Tasouleas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/189411-hp-pavilion-15-cw0006nv-r5-2500u/8gb/1tb%26128gb τιμη δεν λεει ομως....
zacharis1955 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tasouleas είπε τιμη δεν λεει ομως.... Δεν λέει γιατί τελείωσε, μέχρι τις 11 το πρωί υπήρχε ακόμα στα 499... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από zacharis1955
odiseas46 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2018 στις 11:08 ΠΜ, JimPexton είπε Παιδιά καλημέρα, έχω κι εγώ το ίδιο δίλημμα με το nitro και το FX503VM-E4194T. Η απουσία usb type c είναι μεγάλο drawback? Και γενικά σαν λάπτοπ το FX503VM-E4194T για χρήση προγραμματισμού (visual studio κλπ) θα είναι κομπλέ?Το θέλω για τον αδερφό μου που σπουδάζει προγραμματισμό. Όποια απάντηση ευπρόσδεκτη παλικάρια μου Ξεκάθαρα FX 503. Δεν παίζει σημαντικό ρόλο σε visual studio η διαφορά αυτή. Θες όμως οπωσδήποτε άλλα 8 GB ram. H gtx 1060 θα του δώσει τεράστιο boost αν θέλει να πειραματίζεται και με unreal 4 ή unity πχ. Μήν ξεχνάμε ότι είναι λάπτοπ και μπορείς να το αφήσεις δίπλα στην Τν με ένα hdmi έγινε κονσόλα και το Asus δεν θα το βαρεθεί για κάνα 2-3 χρόνια ακόμα αν δεν είναι τελειομανής ψείρας. Ούτος ή άλλως μόλις ξεκίνηση επαγγελματικά προγραμματισμό δεν θα ξαναπιάσει το δικό του pc, θα το βαρεθεί μετά από ώρες στην δουλειά. Στις 20/11/2018 στις 2:46 ΜΜ, paok_revolution είπε Σε καμία περίπτωση. Κατώτερο και σε επεξεργαστή και σε gpu. Σ'αυτή την κάρτα και σαν vfm για gaming σε αυτά τα λεφτά, δεν έχω βρει καλύτερο στα καταστήματα των μεγάλων αλυσιδων Milgiriath, εγώ το τίμησα. Επιβεβαιώνω για IPS οθόνη. Έτρεξα witcher και football manager μέχρι τώρα. Στο witcher βγαζω πάνω από 40 fps σε ultra setting, χωρίς να ανεβάζω μεγάλη θερμοκρασία. Επίσης μπορεί να μην έχει ssd αλλά υπάρχει slot ώστε να μπει Δεν ξέρω πως θα είναι σε 1-2-3 χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι φουλ ικανοποιημένος. Έβγαλες άκρη με τα δώρα αξίας 180€ που έλεγε η Asus στην επίσημη σελίδα στο φβ?? Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είναι και πώς τα παίρνω. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από odiseas46
eemp07 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Είναι διαθέσιμο ξανά Online για όποιον ενδιαφέρεται. Αρκετά καλή προσφορά ειδικά με άτοκες δόσεις. Αν βάλετε και άλλα 202 € για αγορά πάνω από 1000 € έχει 48 άτοκες.
alelo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Αν το παραγγείλει κάποιος online είναι σίγουρο καινούριο ή παίζει να σου έρθει εκθεσιακό?
odiseas46 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, alelo είπε Αν το παραγγείλει κάποιος online είναι σίγουρο καινούριο ή παίζει να σου έρθει εκθεσιακό? Αν υπάρχει καινούργιο θα σου έρθει. Εκθεσιακό θα σου έρθει μόνο αν τα έχουν αποσύρει από την συλλογή πωλήσεων και τα έστειλαν στην στην αποθήκη. Λίγες οι πιθανότητες για το δεύτερο. Το πολύ πολύ το κάνεις επιστροφή γι'αυτό το λόγο. Αξίζει πάντως πολύ δυνατό για λάπτοπ σε αυτά τα €€
odiseas46 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://intelbundle.asusplus.gr/?fbclid=IwAR0k3BkJRrKrHnDGf_h6woXaRllPMuzneOCWZlyZxOxRdOrZXdr8MFj_6Uk Επειδή στον κοτσ είναι κότσοι οι υπάλληλοι και δεν ξέρουν ώστε να ενημερωσούν τον κόσμο. Εδώ μπορείτε να πάρετε τα δώρα σας όσοι πήρατε το λάπτοπ!! 🤟 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από odiseas46
Milgiriath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη όσων πήραν το laptop γιατί σκέφτομαι να του κουμπώσω έναν SSD και έχω μπερδευτεί. Είμαι γενικά ανάμεσα στο να αγοράσω τον 860 EVO που είναι Μ.2 SATA και τον 970 EVO που είναι Μ2.NVMe. Διαβάζοντας το manual απο το site της ASUS : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/FX503/0408_GK13137_FX503VD_VM_A.pdf (Σελ. 21, Σελ. 86) λέει ξεκάθαρα ότι η ελέυθερη θύρα υποστηρίζει και τα δύο. Για να σιγουρευτώ απόλυτα όμως, το άνοιξα το laptop και είδα ότι η διάταξη της θύρας είναι ίδια με αυτή των καρτών NVMe (να θυμίσω ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο backwards compatibility μεταξύ NVMe και SATA), οπότε παίρνοντας τον 860 θα ρίσκαρα να μη δουλεύει, αν προφανώς έγραφε βλακείες το manual τους. Για να το σιγουρέψω είπα να μιλήσω με το live chat support της ASUS, όπου εκεί μου είπαν το τελείως άλλο, ότι δηλαδή η θύρα υποστηρίζει μόνο SATA και ότι ο NVMe δε θα δούλευε!!!!! Επειδή λοιπόν έχω μπερδευτεί και δυστυχώς δεν έχω λεφτά να κάνω πειράματα αν κάποιος φίλος ινσομνιακός το έχει δοκιμάσει με κάποιον από τους 2 δίσκους θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά του.....
odiseas46 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Milgiriath είπε Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη όσων πήραν το laptop γιατί σκέφτομαι να του κουμπώσω έναν SSD και έχω μπερδευτεί. Είμαι γενικά ανάμεσα στο να αγοράσω τον 860 EVO που είναι Μ.2 SATA και τον 970 EVO που είναι Μ2.NVMe. Διαβάζοντας το manual απο το site της ASUS : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/FX503/0408_GK13137_FX503VD_VM_A.pdf (Σελ. 21, Σελ. 86) λέει ξεκάθαρα ότι η ελέυθερη θύρα υποστηρίζει και τα δύο. Για να σιγουρευτώ απόλυτα όμως, το άνοιξα το laptop και είδα ότι η διάταξη της θύρας είναι ίδια με αυτή των καρτών NVMe (να θυμίσω ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο backwards compatibility μεταξύ NVMe και SATA), οπότε παίρνοντας τον 860 θα ρίσκαρα να μη δουλεύει, αν προφανώς έγραφε βλακείες το manual τους. Για να το σιγουρέψω είπα να μιλήσω με το live chat support της ASUS, όπου εκεί μου είπαν το τελείως άλλο, ότι δηλαδή η θύρα υποστηρίζει μόνο SATA και ότι ο NVMe δε θα δούλευε!!!!! Επειδή λοιπόν έχω μπερδευτεί και δυστυχώς δεν έχω λεφτά να κάνω πειράματα αν κάποιος φίλος ινσομνιακός το έχει δοκιμάσει με κάποιον από τους 2 δίσκους θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά του..... SATA ποίο οικονομικό και ασφαλές. Γλυτώνεις και πιθανά θέματα θερμοκρασίας που φέρνουν καμία φορά τα nvme. Εγώ έβαλα και άλλα 8gb σε ένα από αυτά που πήρα για dual channel, έκανε ένα 5-10 FPS boost σε ram hungry games.
Grey_Warden Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 6:45 ΜΜ, odiseas46 είπε SATA ποίο οικονομικό και ασφαλές. Γλυτώνεις και πιθανά θέματα θερμοκρασίας που φέρνουν καμία φορά τα nvme. Εγώ έβαλα και άλλα 8gb σε ένα από αυτά που πήρα για dual channel, έκανε ένα 5-10 FPS boost σε ram hungry games. Πήρα κι εγώ το laptop και σκέφτομαι να προσθέσω 8gb RAM. Απ'ότι είδα έχει αυτή: https://www.samsung.com/semiconductor/dram/module/M471A1K43CB1-CRC/ αλλά δεν την βρίσκω πουθενά, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Εσύ έβαλες την ίδια ή κάποια άλλη;
zacharis1955 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Grey_Warden είπε Πήρα κι εγώ το laptop και σκέφτομαι να προσθέσω 8gb RAM. Απ'ότι είδα έχει αυτή: https://www.samsung.com/semiconductor/dram/module/M471A1K43CB1-CRC/ αλλά δεν την βρίσκω πουθενά, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Εσύ έβαλες την ίδια ή κάποια άλλη; https://www.amazon.com/Samsung-Notebook-Memory-M471A1K43CB1-CRC-DDR4-2400/dp/B06XPWJJPL/ref=sr_1_1_sspa?s=electronics&ie=UTF8&qid=1544150100&sr=1-1-spons&keywords=M471A1K43CB1-CRC&psc=1 94.07 $ (~83 €) τελική τιμή για Ελλάδα με μεταφορικά και τελωνείο μέσα… Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από zacharis1955
dompred Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Τσίμπησα κι εγώ το λαπτοπ. Μέχρι τώρα αρκετά καλές εντυπώσεις. Φαίνεται ποιοτική κατασκευή, αρκετά καλή οθόνη και μέχρι τώρα έχει τρέξει άνετα ό,τι του έχω βάλει. Σκέφτομαι για αναβάθμιση SSD στο προσεχές μέλλον. Κάτι τέτοιο θα ήταν καλή οικονομική επιλογή; https://www.e-shop.gr/ssd-western-digital-wds240g2g0b-240gb-green-pc-m2-2280-sata-3-p-PER.304905
odiseas46 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2018 στις 12:41 ΜΜ, Grey_Warden είπε Πήρα κι εγώ το laptop και σκέφτομαι να προσθέσω 8gb RAM. Απ'ότι είδα έχει αυτή: https://www.samsung.com/semiconductor/dram/module/M471A1K43CB1-CRC/ αλλά δεν την βρίσκω πουθενά, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Εσύ έβαλες την ίδια ή κάποια άλλη; Έβαλα και στα 2 που έκανα upgrade hyperX impact 2x8gb. Γενικά καλό είναι να βάλεις ίδιες γιατί έχουν διαφορετική cas οι ποιο πολλές. Η crucial βέβαια δίνει compatible ram στα 55€ τιμή Σκρουτζ. Απλά εγώ ήθελα να βάλω με 14 cas βγαίνει στα 125€ 2x8gb hyperX impact και να έχω το κεφάλι μου σίγουρο. Βάλε μια αγγελία την δικιά σου στα 60 και μόλις την δώσεις βάλε hyperX. Έχω άλλο ένα laptop που πήρα για μένα αλλά έλεγα μήπως το σπρώξω eBay να βγάλω κάτι έξτρα. Αν δεν το δώσω θα πάω για hyperX, αν θες να πας σε ιδια ram ευχαρίστως να σου πουλήσω αυτή που έχει αν σε ενδιαφέρει. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα το κουτί του είναι. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από odiseas46
geophi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η συγκεκριμένη προσφορά πρέπει να ήταν κορυφαία στο Black Friday (στην Ελλάδα τουλάχιστον) για gaming laptop (αν ήταν καλύτερα τα οικονομικά μου σίγουρα θα το αγόραζα). Σίγουρα θα ήταν ιδανικό να είχε ήδη πάνω άλλα 8gb ram και ssd αλλά ακόμα και ως extra να τα βάλεις με άλλα 200 ευρώ, συνολικά με 1000 ευρώ έχεις ένα gaming laptop που θα παίζει άνετα τα παιχνίδια για 3-4 χρόνια και με πολύ καλές επιδόσεις για τα 6-7 χρόνια. Καλοδουλεμένο σε όσους το πήραν, θα ήθελα να διαβάσω εντυπώσεις σε βάθος χρόνου, κυρίως αν υπάρχει θέμα με θερμοκρασίες. Πάντως gaming laptop με την 1060 6gb με 800 ευρώ δεν ξέρω αν θα ξαναδούμε σύντομα.
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Tσου 2-3 βδομάδες πριν είχε παίξει 17ρι καινούργιο στα 1099 αλλά asus μη εγγύηση στο ελλαντα δε θα πλησίαζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα