Προς το περιεχόμενο

Nvidia SHIELD TV 16GB + Remote + Controller 159,05€ @ amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν το πείρα την προηγούμενη φορα  στα 170 το σκέφτομαι και πάλι. αποκλειστικά για kodi netflix κλπ αξίζει η σε παρόμοια η και πιο λίγα λεφτα υπάρχει tv box με ίδιες η και καλύτερες δυνατότητες? μήπως θα το ρίξουν κι'άλλο σε BF ?

Δημοσ.

Αν και δεν ήταν στα σχέδια να αγοραστεί, λόγω χαμηλής τιμής έκανα την υπέρβαση. :D Δε νομίζω να παίξει χαμηλότερα. Ευχαριστώ TS! 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, KinigosPsixon είπε

δεν το πείρα την προηγούμενη φορα  στα 170 το σκέφτομαι και πάλι. αποκλειστικά για kodi netflix κλπ αξίζει η σε παρόμοια η και πιο λίγα λεφτα υπάρχει tv box με ίδιες η και καλύτερες δυνατότητες? μήπως θα το ρίξουν κι'άλλο σε BF ?

το πηρα πριν 8 μηνες στα 210 ε ,προς το παρων ακομα μονο για kodi-netflix ,μιλαμε οτι το εχω καταφχαριστηθει ,παρτο με κλειστα τα ματια και ασε τα φτηνα κινεζικα (αφου και εφοσον δεν εχεις προβλημα με τα χρηματα ),εχει τρομερες δυνατοτητες ,αν εχεις και καλο ενισχυτη ακομα καλυτερα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, slk200gr είπε

το πηρα πριν 8 μηνες στα 210 ε ,προς το παρων ακομα μονο για kodi-netflix ,μιλαμε οτι το εχω καταφχαριστηθει ,παρτο με κλειστα τα ματια και ασε τα φτηνα κινεζικα (αφου και εφοσον δεν εχεις προβλημα με τα χρηματα ),εχει τρομερες δυνατοτητες ,αν εχεις και καλο ενισχυτη ακομα καλυτερα

Ακριβώς το ίδιο, το πήρα πριν 7-8 μήνες από amazon στα 210+ δυστυχώς χωρίς το χειριστήριο και είναι ότι καλύτερο από boxakia (είχα κινεζιές, fire tv, xiaomi) και εμένα η χρήση είναι kodi και netflix. Η τιμή είναι, πιστεύω, ότι πιο χαμηλό θα δούμε φέτος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dark-o-phobia είπε

Ακριβώς το ίδιο, το πήρα πριν 7-8 μήνες από amazon στα 210+ δυστυχώς χωρίς το χειριστήριο και είναι ότι καλύτερο από boxakia (είχα κινεζιές, fire tv, xiaomi) και εμένα η χρήση είναι kodi και netflix. Η τιμή είναι, πιστεύω, ότι πιο χαμηλό θα δούμε φέτος.

εμενα με χειριστηριο ,ποιοτικο αλλα δεν το επαιξα ακομα 😂

Δημοσ.

Ειναι τούμπανο media player, δεν το συζητάμε. Παίζει τα πάντα εκτός Dolby Vision. Γρήγορο και με μηδενικά bugs. Αναβαθμίσεις στο φτερό. Άψογο.

Εναλλακτικά κοιτάς τα zidoo, είναι από τα πολυ καλά κινέζικα. Ασε τα xiaomi και τα υπόλοιπα μάρκα με καψες ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα την παραγγελία και μου ήρθε κι email επιβεβαίωσης. Η κάρτα όμως δε χρεώθηκε.

Στο Amazon σε χρεώνει αφού γίνει η αποστολή, έτσι;

Α, ρε ts... Μας έκαψες!

Άκυρο. Χρεώθηκε κι η κάρτα. Απλά πήρε ένα πεντάλεπτο. 

Επεξ/σία από fytotech

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...