Προς το περιεχόμενο

Nvidia SHIELD TV 16GB + Remote + Controller 159,05€ @ amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά ούτε εγώ κατάλαβα τι χρήση θα μπορούσε να έχει αυτή η συσκευή, όπως και το κάθε Android TV box σε ένα σαλόνι. Τι μπορεί να κάνει παραπάνω από ένα pc ή smart TV ή PlayStation? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ....ευτυχώς το πρόλαβα η παραγγελία έγινε  πριν  γράψει το σχόλιο ο KinigosPsixon ......

Επεξ/σία από ste63
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Gana είπε

με OTE TV και nova go αυτο παιζει??

Και τα δυο τα παιζει μεσω sideload launcher (δοκιμασμενο-χωρις root). Μεχρι και παιχνιδια παιζει με καλη συνδεση (fortnite, hitman). Νative netflix. Κοντι τρεχει νερακι

Χτυπηστε το με κλειστα ματια σε αυτη τη τιμη η οποια ειναι η καλυτερη που εχω δει ως τωρα. Δεν υπαρχει πιο γρηγορο αλαγκαριστο, bugless tv box. Το παιρνεις, κανεις τα official updates και παιζει χωρις παπαραπανω κολπα

Εχω και xiaomi mibox και ειναι μερα με τη νυχτα. και καμια σχεση με κινεζικα που διαβαζω για μονταρισματα, ανεμιστηρια, αλλαγες ρομ για να δουλεψουν απροβληματιστα.

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heartl3ss είπε

Ρε παιδιά ούτε εγώ κατάλαβα τι χρήση θα μπορούσε να έχει αυτή η συσκευή, όπως και το κάθε Android TV box σε ένα σαλόνι. Τι μπορεί να κάνει παραπάνω από ένα pc ή smart TV ή PlayStation? 

Τίποτα.

Είναι το Shield κι αυτό εδώ:

😛 😛 😛

Δημοσ.

Φτου σου δεν πρόλαβα..ένα e mail δεν μπορούσαν να μου στείλουν? Ολόκληρη rx580 8gb nitro αγόρασα απ αυτούς. 

Δημοσ.

Ετσιμπήθει.. άνευ λόγου και αιτίας..στα 159.05 ευρωπουλάκια.. amazon.fr   Ξεκίνησε η εβδομάδα των προσφορών δυνατά.. και η Παρασκευή είναι μακρυά ακόμη... 😋😜😋😜😋

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...