GeorgeVasil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Gana είπε https://www.amazon.co.uk/BenQ-Animation-Anti-Glare-Flicker-free-Adjustable/dp/B01K2210GS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1542623069&sr=8-3&keywords=100%+srgb To hdr δεν κανει διαφορα? Μου βγαινει κανα 60αρι πιο φτηνα η 4Κ. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeVasil
leros2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, GeorgeVasil είπε To hdr δεν κανει διαφορα? Μου βγαινει κανα 60αρι πιο φτηνα η 4Κ. Αν δεν κάνω λάθος η του αμαζον είναι 10bit αληθινό (και όχι 8+2)
music_lover Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Για να παίξεις σωστά HDR σε led οθόνη-τηλεόραση κτλ χρειάζεσαι 1000nits φωτεινότητα. Αυτές φτάνουν μέχρι τα 400nits..οπότε ναι μεν HDR που δεν πληρεί όμως τις σωστές προϋποθέσεις.
solamnic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Η Τιμή είναι εξαιρετική .... Την αγοράζουμε προς το παρόν Για να έχεις 1000 nits οι τιμές φεύγουν... Μόλις πέσουν το συζητάμε..
iakoboss7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 καλη τυχη φιλε μου με 4k σε windows και 27 ιντσες. εγω προειδοποίησα. 1
fivdis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, iakoboss7 είπε καλη τυχη φιλε μου με 4k σε windows και 27 ιντσες. εγω προειδοποίησα. Τι πρόβλημα έχεις; Έχω τη HP Z27, που είναι αντίστοιχη και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Το scaling δουλεύει εξαιρετικά. 1
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα το απόγευμα. Πραγματικά η οθόνη είναι θηριώδης,πάρα πολύ ποιοτική στα υλικά της. Πάαααρα πολύ φωτεινή. Έβαλα τη φωτεινότητα στο 65 (ως 100 πάει) γιατί στο 70 άρχιζα να στραβώνομαι. Εντάξει είναι άλλο επίπεδο από την full hd 24'' που είχα (Asus VP249H). Νιώθω σαν επαγγελματίας φάση. Το μαύρο δεν είναι εξαιρετικά βαθύ (κλασσική ips,αλλά τουλάχιστον είναι σχεδόν 100% ομοιόμορφο χωρίς bleeding και τα σχετικά). Τα χρώματα πάρα πολύ καλά,καθόλου ξεπλυμένα ... Δεν έχω προλάβει να δω το μενού της. Παίδες δεν υπάρχει το Monitor λέμε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο φίλος iakoboss7 παραπάνω. Δεν παρατηρώ κάτι περίεργο στα windows. Είμαι όπως πριν στα πάντα,απλά το set up του γραφείου μου είναι όλο οθόνη πια... βλέπω άνετα τα πάντα,πολύ ποιοτικά.. δεν βλέπω pixels πια.. Το μόνο που ένιωσα ανάγκη να κάνω είναι να αλλάξω την ταχύτητα του ποντικιού μου,γιατί ήθελα μεγαλύτερο εύρος κίνησης να πάω από την μια άκρη στην άλλη,τώρα που αυξήθηκε το μέγεθος της οθόνης. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Ίων Δραγούμης
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε Παρέλαβα το απόγευμα. Πραγματικά η οθόνη είναι θηριώδης,πάρα πολύ ποιοτική στα υλικά της. Πάαααρα πολύ φωτεινή. Έβαλα τη φωτεινότητα στο 65 (ως 100 πάει) γιατί στο 70 άρχιζα να στραβώνομαι. Εντάξει είναι άλλο επίπεδο από την full hd 24'' που είχα (Asus VP249H). Νιώθω σαν επαγγελματίας φάση. Το μαύρο δεν είναι εξαιρετικά βαθύ (κλασσική ips,αλλά τουλάχιστον είναι σχεδόν 100% ομοιόμορφο χωρίς bleeding και τα σχετικά). Τα χρώματα πάρα πολύ καλά,καθόλου ξεπλυμένα ... Δεν έχω προλάβει να δω το μενού της. Παίδες δεν υπάρχει το Monitor λέμε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο φίλος παραπάνω iakoboss7. Δεν παρατηρώ κάτι στα windows. Είμαι όπως πριν στα πάντα,απλά το set up του γραφείου μου είναι όλο οθόνη πια... βλέπω άνετα τα πάντα,πολύ ποιοτικά.. δεν βλέπω pixels πια.. Καλορίζικη, να την χαρείς.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Καλορίζικη, να την χαρείς. Σε ευχαριστώ πολύ. Να πω σε όσους ήταν σκεπτικοί,αν υπάρχει ακόμα σε αυτά τα χρήματα και έχουν πραγματικά ανάγκη μια πολύ καλή οθόνη να προχωρήσουν άφοβα,αλλά να ξέρουν είναι (ποιοτικό) θηρίο. Από τις 24 ίντσες στις 27,πόσες ώρες και ακόμα προσαρμόζομαι.. 1
iakoboss7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 31 minutes ago, Ίων Δραγούμης said: Παρέλαβα το απόγευμα. Πραγματικά η οθόνη είναι θηριώδης,πάρα πολύ ποιοτική στα υλικά της. Πάαααρα πολύ φωτεινή. Έβαλα τη φωτεινότητα στο 65 (ως 100 πάει) γιατί στο 70 άρχιζα να στραβώνομαι. Εντάξει είναι άλλο επίπεδο από την full hd 24'' που είχα (Asus VP249H). Νιώθω σαν επαγγελματίας φάση. Το μαύρο δεν είναι εξαιρετικά βαθύ (κλασσική ips,αλλά τουλάχιστον είναι σχεδόν 100% ομοιόμορφο χωρίς bleeding και τα σχετικά). Τα χρώματα πάρα πολύ καλά,καθόλου ξεπλυμένα ... Δεν έχω προλάβει να δω το μενού της. Παίδες δεν υπάρχει το Monitor λέμε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο φίλος iakoboss7 παραπάνω. Δεν παρατηρώ κάτι περίεργο στα windows. Είμαι όπως πριν στα πάντα,απλά το set up του γραφείου μου είναι όλο οθόνη πια... βλέπω άνετα τα πάντα,πολύ ποιοτικά.. δεν βλέπω pixels πια.. Το μόνο που ένιωσα ανάγκη να κάνω είναι να αλλάξω την ταχύτητα του ποντικιού μου,γιατί ήθελα μεγαλύτερο εύρος κίνησης να πάω από την μια άκρη στην άλλη,τώρα που αυξήθηκε το μέγεθος της οθόνης. 11 minutes ago, Ίων Δραγούμης said: Σε ευχαριστώ πολύ. Να πω σε όσους ήταν σκεπτικοί,αν υπάρχει ακόμα σε αυτά τα χρήματα και έχουν πραγματικά ανάγκη μια πολύ καλή οθόνη να προχωρήσουν άφοβα,αλλά να ξέρουν είναι (ποιοτικό) θηρίο. Από τις 24 ίντσες στις 27,πόσες ώρες και ακόμα προσαρμόζομαι.. λογικο μου φαινεται οποιος δεν γνωριζει να μην καταλαβει και τιποτα... οποιος ξερει τι εστι το μεγεθος αυτο με το scaling των windows απλα παει αλλου. επισης ολοι ξερουμε ποσο χαλια ειναι τα games σε ΜΗ native αναλυση. αν εσενα ομως σου αρεσει φυσικα και να την χαρεις και καλοριζικη. εγω οτι ειχα να πω το ειπα για το καλο ολων.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, απλά δε λες πρακτικά τι κακό να περιμένουμε. Εγώ τα βλέπω όλα μια χαρά. Για παιχνίδια δε ξέρω, αλλά ποσώς με νοιάζει.. (για την ώρα).. Όλα τα υπόλοιπα είναι απίστευτα καλά.. Μου λες τι είναι χειρότερο σε σχέση με το προηγούμενο monitor μου στο browsing ας πούμε..; Ή τι χειροτερεύει που για σένα το 4Κ στις 27' είναι "No go area" .. Αν μου εξηγήσεις θα καταλάβω. . Το να είσαι ενιγματικος χάνεις το δίκιο σου, αν εχεις.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Ίων Δραγούμης
iakoboss7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μιλησα για windows scaling 100 φορες, google-αρε να το ψαξεις. οριστε ενα ευκολο ξεκινημα https://www.youtube.com/results?search_query=windows+scaling μασημένη τροφη θες? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από iakoboss7
zakailiou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2018 στις 1:46 ΠΜ, Feigen είπε Προσωπικά έχω ένα Samsung 27'' 1080p 5ετίας με VA panel στο οποίο όλα καλά αλλά η ανάλυση μου φαίνεται λίγο χαμηλή για τις ίντσες. Τι γνώμη έχετε για 4k IPS στις 27'' σ' αυτή την τιμή? Aξίζει η αλλαγή για δουλειές γραφείου? Αν είναι για παιχνίδι τότε σίγουρα όχι 4Κ γιατί θα πρέπει να έχεις την αντίστοιχη κάρτα ... Αν δεν είναι για ειδική γραφιστική δουλειά επίσης όχι ... 27 = 2Κ 32= 2Κ = ανάλογης ευκρίνειας με το 24άρι 1080p περίπου ( το έχω το δουλεύω και δεν πάω πίσω :) ... ) Εργονομικά θα έλεγα 32 σε 2K και σε 4Κ πολύ απαιτητική εργασία. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από zakailiou
zakailiou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν κάποιος θέλει ντε και καλά να διορθώσει κάτι, πάντα κάτι θα βρει, για να πετάξει μία εξυπνάδα. Sorry που είθισται να λέμε 2Κ το 2560x1440 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από zakailiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα