Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fanastas είπε

Η μπαταρία τους κρατάσει πάρα πολύ όντως και είναι μέσα στα θετικά. Τόσο που μου έκνε και αρκετή εντύπωση την πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα. Πάντως αν σου αρέσει να ακούς δυνατά μουσική δεν είναι η καλύτερη επιλογή... η ποιότητα του ήχου πάντως ειναι αρκετά καλή.   

Update... τα έχει και το πλαίσιο στα 99 ευρώ. https://www.plaisio.gr/fotografia-video/akoustika/headphones/Sony-Bluetooth-Headphoneswhch700nb-Mauro-CE7.htm

Ευχαριστω , το εβαλα στο αρχικο post.

Tι αλλο προτεινεις στα ιδια χρηματα ?

2 λεπτά πριν, chocorello είπε

Είναι το μοναδικό thread που φαίνεται έτσι.

Δεν ξερω τι γινεται , ειλικρινα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iCyd είπε

Ευχαριστω , το εβαλα στο αρχικο post.

Tι αλλο προτεινεις στα ιδια χρηματα ?

2

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλα bluetooth over ear για μεγαλο χρονικό διάστημα, οπότε θα σου πρότεινα να πάς με reviews ή με προτάσεις σε άλλα threads. Πρώτα δες αν θέλεις ANC ή όχι. Νομίζω ότι αυτή είναι η βασική σκέψη. Αν δεν κάνεις μεγάλα ταξίδια που θα θέλεις να ηρεμέις και να κοιμάσαι τότε δεν χρειάζεται και πολύ. Αν κάνεις ταξίδια ή αν σπίτι έχεις πολύ θόρυβο από δρόμο και αυτοκίνητα τότε ενα καλό ANC βοηθάει. Σκέψου ότι μεγάλο μέρος του κόστους είναι η ANC τεχνολογία.. αν δεν την χρειάζεσαι αυτά τα χρήματα μπορούν να πάνε σε άλλα ακουστικά που δίνουν βάση στην ποιότητα του ήχου. Οπότε μετά βλέπεις την χρήση που θα κάνεις (μουσική, tv gaming ktl) και νομίζω θα έχεις λίγες και καλές επιλογές σε αυτο το επίπεδο τιμών. Πάντως για να μην σε αποτρέψω, αν θέλεις ANC σε over ear και δε θα έδινες ποτέ 150 και 200+ ευρώ τότε ειναι καλή επιλογή. Δοκίμασέ τα πάντως σε και full volume παίξε και το ANC σε on/off και  θα καταλάβεις.  

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάντε νέο θέμα για τα 1000XM2 στα 199

Πολυ καλύτερη προσφορά για ΤΡΟΜΕΡΑ ακουστικά. 

Εχει ήδη παίξει price match από media markt.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/179105-sony-wh1000xm2-black-ασύρματα?cmicc=skroutz

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
Δημοσ.

Ας το συμπληρώσει ο ts στο ίδιο. Είναι της ίδιας εταιρείας, οπότε βολεύει. 

3 λεπτά πριν, taslikos είπε

Σε σχέση με τα Marshall 2 Bluetooth ποια να προτιμήσω; 

Νομίζω ότι τα Marshall είναι on ear και όχι over ear όπως τα sony

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

Ας το συμπληρώσει ο ts στο ίδιο. Είναι της ίδιας εταιρείας, οπότε βολεύει. 

Νομίζω ότι τα Marshall είναι on ear και όχι over ear όπως τα sony

Αν υποθέσουμε ότι αυτό δεν μας ενδιαφέρει πολύ, σε ποιότητα ήχου, διάρκεια μπαταρίας και γενικά πιο vfm ποια θεωρείς;

Δημοσ.

Θεωρώ ότι γενικά τα over ear προσφέρουν καλύτερο ήχο και εμπειρία ακρόασης, διότι απομονώνουν καλύτερα εξωτερικούς θορύβους. Από marshall δεν έχω εμπειρία αλλά από Sony επειδή έχω δοκιμάσει 2 (αυτά του τίτλου και τα 1000xm2) σου λέω ότι με την Sony δεν θα απογοητευτείς από θέμα ήχου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Looter είπε

Κάντε νέο θέμα για τα 1000XM2 στα 199

Πολυ καλύτερη προσφορά για ΤΡΟΜΕΡΑ ακουστικά. 

Εχει ήδη παίξει price match από media markt.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/179105-sony-wh1000xm2-black-ασύρματα?cmicc=skroutz

WOW εξαιρετική τιμή. Έχει βγει το επόμενο μοντέλο, αλλά και αυτό παραμένει εξαιρετικό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

WOW εξαιρετική τιμή. Έχει βγει το επόμενο μοντέλο, αλλά και αυτό παραμένει εξαιρετικό.

Ελάχιστες διάφορες το ΧΜ3 , στα 199 είναι λουκούμι. Τα έχω πάρει από το πρωί 😂😂😂

Δημοσ.

Αυτά τα θεωρώ vfm. Έχουν από τα καλύτερα ANC και φοβερό ήχο. Είναι πολύ άνετα και το αυτί αναπνέει αρκετά. Καλορίζικα!!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Looter είπε

Ελάχιστες διάφορες το ΧΜ3 , στα 199 είναι λουκούμι. Τα έχω πάρει από το πρωί 😂😂😂

Διαφορές έχει, αλλά όχι διαφορές που αξίζουν 150-180€.

Δημοσ.

Βγηκαν στο amazon Γαλλιας τα παρακατω. 

Ποια απο τα 2 προτείνετε ανάμεσα απο του θέματος και τα παρακάτω ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...