Προς το περιεχόμενο

LG Monitor 27" 27UK600-W Gaming 4Κ HDR UHD, IPS, AMD FreeSyn 299euro @ΠΛΑΙΣΙΟ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-27-27uk600-w.htm

Skroutz απο 387 + μεταφορικά  https://www.skroutz.gr/s/14790914/LG-27UK600.html

Προσωπικά  έχω ένα Samsung 27'' 1080p 5ετίας με VA panel στο οποίο όλα καλά αλλά η ανάλυση μου φαίνεται λίγο χαμηλή για τις ίντσες.

Τι γνώμη έχετε για 4k IPS στις 27'' σ' αυτή την τιμή? Aξίζει η αλλαγή για δουλειές γραφείου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι και HDR. Εγώ το έχω πάρει από το απόγευμα. Το είχα βάλει σαν στόχο βδομάδες τώρα και περίμενα το bf. Τελικά περίμενα πιο λίγο. Είχε κάνει Price match κι ο Κώτσο κι εξαντλήθηκε σε αυτόν. Γενικά παντού βλέπω πολύ καλές κριτικές. Στα 299 είναι ληστεία. Δηλ πόσο να πάει; 250; Με τίποτα...

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα διαβάζω τα περί G-syng και freesync,μιας και πήρα την οθόνη αυτή,ώστε να καταλήξω και στην Gpu του συστήματος. Απ'ότι καταλαβαίνω τα 60Ηz δεν είναι λίγα γιατί η amd δεν έχει βγάλει κάρτα που να παίζει σε 4Κ πάνω από 60fps. Διορθώστε ελεύθερα αν κάνω λάθος.. Άρα και vega 64 να πάρεις,τα 60 Hz μας καλύπτουν,ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα αυτος ειναι ο αντιλογος σου τοτε δεν ξερεις πως λειτουργει ενα μονιτορ τετοιας αναλυσης σε windows και ποσο μαλλον σε gaming.

ψαξτο αν ειναι γιατι θα πρεπει να γεμίσουμε 3 σελιδες...

τσεκαρε αυτο για entry και συνεχιζεις με αρθρα που θα βρεις μονος σου

Επεξ/σία από iakoboss7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα με ενδιέφερε να με καθοδηγήσεις να μάθω,αλήθεια. Τι να ψάξω; Θα είναι ΠΑΡΑ πολλοί όσοι δεν ξέρουν..

Ωραίο βίντεο,ωστόσο εστιάζει στα παιχνίδια που δεν ενδιαφέρουν όλους. Εγώ θα ήμουν ο τρίτος κόκκινος που θα καθόταν πολύ κοντά ακόμα και για 4Κ. Λέει πως αν θες 4Κ gaming με καλή εμπειρία τότε πρέπει να πληρώσεις 6 χιλιάρικα,αλλά (!) φαντάζομαι πως πάντα μπορείς να ρίξεις την ανάλυση ενός παιχνιδιού στα 2Κ ας πούμε,σωστά; Οπότε στην συνέχεια τονίζει ότι τα 60Ηz είναι λίγα.. λίγα όμως πάλι για gaming..όχι για casual χρήση.  

Και το σημαντικότερο για μένα που κάνω έντονο Browsing τονίζει πως το anti-Aliasing των windows 10 σε Full HD ή 2Κ δεν είναι καλύτερο από το φυσικό 4K. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα 4k και windows αν δεν κανεις editing (και εκει απο ενα ΜΕΓΑΛΟ μεγεθος και πανω μονο) οχι απλα δεν εχει νοημα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις.

τα windows δεν εχουν το καταπληκτικο scaling του android, ειναι ενα ματσο χαλια ακομα...

επισης αν δεν τρεξεις τα games σε 4k θα φαινονται ψιλο σκατα, ενω αν τα τρεξεις σε 4k ητε θα πρεπει να κολλησεις το προσωπο στο μονιτορ για να ξεχωρισεις το 4k απο το 1080p ητε απλα το παιχνιδι θα σερνεται, επισης πεταμενα λεφτα να τα σκας για μια τοσο καλη gpu πχ και να τρεχει με 60fps και ουτε... και αυτο τωρα... σε 3 χρονια θα παει ακλαφτη.

τεσπα γενικοτερα ξεχνα το 4k στα windows, και γενικοτερα ξεχνα το 4k στο gaming, για αρκετα χρονια ακομα.

Επεξ/σία από iakoboss7
  • Like 1
Δημοσ.

Αν το συνδέσει κάποιος με το καινούργιο mac mini θα κάνει το 4-to-1 pixel κάτι στην οθόνη ώστε να δείχνει πιο καθαρα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...