Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για μένα όχι 

Βασικά εγώ δεν παιρνω λάπτοπ από ίντερνετ αν δε το δω από κοντά, Εκτός και αν μου το προτείνουν 

Ένα χάλι 700ευρω για μια καρτα που είναι ήδη ξεπερασμένη 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, xphobus είπε

Τρολολό για πες μία αξεπέραστη? Θα έχει ενδιαφέρον!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Ζαχαρία στα 800 ευρώ είναι καλύτερη επιλογή από το https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/189166-acer-nitro-5-an515-51-78g1-i7-7700hq/8gb/1tb%26128gb/4gb#homepage-#tab4 ?

Ότι μπόρεσα να βρω στο ίντερνετ ανάμεσα στα specs όλοι έλεγαν να επιλέξουμε τον 7300Η με την 1060

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, xphobus είπε

1060 6gb κακή κάρτα ισχύει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, paok_revolution είπε

Ζαχαρία στα 800 ευρώ είναι καλύτερη επιλογή από το https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/189166-acer-nitro-5-an515-51-78g1-i7-7700hq/8gb/1tb%26128gb/4gb#homepage-#tab4 ?

Ότι μπόρεσα να βρω στο ίντερνετ ανάμεσα στα specs όλοι έλεγαν να επιλέξουμε τον 7300Η με την 1060

Eγώ θα επέλεγα αυτό το Acer Nitro με ton i7 7700HQ και την 1050Ti... 

7 λεπτά πριν, Stogianz είπε

1060 6gb κακή κάρτα ισχύει…

Πες μια καλύτερη και το laptop που την φοράει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iliasmach είπε

Νομίζω πολύ καλή προσφορά...Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα για gaming? 

Τι καλή προσφορά, για την κατηγορία τιμής του λίγος επεξεργαστής, TN οθόνη, τελείως πλαστικό, μόνο η κάρτα γραφικών αξίζει...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Τι καλή προσφορά, για την κατηγορία τιμής του λίγος επεξεργαστής, TN οθόνη, δύσκολη αναβάθμιση, μόνο η κάρτα γραφικών αξίζει...

Χμμμ...για την οθόνη δεν το γνώριζα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω από τον Ιανουάριο το παραπλήσιο Asus FX503VD-E4022T. Επιβεβαιώνω ότι βγαίνει με IPS αυτή η σειρά αλλά κάντε ένα τηλέφωνο πρώτα για σιγουριά. Επίσης δέχεται M2.SSD και μάλιστα και NVME παρότι δεν τον αναγνωρίζει το BIOS της μητρικής μέσα στα Windows λειτουργεί άψογα. Τα 8GB RAM είναι κολλημένα στην μητρική και έχει μόνο ένα slot ελεύθερο αλλά με 8 GB ακόμη τώρα που πέσαν οι τιμές δεν χρειάζεσαι παραπάνω για τον συγκεκριμένο. Οι ανεμιστήρες μπορεί να γίνουν θορυβώδεις για κάποιους ( δουλεύουν 1-2 λεπτά συνήθως για να ρίξουν θερμοκρασίες ) , το πληκτρολόγιο άψογο στην αίσθηση με κόκκινο χρώμα με επιλογή έντασης(3 συγκεκριμένα), η μπαταρία του (ενσωματωμένη)  μετά από ένα χρόνο περίπου έχει αποφορτιστεί 10% και κρατάει 3-4 ώρες για χρήση ταινίας πχ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι αρκετά ποιοτική σαν συσκευή. Σαν αρνητικό βέβαια το γεγονός ότι αφήνει πολλές δαχτυλιές λόγω του υλικού του, δεν είναι αλουμίνιο. Βέβαια εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο, για το υλικό κατασκευής του πολύ ποιοτικό επαναλαμβάνω. Επίσης αν κάποιους τους ενδιαφέρει δεν έχει USB 3 θύρα.

Επεξ/σία από thanasismen76
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...