Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εψαχνα πολυ καιρο να παρω wireless ακουστικα και σημερα επεσε το ματι μου σε αυτα τα Sony.. 

Γκρι & Μαυρα στα 99 ευρω.

Price Match απο Πλαισιο στα 99 ευρω.

Price Match απο Media Markt στα 99. Γκρι & Μαυρα

Βαση σκουτζ ειναι η χαμηλοτερη τιμη . Επομενη τιμη σκρουτζ στα 140ευρω.

Εξωτερικο :

Amazon.DE 115ευρω τα γκρι & 125ευρω τα μαυρα + Μεταφορικα

Αmazon.co.UK 99λιρες τα γκρι & 150 λιρες τα μαυρα + Μεταφορικα

Αmazon.FR 156ευρω τα γκρι & 99 ευρω τα μαυρα + Μεταφορικα

Τα εχει κανεις να μας πει καποια γνωμη ? 

Aξιζει να περιμενoυμε για καποια καλυτερη προσφορα οσο πλησιαζει η παρασκευη?

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.

Μέτριας ποιότητας ακουστικά, όχι και τόσο στιβαρά. Το ANC τους, δεν είναι ικανοποιητικό. Αν ηταν η τιμή τους έπαιζε στα 70, θα ηταν καλό deal.

Δημοσ.

Απο την ωρα που εκανα το post εκατσα ειδα 5-6 reviews . 

Λενε πολυ καλα λογια για τον ηχο τους αλλα οντως οπως ανεφερες , για το ΝC δεν εμειναν ικανοποιημενοι,σχεδον κανεις.

Δημοσ.

Τα δοκιμασα σε περιβαλλον με θορυβο και δεν με ενθουσιασαν. Δυστυχως για καλο ANC πρεπει να ανεβασεις το budget. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

Τα δοκιμασα σε περιβαλλον με θορυβο και δεν με ενθουσιασαν. Δυστυχως για καλο ANC πρεπει να ανεβασεις το budget. 

Να σου πω την αληθεια , για το σπιτι τα θελω για να εχω καλο ηχο και 6 φορες το χρονο που ταξιδευω με αεροπλανο! Τιποτα παραπανω , ποιο πολυ ο ηχος με νοιαζει δηλαδη.

5 λεπτά πριν, chocorello είπε

Υποθέτω ότι αυτό το post απευθύνεται μόνο στα μαύρα... 😋

Γιατι το λες αυτο? 🤔

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι χτυπα τα. Ειναι ελαφρια και εχουν αξιοπρεπη ηχο. Καλυτερα πηγαινε σε εναν κωτσοβολο να τα δοκιμασεις πρωτα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, iCyd είπε

Να σου πω την αληθεια , για το σπιτι τα θελω για να εχω καλο ηχο και 6 φορες το χρονο που ταξιδευω με αεροπλανο! Τιποτα παραπανω , ποιο πολυ ο ηχος με νοιαζει δηλαδη.

Γιατι το λες αυτο? 🤔

Το 1ο ποστ είναι όλο σε μαύρο background (τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε mobile view)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγοντας το link σου μου βγαίνει αυτό το μήνυμα: 

H Σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει

Ενδέχεται να έχετε πληκτρολογήσει λάθος σύνδεσμο ή 
ο σύνδεσμος που αναζητάτε να μην είναι πλέον διαθέσιμος.

Μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα

Τα σωστά links: 
Μαύρο

Γκρι

Επεξ/σία από Missionary
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chocorello είπε

Το 1ο ποστ είναι όλο σε μαύρο background (τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε mobile view)

Εχεις τη σελιδα σε light mode ; Ισως γι αυτο.

22 λεπτά πριν, Missionary είπε

Ανοίγοντας το link σου μου βγαίνει αυτό το μήνυμα: 

H Σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει

Ενδέχεται να έχετε πληκτρολογήσει λάθος σύνδεσμο ή 
ο σύνδεσμος που αναζητάτε να μην είναι πλέον διαθέσιμος.

Μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα

Τα σωστά links: 
Μαύρο

Γκρι

Μπηκα απο 3 διαφορετικους browsers και χωρις log in και τα links δουλευουν κανονικα σε μενα .

Εχεις κανεις αλλο θεμα ;

7 ώρες πριν, Petros24ath είπε

Αν ειναι ετσι χτυπα τα. Ειναι ελαφρια και εχουν αξιοπρεπη ηχο. Καλυτερα πηγαινε σε εναν κωτσοβολο να τα δοκιμασεις πρωτα.

Θα παω σημερα το απογευμα , μακαρι να τα εχει για δοκιμη.

Δημοσ.

Στα περισσοτερα καταστηματα τα εχει για δοκιμη. Δοκιμασε ομως μονο αυτα. Μην κανεις το λαθος και δοκιμασεις πχ και τα Sony WH1000XM2... Θα ξενερώσεις :)

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Petros24ath είπε

Στα περισσοτερα καταστηματα τα εχει για δοκιμη. Δοκιμασε ομως μονο αυτα. Μην κανεις το λαθος και δοκιμασεις πχ και τα Sony WH1000XM2... Θα ξενερώσεις :)

Το εχω στο νου μου αυτο 😂

Δημοσ.

Καλημέρα! Τα έχω και εγώ. το ANC είναι απλά οκ. Σε αεροδρόμιο κόβει αρκετά τη βαβούρα αλλά εξακολουθείς να ακούς ήχους και ανακοινώσεις οπότε εκεί μου φάνηκαν καλά. Μέσα στο αεροπλάνο όμως παρόλο που έκοβε αρκετά από τους κινητήρες αξακολουθούσε να με ενοχλούνε οι κινητήρες. Αν το θέλεις μόνο για ποιότητα ήχου για το σπίτι και όχιτόσο  για το Noise cancelling θα σου πρότεινα με τα ίδια χρήματα (ή και λιγότερα) να πάρεις καλά ακουστικά χωρίς ANC.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fanastas είπε

Καλημέρα! Τα έχω και εγώ. το ANC είναι απλά οκ. Σε αεροδρόμιο κόβει αρκετά τη βαβούρα αλλά εξακολουθείς να ακούς ήχους και ανακοινώσεις οπότε εκεί μου φάνηκαν καλά. Μέσα στο αεροπλάνο όμως παρόλο που έκοβε αρκετά από τους κινητήρες αξακολουθούσε να με ενοχλούνε οι κινητήρες. Αν το θέλεις μόνο για ποιότητα ήχου για το σπίτι και όχιτόσο  για το Noise cancelling θα σου πρότεινα με τα ίδια χρήματα (ή και λιγότερα) να πάρεις καλά ακουστικά χωρίς ANC.

Γενικα χαζευα ακουστικα τον τελευταιο καιρο και η επιλογες μεχρι 100 ευρω - wireless δεν ειναι και παρα πολλες. 

Σε αυτα τα Sony η μπαταρια τους μου κεντρισε αρκετα το ενδιαφερον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μπαταρία τους κρατάσει πάρα πολύ όντως και είναι μέσα στα θετικά. Τόσο που μου έκνε και αρκετή εντύπωση την πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα. Πάντως αν σου αρέσει να ακούς δυνατά μουσική δεν είναι η καλύτερη επιλογή... η ποιότητα του ήχου πάντως ειναι αρκετά καλή.   

Update... τα έχει και το πλαίσιο στα 99 ευρώ. https://www.plaisio.gr/fotografia-video/akoustika/headphones/Sony-Bluetooth-Headphoneswhch700nb-Mauro-CE7.htm

Επεξ/σία από fanastas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...