Προς το περιεχόμενο

Moto G5 Plus 3/32GB Dual SIM = 120€ e-lenovo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekkli είπε

Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι ξεκινάμε από κοινή βάση για να καταλήξουμε σε διαφορετικό συμπέρασμα.

Σε όλους τους φίλους μου λέω πάντα ότι θα καταλάβουν αν μια φωτογραφία είναι καλή μόνο σε οθόνη υπολογιστή.

Τολμώ να πω ότι κάτι ξέρω από φωτογραφία, συμμετέχω σε φωτογραφική ομάδα κάποια χρόνια, έχουν περάσει 2 DSLR από τα χέρια μου, μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω με κάδρα και σκιές, παρόλ'αυτά δεν χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και δεν έχω καμία τέτοια εφαρμογή στο κινητό μου, το πρώτο μου χασταγκ στις αναρτήσεις μου είναι πάντα το #nofilter.

Καλές λήψεις να έχεις και να σου κρατήσει πολλά χρόνια σου εύχομαι.

Δωσε και κανα δύο συνδέσμους προς τις αποθεωτικες κριτικες που λες.... ειλικρινά γιατί δεν  βρηκα  καμια τέτοια, ουτε ειδα ανταξιες φωτογραφίες.

Ας μην το αφησουμε στο αοριστα υποκειμενικο...απο τα δειγματα αυτα θα κριθεί αν το οτι δηλωνεις ψαγμενος και τη βρισκεις τόσο αξιολογη ειναι καλο η κακο...το να πεταξεις την αξιωση και να φύγεις ειναι προβληματικό.

30 λεπτά πριν, pedrojay είπε

Επειδή παρέλαβα σήμερα ένα και το σέταρα για την μητέρα μου που έψαχνε κάτι φθηνό,να πω ότι μετά από πολλαπλά updates σε 7.0,έφτασε σε oreo 8.1 με patch Αυγούστου και μετά έκανε άλλο ένα σε patch Οκτωβρίου τελικά.

Δεν το έχω πια στα χέρια μου και ούτε πρόλαβα να τσεκάρω πολλά,η κάμερα μου φάνηκε αξιοπρεπέστατη και μάλλον καλύτερη απο τα κλασικά κινέζικα της κατηγορίας.Γενικά η συσκευή μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση για τα λεφτά της.

Αξιοπρεπής καμερα ναι, καλυτερη απο τα κινέζικα της κατηγοριας της τρεχουσας τιμης ναι...το ειπα κι εγω παραπανω....

Δεν χρειαζεται να μαξιμαλιζουμε για να παινεσουμε ένα κινητό

Οσο κοινος κι αν ειναι παντα με ξαφνιαζει ο καταναλωτικος εγωισμός

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Δωσε και κανα δύο συνδέσμους προς τις αποθεωτικες κριτικες που λες.... ειλικρινά γιατί δεν  βρηκα  καμια τέτοια, ουτε ειδα ανταξιες φωτογραφίες.

Ας μην το αφησουμε στο αοριστα υποκειμενικο...απο τα δειγματα αυτα θα κριθεί αν το οτι δηλωνεις ψαγμενος και τη βρισκεις τόσο αξιολογη ειναι καλο η κακο...το να πεταξεις την αξιωση και να φύγεις ειναι προβληματικό.

οκ, τελείως πρόχειρα.

https://www.dpreview.com/reviews/lenovo-moto-g5-plus-camera-first-impressions-review

Πέρσυ τέτοια εποχή που μελέταγα για την αγορά του ή όχι, εδώ αλλά και σε άλλα φόρουμ για κινητά, όσοι απαντήσανε εμπεριστατωμένα, λέγανε για αυτό το κινητό.
Διάβασα τότε και 2-3 reviews και πείστηκα ότι άξιζε να επενδύσω τα λεφτά μου, που δεν μου περισσεύουν καθόλου.
Δεν είμαι ούτε fanboy , ούτε τίποτα τέτοιο.

Δημοσ.

@vgiozo Είδες κάπου στο ποστ μου αυτά που μου προσάπτεις; Κι αν το ανέφερες κι εσύ παραπάνω σημαίνει ότι δεν μπορώ να το αναφέρω κι εγώ ώς μέρος της άποψής μου ή και επιβεβαιώνοντας τη δική σου ακόμα; Άλλωστε αν δεν διάβασα λάθος εγώ το είχα στα χέρια μου,ενώ εσύ το περιμένεις.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνει μια περίεργη τροπή το θέμα,ελπίζω να σταματήσει εδώ,δεν αξίζει να χαλιέται κανένας. Θεωρώ ότι η συσκευή είναι μια πολύ καλή προσφορά,και να υπάρχει κάτι άλλο που υπερέχει στα σημεία,δεν θα χάσει κανένας παίρνοντας αυτό. Ούτε θα πάρουμε κανέναν απο το χεράκι,ας ψάξει και λίγο όποιος θέλει

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Mirodin είπε

Μια ερωτηση
Κινητα οπως το Xiaomi Α2 lite και το Redmi 5 plus δεν θα ηταν καλυτερες επιλογες?Σε περιπτωση που ας πουμε δεν με ενδιαφερει η καμερα

Ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη φορανε. Την ιδια αποδοση αναμενεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pedrojay είπε

@vgiozo Είδες κάπου στο ποστ μου αυτά που μου προσάπτεις; Κι αν το ανέφερες κι εσύ παραπάνω σημαίνει ότι δεν μπορώ να το αναφέρω κι εγώ ώς μέρος της άποψής μου ή και επιβεβαιώνοντας τη δική σου ακόμα; Άλλωστε αν δεν διάβασα λάθος εγώ το είχα στα χέρια μου,ενώ εσύ το περιμένεις.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνει μια περίεργη τροπή το θέμα,ελπίζω να σταματήσει εδώ,δεν αξίζει να χαλιέται κανένας. Θεωρώ ότι η συσκευή είναι μια πολύ καλή προσφορά,και να υπάρχει κάτι άλλο που υπερέχει στα σημεία,δεν θα χάσει κανένας παίρνοντας αυτό. Ούτε θα πάρουμε κανέναν απο το χεράκι,ας ψάξει και λίγο όποιος θέλει

Δεν το είπα για σένα, έτυχε και έκανα τη σούμα του σχολίου εκέι...σου είπα εξάλλου ότι συμφώνησα σ' αυτό που λες όπως το λες...

...το σχόλιο από κάτω είχε τη λειτουργία της αντιδιαστολής ανάμεσα σε αυτό που έγραψες εσύ κι αυτό που έγραψε ο άλλος χρήστης παραπάνω...
....εσύ την επαίνεσες ως καλή κάμερα για τη κατηγορία -τη τωρινή περισσότερο, όχι όταν στοίχιζε 300 δολάρια υποθέτω- και πως δεν ανήκει στις κάμερες του κιλού που τοποθετούνται σε φθηνά κινητά "κινέζικα"...
...ο άλλος χρήστης μιλάει για "αποθέωση" και "άψογη" κάμερα...μαξιμαλισμός άτοπος...

...το πρόβλημα που έχω εγώ μ' αυτά είναι πως συζητάμε σε ένα φόρουμ προσφορών για επικείμενες αγορές, και είναι ανεύθυνο να παροτρύνεις κάποιον σε αγορά εμπορικών προϊόντων διατυπώνοντας σχόλια που δεν έχουν αντιστοιχία με την πραγματικότητα...

...είσαι "εσύ" ευχαριστημένος; άριστα και για το συγκεκριμένο κινητό δικαιολογημένα σε αυτή τη τιμή....αλλά μην το φουσκώσουμε και γίνει κάτι που δεν είναι...

2 ώρες πριν, ekkli είπε

οκ, τελείως πρόχειρα.

https://www.dpreview.com/reviews/lenovo-moto-g5-plus-camera-first-impressions-review 

Πέρσυ τέτοια εποχή που μελέταγα για την αγορά του ή όχι, εδώ αλλά και σε άλλα φόρουμ για κινητά, όσοι απαντήσανε εμπεριστατωμένα, λέγανε για αυτό το κινητό.
Διάβασα τότε και 2-3 reviews και πείστηκα ότι άξιζε να επενδύσω τα λεφτά μου, που δεν μου περισσεύουν καθόλου.
Δεν είμαι ούτε fanboy , ούτε τίποτα τέτοιο.

Α μάλιστα, είναι διακύβευμα να συνεννοηθούμε ως προς το τί διαβάζουμε λοιπόν....

Οι χαρακτηρισμοί "αποθέωνε" και "άψογη" κάμερα, ανήκουν σε σένα και σε δική σου ερμηνεία, κανενός άλλου...

..έχουμε μια δοκιμή, που αποφεύγει τους αρνητικούς προσδιορισμούς κι επιλέγει - ακόμη κι όταν έχουμε κατώτερα αποτελέσματα - να μιλήσει για το τί κάνει μια κάμερα/κινητό ικανοποιητικά ή καλά.

To να επαινείς ένα κινητό γι αυτά που πετυχαίνει -γενικά ή βελτιώσεις έναντι άλλης έκδοσης- δεν είναι συμφιλιώσιμο με χαρακτηρισμούς απόλυτους όπως "άψογο" "αποθέωνε" κοκ...προφανώς δεν κάνεις κάν προσπάθεια αντικειμενικής απόδοσης των θετικών του κινητού, αλλά εμφαντικά εκφράζεις τη δική σου ικανοποίηση...

...γι αυτό πάντα σε τέτοιες συζητήσεις παροτρύνω τους ενδιαφερόμενους / συνομιλητές, αν είναι να συζητήσουμε για φωτογραφικε΄ς επιδόσεις, να συγκρίνουμε φωτογραφίες, σε 100% στον υπολογιστή, γιατί διαφορετικοί χρήστες στις ίδιες λέξεις δίνουν διαφορετικό περιεχόμενο.

Το κινητό βγάζει φωτογραφίες σαφώς ανώτερες απ' ότι θα περίμενε κανείς από κινητό έως 150€, αρκετά καλές σε καλοφωτισμένα τοπία και αποδεκτές σε σκοτεινά (παράδειγμα χρήσης εν γένει θετικής έννοιας για την απόδοση κατώτερων επιδόσεων έναντι της εστίασης στα κατώτερα αποτελέσματα)

...δεν ειναι κινητό που λες "ας έχω και τη δυνατότητα να βγάζω φωτογραφίες" ..κι αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που το πήρα...

...αλλά οι διατυπωθέντες χαρακτηρισμοί δεν ταιριάζουν στη κάμερα του κινητού και προσωπικά θα δίσταζα να τις αποδώσω και σε σαφώς καλύτερες φωτογραφικές κάμερες στη γενική κατηγορία του κινητού.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκάλωμα σου.

Ανέλυσα νομίζω, πολύ καλά την περίπτωση μου. Το είχα ψάξει διεξοδικά το ζήτημα και θυμάμαι ακόμα και τώρα ότι και εδώ και δίπλα, όσοι είχαν να προτείνουν με επιχειρήματα, λέγανε ή για αυτό ή για ένα Meizu που όμως έκανε κάνα πενηντάρικο παραπάνω και δεν είχε ραδιο που για μένα ήταν απαραίτητο.

Το άψογη πήγαινε στην κατηγορία τιμής και όχι στο σύνολο των καμερών που υπάρχουν.

Έχω γράψει πιο πάνω ότι ίσως το Α1 να είναι καλύτερο, έχω αναφέρει (εσφαλμένα καθώς πέσαμε στις μέρες γενικής αναβάθμισης) ότι δεν έχει 8.1, έχω γράψει ότι για τα σημερινά δεδομένα είναι «χοντρό», πριν λίγες ώρες σύστησα την αγορά Α2 αν δεν μας ενδιαφέρει η κάμερα. Μόνο fanboy δεν μπορεί να με πει κάποιος.

Το αποθεωτική ήταν εμφατικό ως προς την μοναδικότητα της τόσο καλής κάμερας σε τιμές μέχρι 300€ πέρυσι.
Και επειδή αρνούμαι να μπω σε διαδικασία να αποδείξω εγώ αυτά που λέω και βαριέμαι να ψάχνω για μια ανούσια διαφωνία μέσω ίντερνετ, βρες εσύ μια κριτική που να λέει ότι δεν έχει πολύ καλή κάμερα, για την κατηγορία τιμής του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγω αναβαθμιζω τώρα σε Ανδροιδ 8.1

Μια χαρα, μονο που φαίνεται να υπάρχουν 3-4 λεπτοι κοκκοι σκονης κατω απο την επιφανεια της οθονης...προσπαθησα να τους σκουπίσω με πανακι, αλλα δεν φευγουν.

...φαινονται βεβαια μονο οταν ειναι κλειστη, αλλα θα προτιμουσα να λείπουν.

Παρελαβα μαζι με τη θηκη Spigen, που του παει γαντι, αλλα για κάποιο λογο βαζει το κινητο αυτοματα στο αθόρυβο...καποια περιεργη ρυθμιση με τον αισθητηρα εγγυτητας ή κάτι τέτοιο πιθανώς.

Ποιοτικοτατος φαινεται κι ο φορτιστής...περιεργως δεν ηταν χωρισμενος ο χώρος του κουτιού, περαν του κινητου, σε διαμερίσματα ωστε να μην καταχτυπουν περα δωθε ο φορτιστής και το καλώδιο και μεχρι να παω σπιτι να το ανοιξω φοβομουν οτι θα ειναι ολα πεταγμενα σε χαρτινη συσκευασια, ανοιγμενη ή απο μεγαλη επιχειρηματικη παραγγελια (που μπορει να ερθουν τα κινητα σε τριτη, μεγαλη συσκευασία, καινουρια και με τα παρελκομενα, αλλα οχι σε ατομική κλειστη) 

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

Το Public επίσης στα 119€  μόνο που στην περιγραφή γράφει Μνήμη RAM: 2 GB   ενώ στα χαρακτηριστικά πιο κάτω λέει  "Μνήμη  RAM: 3GB"

Δεν ξέρω τι ισχύει.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Parasomnia είπε

Το Public επίσης στα 119€  μόνο που στην περιγραφή γράφει Μνήμη RAM: 2 GB   ενώ στα χαρακτηριστικά πιο κάτω λέει  "Μνήμη  RAM: 3GB"

Δεν ξέρω τι ισχύει.

Λογικά είναι λάθος, σε κάθε περίπτωση με επίσκεψη σε ένα κατάστημα θα λυθεί κάθε απορία.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα που έχω ξεχάσει να αναφέρω είναι η έλλειψη LED. Πριν το πάρω με είχε χαλάσει πάρα πολύ αλλά τελικά όλα είναι μια ιδέα...

Νομίζω ότι με την 8.1 πάει καλύτερα η μπαταρία;
Το πρόσεξε άλλος που το είχε από πριν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...