.

Επεξ/σία από non-serviam
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσιμπησα XBOX απο Κωτσο αλλα θα ρωτησω για future reference. Gaming μεσω GeForce Now νοειται με σχετικα αργες ταχυτητες? Μιλαμε για 1-1.2 Mbps wifi δανεικο απο το γειτονα.

edit εννοω χωρις την υπαρξη και pc στο σπιτι

Επεξ/σία από oceanborngr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Heartl3ss είπε

Ρε παιδιά ούτε εγώ κατάλαβα τι χρήση θα μπορούσε να έχει αυτή η συσκευή, όπως και το κάθε Android TV box σε ένα σαλόνι. Τι μπορεί να κάνει παραπάνω από ένα pc ή smart TV ή PlayStation? 

Θες σοβαρή απάντηση δηλαδή; Με τον τρόπο που ρώτησες θεώρησα δεδομένο ότι είτε ειρωνεύεσαι ή τρολάρεις.

Αν θες όντως να μάθεις γιατί σε αυτό το τοπικ και όχι στης προηγούμενης προσφοράς; Ή σε κάποια προσφορά άλλου box; Τι σε έκανε να ποστάρεις στο συγκεκριμένο;

Δηλαδή με ποια αφορμή διάλεξες αυτό το thread να ενημερωθείς;

Πάμε για τη σοβαρή απάντηση, σε συντομία:

• Από ένα pc ως γνωστό καμία συσκευή δε μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, οπότε πρώτο άκυρο point. Όμως ακόμα και να έκανε τα ίδια με ένα pc, ίδιο πράγμα να έχεις ένα tower ή έστω και ένα κομψό htpc στο σαλόνι και ίδιο ένα μικροσκοπικό κουτί.
  • Από μια smart tv και αυτό το box όπως και τα περισσότερα μπορούν ενδεικτικά:
  1. να πάρουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών (ενώ οι smart tv είναι ένα κλειστό οικοσύστημα με ελάχιστες) συμπεριλαμβανομένων και παιχνίδια.
  2. να γίνουν κατεβαστήρια torrent και λοιπών
  3. να μετατρέψουν μια non-smart tv σε smart (με λίγα λόγια: φορητότητα)
  4. στην περίπτωση του συγκεκριμένου, να παίζεις παιχνίδια του υπολογιστή σου στο σαλόνι (αν έχει κάρτα γραφικών nvidia)
  • Από ένα playstation: Ακόμα κι η καφετιέρα μου μπορεί να κάνει πιο πολλά. 😛 😛 😛

Κοίτα τώρα πως θα μπορούσα να σου έχω επιστρέψει τον χαρακτηρισμό αντί να χάσω δέκα λεπτά από τη ζωή μου για αυτή την απάντηση που έγραψα:

«Κοίτα ρε έναν ελληναρά που ήρθε στις προσφορές και θέλει σε ένα post να του μάθουμε (off topic) τα android boxes και μας τη λέει κι από πάνω.»

Δεν είναι ωραίο, είναι;

Οπότε την επόμενη φορά κράτα τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Θες σοβαρή απάντηση δηλαδή; Με τον τρόπο που ρώτησες θεώρησα δεδομένο ότι είτε ειρωνεύεσαι ή τρολάρεις.

Αν θες όντως να μάθεις γιατί σε αυτό το τοπικ και όχι στης προηγούμενης προσφοράς; Ή σε κάποια προσφορά άλλου box; Τι σε έκανε να ποστάρεις στο συγκεκριμένο;

Δηλαδή με ποια αφορμή διάλεξες αυτό το thread να ενημερωθείς;

Πάμε για τη σοβαρή απάντηση, σε συντομία:

• Από ένα pc ως γνωστό καμία συσκευή δε μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, οπότε πρώτο άκυρο point. Όμως ακόμα και να έκανε τα ίδια με ένα pc, ίδιο πράγμα να έχεις ένα tower ή έστω και ένα κομψό htpc στο σαλόνι και ίδιο ένα μικροσκοπικό κουτί. 
  • Από μια smart tv και αυτό το box όπως και τα περισσότερα μπορούν ενδεικτικά: 
  1. να πάρουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών (ενώ οι smart tv είναι ένα κλειστό οικοσύστημα με ελάχιστες) συμπεριλαμβανομένων και παιχνίδια.
  2. να γίνουν κατεβαστήρια torrent και λοιπών
  3. να μετατρέψουν μια non-smart tv σε smart (με λίγα λόγια: φορητότητα)
  4. στην περίπτωση του συγκεκριμένου, να παίζεις παιχνίδια του υπολογιστή σου στο σαλόνι (αν έχει κάρτα γραφικών nvidia) 
  • Από ένα playstation: Ακόμα κι η καφετιέρα μου μπορεί να κάνει πιο πολλά. 😛 😛  😛

Κοίτα τώρα πως θα μπορούσα να σου έχω επιστρέψει τον χαρακτηρισμό αντί να χάσω δέκα λεπτά από τη ζωή μου για αυτή την απάντηση που έγραψα:

«Κοίτα ρε έναν ελληναρά που ήρθε στις προσφορές και θέλει σε ένα post να του μάθουμε (off topic) τα android boxes και μας τη λέει κι από πάνω.»

Δεν είναι ωραίο, είναι;

Οπότε την επόμενη φορά κράτα τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου. 

Έτυχε να "διαλέξω" το συγκεκριμένο thread για να ενημερωθώ ακριβώς γιατί δεν είμαι γνώστης, ούτε έχω ψαχτεί όσον αφορά τις συγκεκριμένες συσκευές και "σερφάρωντας" στην κατηγορία των προσφορών μήπως και σαν βδομάδα που είναι βρω κάτι που χρειάζομαι χωρίς να το γνωρίζω και το αποκτήσω σε καλή τιμή. Έτσι λοιπόν έπεσα σε αυτό το thread το οποίο είχε ενδιαφέρον και αρκετή "κίνηση" και εφόσον σχολιάζουν άτομα σχετικά με το αντικείμενο που αγόρασαν την συσκευή γνωρίζοντας ακριβώς για τι την χρειάζονται και θα την χρησιμοποιήσουν, θεώρησα πιο αποδοτικό να ρωτήσω τους ίδιους, αντί να ψάξω στο google σε άσχετες άλλες σελίδες.

Αυτός δεν είναι και ο σκοπός ενός forum; Να είναι μία ηλεκτρονική κοινωνία, όπου ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται, να επικοινωνεί και να ρωτάει. Ούτε συμφωνώ πως είναι off topic η ερώτηση εφόσον ρωτάω τι ακριβώς κάνει. Σε άλλα thread που γράφουν οτι να ναι δεν σας πειράζει, όταν ρωτάμε κάτι σχετικό προσπαθείτε να το βγάλετε off topic. Αν είναι έτσι σε κάθε thread προσφορών να μην απαντάει κανείς και απλά να είναι στυλ αγγελίας από τον TS. Να μην ρωτάτε που αλλού μπορείτε να το βρείτε φθηνότερα ούτε γιατί στον δικό σας browser δεν εμφανίζει την ίδια τιμή, διότι είναι τόσο off topic, όσο και το τι κάνει η συσκευή.

Τώρα αν αυτό για σένα είναι τόσο άξιο προσβολής, τι να πω, θα κοιμηθώ και πάλι ήσυχος το βράδυ σαν κλασσικός ελληνάρας που μπαίνω στα forum και ζητάω off topic εξηγήσεις και σας την λέω και πάνω.

Οπότε τους χαρακτηρισμούς θα τους κρατήσω για να τους μοιράζω όπου θεωρώ πως απευθύνονται και όποιος θέλει ας με προσβάλει επίσης, όπως και εσύ εξέφρασες την άποψη σου. Τελείως δεκτό και σεβαστό.

Κατα τα άλλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για λεπτομερή απάντηση και για τον χρόνο που σπατάλησες να μου εξηγήσεις. Απέκτησα μία πολύ καλύτερη εικόνα τώρα και ψήνομαι και εγώ για αγορά. Θα το εκτιμούσα ακόμα περισσότερο αν μπορούσες να εξηγήσεις και πως γίνεται να παίζω τα pc games που αναφέρεις σε συσκευή android με κάρτα γραφικών της Nvidia.

Επεξ/σία από Heartl3ss21
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Heartl3ss21 είπε

Έτυχε να "διαλέξω" το συγκεκριμένο thread για να ενημερωθώ ακριβώς γιατί δεν είμαι γνώστης, ούτε έχω ψαχτεί όσον αφορά τις συγκεκριμένες συσκευές και "σερφάρωντας" στην κατηγορία των προσφορών μήπως και σαν βδομάδα που είναι βρω κάτι που χρειάζομαι χωρίς να το γνωρίζω και το αποκτήσω σε καλή τιμή. Έτσι λοιπόν έπεσα σε αυτό το thread το οποίο είχε ενδιαφέρον και αρκετή "κίνηση" και εφόσον σχολιάζουν άτομα σχετικά με το αντικείμενο που αγόρασαν την συσκευή γνωρίζοντας ακριβώς για τι την χρειάζονται και θα την χρησιμοποιήσουν, θεώρησα πιο αποδοτικό να ρωτήσω τους ίδιους, αντί να ψάξω στο google σε άσχετες άλλες σελίδες.

Αυτός δεν είναι και ο σκοπός ενός forum; Να είναι μία ηλεκτρονική κοινωνία, όπου ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται, να επικοινωνεί και να ρωτάει. Ούτε συμφωνώ πως είναι off topic η ερώτηση εφόσον ρωτάω τι ακριβώς κάνει. Σε άλλα thread που γράφουν οτι να ναι δεν σας πειράζει, όταν ρωτάμε κάτι σχετικό προσπαθείτε να το βγάλετε off topic. Αν είναι έτσι σε κάθε thread προσφορών να μην απαντάει κανείς και απλά να είναι στυλ αγγελίας από τον TS. Να μην ρωτάτε που αλλού μπορείτε να το βρείτε φθηνότερα ούτε γιατί στον δικό σας browser δεν εμφανίζει την ίδια τιμή, διότι είναι τόσο off topic, όσο και το τι κάνει η συσκευή.

Τώρα αν αυτό για σένα είναι τόσο άξιο προσβολής, τι να πω, θα κοιμηθώ και πάλι ήσυχος το βράδυ σαν κλασσικός ελληνάρας που μπαίνω στα forum και ζητάω off topic εξηγήσεις και σας την λέω και πάνω.

Οπότε τους χαρακτηρισμούς θα τους κρατήσω για να τους μοιράζω όπου θεωρώ πως απευθύνονται και όποιος θέλει ας με προσβάλει επίσης, όπως και εσύ εξέφρασες την άποψη σου. Τελείως δεκτό και σεβαστό.

Κατα τα άλλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για λεπτομερή απάντηση και για τον χρόνο που σπατάλησες να μου εξηγήσεις. Απέκτησα μία πολύ καλύτερη εικόνα τώρα και ψήνομαι και εγώ για αγορά. Θα το εκτιμούσα ακόμα περισσότερο αν μπορούσες να εξηγήσεις και πως γίνεται να παίζω τα pc games που αναφέρεις σε συσκευή android με κάρτα γραφικών της Nvidia.

Υπάρχει σχετικό θρεντ (που κάποια στιγμή πρέπει να ανανεώσω βέβαια...):

Ένα search δρόμος ήταν.

Ρε φίλε @saxos55 δεν έχει καρδούλα να πατήσω. Πάρε μια έτσι! 🖤

• Like 1
Δημοσ.

Gamestream λέγεται η τεχνολογία. In a nutshell: 

Αν έχεις σχετικά πρόσφατη nvidia κάρτα και το shield, τα στήνεις στο ίδιο δίκτυο (δηλαδή τα συνδέεις πάνω στο router) και μπορείς να έχεις πχ ανοιχτό το pc στο δωμάτιο σου και να παίζεις με το χειριστήριο του shield (ή Xbox ή DS4 μιας και πλέον εδώ και κάποια update το shield τα υποστηρίζει) στην τηλεόραση στο σαλόνι ένα game στο pc! Δηλαδή το pc θα τρέχει το game (το shield δε θα μπορούσε να το «σηκώσει») και η εικόνα θα παίζει στην τηλεόραση με την οποία είναι συνδεμένο το shield. Εννοείται πως οποιοδήποτε game παίζει στο pc, θα τρέχει και στην τηλεόραση, ανεξάρτητα αν είναι του steam, της Rockstar, της Ubisoft, του GOG κτλ)

10 λεπτά πριν, Heartl3ss21 είπε

Ο τρόπος που ρώτησες αν δεν το κατάλαβες ήταν σε φάση: «καλά μ@λ@κες είστε και δίνετε 160€ για ένα box όταν υπάρχουν smart tv και playstation; Δεν λέω πως αυτή ήταν η πρόθεσή σου, έτσι «βγήκε» και έτσι το εισέπραξα εγώ. Όπως βλέπεις δεν το εισέπραξα μόνο εγώ έτσι αλλά και άλλοι και ένας λόγος παραπάνω που «βγήκε» έτσι είναι πως ήταν σε άσχετο thread. Καλό είναι στο γραπτό λόγο να είμαστε ένα κλικ πιο προσεκτικοί. Επίσης, ναι γι'αυτό είναι τα forum, αλλά τα forum έχουν και subsections. Αλλιώς... μπάχαλο. Προφανώς και δεν είμαστε ρομποτάκια σε κουτάκια, αλλά να κάνεις casually μια ερώτηση που σύντομη απάντηση θέλει ένα σεντόνι και κανονική 2 σελίδες thread σε άσχετο τοπικ είναι λίγο awkward.

• Like 2
Δημοσ.

Να πούμε εδώ οτι το Shield δεν παίζει Bluray ISO files..ξέρετε αυτές που ριπαρονται με το menu τους. Εγω τουλάχιστον δεν καταφερα να το κάνω να παίξει, αν ξέρει κανείς ας πει. Οχι οτι τρέχει και τίποτα που δεν τα παίζει αλλά λεμε τωρα και τα αρνητικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...