TUPAC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/183161-jvc-lt55k880-55#homepage-#tab1 Λέτε να αξίζει σαν πρωτάρης στη τεχνολογία LCD προερχόμενος από τηλεόραση CRT(!!) ; Μπάτζετ 450€. Θέαση από απόσταση 3,2m. Ταινίες από φλασάκι, Φόρμουλα 1 και τέννις. (Δηλαδή ό,τι χειρότερο για 50hz) Ορμώμενος από τα ενθαρρυντικά σχόλια του περσινού μοντέλου (VA panel) στο παρακάτω ποστ. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από TUPAC
crash banticoot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 απ'οσο ξερω το πανελ ειναι vestel <''οχι καλο''> αν δεν εχεις τα λεφτα για κατι σε lg samsung sony παρε τη ''jvc'' και γω ειχα δει σε 48'' μια παλιοτερα.. να παιζει και μου αρεσαν τα χρωματα της πολυ.. αλλα απο αναλυση ''διαυγεια'' εικονας δεν νομιζω να ειναι καλη.... θελει τεσταρισμα η jvc ....
yositosi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, crash banticoot είπε απ'οσο ξερω το πανελ ειναι vestel <''οχι καλο''> αν δεν εχεις τα λεφτα για κατι σε lg samsung sony παρε τη ''jvc'' και γω ειχα δει σε 48'' μια παλιοτερα.. να παιζει και μου αρεσαν τα χρωματα της πολυ.. αλλα απο αναλυση ''διαυγεια'' εικονας δεν νομιζω να ειναι καλη.... θελει τεσταρισμα η jvc .... Μην αναπαράγετε έναν αστικό μύθο απλά επειδή κάποιος το πέταξε κάπου, κάποτε! Η Vestel ΔΕΝ φτιάχνει γυαλί!! Επένδυση ΠΟΛΛΩΝ εκατομμυρίων που δεν την έκαναν ποτέ. Κατά κύριο λόγο δουλεύουν με panel της Samsung, LG, και λίγο λιγότερο AU Optronics. Παίρνουν open cell panels, τα κλείνουν αυτοί, βάζουν φωτισμο αυτοί και στο τέλος στο "κλεισμένο" προιόν πετάνε ένα αυτοκόλλητο με δικό τους κωδικό που ξεκινάει από VES. Το βλέπουν κάποιοι τεχνικοί και βγάζουν το αυθαίρετο αλλά και λανθασμένο συμπέρασμα ότι είναι πανελ της Vestel. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι πάνελ έχουν χρησιμοποιήσει μιας και εξαρτάται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που έχουν, με αποτέλεσμα το ίδιο μοντέλο να μπορεί να κυκλοφορεί και με διαφορετικό πανελ (αν και κοιτάζουν στα καίρια νούμερα να είναι αντίστοιχα). Σε 55άρες Full HD κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούσαν τελευταία Samsung LSC550HN02. ΦΥΣΙΚΑ, όπως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, έτσι και το πάνελ μόνο του δεν καθορίζει το τελικό οπτικό αποτέλεσμα. Τα πάντα εξαρτώνται και από το υπόλοιπο σύνολο αλλά και το λογισμικό. Γενικότερα (και εκτός προσφορών) οι JVC είναι τηλεοράσεις κατηγορίας value for money πάντα υπερτιμολογημένες γιατί είναι το premium που θέλουν να βγάζουν από το πάλαι ποτέ μεγάλο brand που είναι τυπωμένο στην πρόσοψη, κάτι το οποίο συμβαίνει και με Toshiba, Hitachi, Telefunken, Panasonic (στα entry level μοντέλα της φυσικά)
alex_man Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Την είδα από κοντά. Σαν ποιότητα panel/εικόνας μου φάνηκε σχετικά καλή. Λίγο με χάλασε η ποιότητα κατασκευής και ότι φαινόταν κάπως χοντροκομμένη σε σχέση με τις υπόλοιπες. 1
TUPAC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alex_man είπε Την είδα από κοντά. Σαν ποιότητα panel/εικόνας μου φάνηκε σχετικά καλή. Λίγο με χάλασε η ποιότητα κατασκευής και ότι φαινόταν κάπως χοντροκομμένη σε σχέση με τις υπόλοιπες. Την παρήγγειλα τελικά. Θα σας πω εντυπώσεις όταν παραλάβω και κάποιες μέρες αργοτερα όταν διαμορφώσω άποψη. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από TUPAC 1
TUPAC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα πριν 4 ώρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω όμως μέτρο συγκρισης καθώς η προηγούμενη TV του σπιτιού ήταν τεχνολογίας CRT!!! Παίζω τώρα με ρυθμίσεις αλλά νομίζω και default είναι καλά. Μου αρέσει η "δυναμική" εικόνα. Καπου άκουσα όμως ότι κάτι χάνεις...δε θυμάμαι. Βιντεάκια 4K είναι χάρμα οφθαλμών για 379€! Digea....όπως το περιμέναμε. (Για να πω την αλήθεια εγώ το περίμενα πολύ χειρότερο από αυτά που έχω ακούσει). Καλή ταχύτητα του μενού. Γρήγορη εναλλαγή των καναλιών, περίμενα να είχε μεγαλυτερη καθυστερηση. Γενικά όλα καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από TUPAC 2
postfire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 να ρωτησω οποιος την εχει ειναι ευχαριστημενος? εχει πραγματικο πανελ 4κ? εχει hdr?
postfire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη ειμαι σε αναζητηση αγορας νεα τιβι 55αρας διαθετω μπατζετ μεχρι 550 πηγα στον κοτσο και ειδα μερικες λοιπον οτι αναφερω ειναι καθαρα προσωπικη εμπειρια και αποψη 1: η tv του τιτλου πηγα να την δω βλεποντας καλα σχολια JVC LT55k880 ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΕΣ!!!Απο ολες τις αποψεις οτι χειροτερο εχω δει σε τιβι θολουρα χρωματα χαλια γενικα ενα μαυρο χαλι! https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/183161-jvc-lt55k880-55 2 : Samsung UE55NU7023 αρκετα καλη tv ωραια χρωματα καθαρη εικονα ναι προτεινεται σε αυτα τα λεφτα https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191577-samsung-ue55nu7023-55 3: samsung UE55NU7472 παρα πολυ καλη μαρεσε σε αυτα τα χρηματα οποιος τα εχει δεν παιζει αντιπαλος https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/185758-samsung-ue55nu7472-55 4:Sharp 55UI7252 Λοιπον λοιπον λοιπον...μου πεσασε τα σαγονια..δεν υπαρχει αντιπαλος στα λεφτα της η τιβι ειναι απιστευτη χτυπαει tv`s των 800 ευρω οτι σου λεω κατι διπλανες 600-700 ευρω τους εριχνε φαπιτσες VA PANEL ΧΡΩΜΑΤΑ απιστευτα εικονα κρυσταλλο(επαιζε το ιδιο καναλι με ολες)εικονα κρυσταλλο δεν υπαρχει αντιπαλος!προσωπικα θα την αγοαρασω οποιος θελει πηγαινει να την δει ζωντανα χθες την ειχε μαγικη τιμη 406 ευρω https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191928-sharp-55ui7252-55 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από postfire
TUPAC Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον υπερβολικός για την JVC! Αξιοπρεπέστατη για τα χρήματά της. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από TUPAC
postfire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TUPAC είπε Τουλάχιστον υπερβολικός για την JVC! Αξιοπρεπέστατη για τα χρήματά της. καθολου υπερβολικος δεν αξιζει τα 400 ουτε με βισμα(μεσον)μπροστα της οι f&u φενονται sony προσωπικη αποψη μου Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από postfire
Diskimpex Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καποιες που ειδα ανοικτες ειχαν θαμπη εικονα .Αλλες τηλεορασεις διπλα σε αλλες φιρμες εδειχναν καλυτερα.Στο ιδιο καταστημα ολες και υποτιθεται τις προωθουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα