JohnTss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, ekkli είπε Δεν έχει πάρει Android 8 ακόμα αλλά από όταν το πήρα λένε ότι θα πάρει. Το γκουγκλαρα και λένε ότι έχει πάρει oreo. Το έχεις τώρα και δεν έχει πάρει αναβάθμιση ακόμη? Το έχει κάποιος άλλος να μας πει τι παίζει?
ekkli Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, JohnTss είπε Το γκουγκλαρα και λένε ότι έχει πάρει oreo. Το έχεις τώρα και δεν έχει πάρει αναβάθμιση ακόμη? Το έχει κάποιος άλλος να μας πει τι παίζει? το έχω και είμαι με android 7. Αν ήμουν σπίτι θα έστελνα screenshot. Απ'ότι έχω δει και γω, έχουν ξεκινήσει αναβαθμίσεις στην Ινδία, που είχε πωληθεί πολύ αυτό το μοντέλο. Ελπίζω να έρθουν κι εδώ κάποια στιγμή.
HamerZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ερώτηση για τους είδη κατόχους: Πόσο δυνατός είναι ο ήχος ακουστικής κατά την κλήση; Θα το προτείνατε για άτομο με θέμα ακοής;
vgiozo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Κάνε ένα κόπο, το γράφει στις προδιαγραφες https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=motorola-moto-g5s-5-2in-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold.html
AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει καλό διάφραγμα 1.7" για αυτό έχει καλή κάμερα.Επίσης τον ίδιο αισθητήρα με το S7 χωρίς OIS.Μόνο σε σε εμφάνιση και σε body ratio χάνει,πολύ καλό VFM! Κινητά με την διπλάσια τιμή έχουν χειρότερη κάμερα. Σκοπεύω να δώσω για κινητό παραπάνω χρήματα για το XZ1 η το LG G6 αλλά στα 120€ το σκέφτομαι... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από AntiCambeR
vgiozo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μην κρινεις μονο από τυπικές προδιαγραφες, δεν φαίνεται να ειναι απο τα δυνατα του σημεια η κάμερα... ....δηλαδη...ειναι καλη για τη κατηγορία τιμης που ειναι τωρα, αλλα μη συγκρισιμη με αυτα που αναφέρεις... ...αυτα βασει δειγματων σε 3-4 συγκριτικα που ειδα...ισως το βραδυ τι εχω στα χερια μου να μιλησω απο εμπειρία
ekkli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vgiozo είπε Μην κρινεις μονο από τυπικές προδιαγραφες, δεν φαίνεται να ειναι απο τα δυνατα του σημεια η κάμερα... ....δηλαδη...ειναι καλη για τη κατηγορία τιμης που ειναι τωρα, αλλα μη συγκρισιμη με αυτα που αναφέρεις... ...αυτα βασει δειγματων σε 3-4 συγκριτικα που ειδα...ισως το βραδυ τι εχω στα χερια μου να μιλησω απο εμπειρία Μέχρι στιγμής πάντως, όσοι λέμε ότι το έχουμε, συμφωνούμε πως έχει άψογη κάμερα για κινητό των 250€ . Πέρσυ τέτοια εποχή, στα φόρουμ τα ίδια έλεγαν. Τα reviews, ακόμα και από φωτογραφικά sites, τα ίδια. Θυμάμαι το dp.com που το αποθέωνε. Ίσως το καταλάβεις σήμερα το βράδυ κι εσύ.
vgiozo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά καμμια αποθεωτικη κριτική δεν εχω διαβασε για την καμερα και κυριως δεν θα τη δικαιολογούσαν τα δείγματα. Μπορεις να δωσεις συνδεσμο προς αποθεωτικη κριτικη; Το τι φαινεται καλό στον καθενα ποικίλλει, πχ αν βλεπει τις φωτογραφιες στο κινητο η στον υπολογιστή, αν πιανει το ματι του τις λεπτομέρειες, αν εχει αντιθετα προτιμηση στις "βελτιωμένες" εικονες κοκ Το κινητό το αγορασα, αλλα λεω τί βλεπω...το κινητο δε θα μπορουσε να ηταν μεταξύ των καλων στη καμερα, ειτε μεταξυ των καινούριων ειτε μεταξυ των παλιότερων (2016- ) κινητών. Εχει ανώτερη καμερα σε σχέση με ο,τι θα εβρισκε κανεις σε κινητό κατω απο 180€ υπο κανονικες συνθήκες, αλλα τα υπολοιπα ειναι μαλλον υπερβολες
ekkli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, vgiozo είπε Προσωπικά καμμια αποθεωτικη κριτική δεν εχω διαβασε για την καμερα και κυριως δεν θα τη δικαιολογούσαν τα δείγματα. Μπορεις να δωσεις συνδεσμο προς αποθεωτικη κριτικη; Το τι φαινεται καλό στον καθενα ποικίλλει, πχ αν βλεπει τις φωτογραφιες στο κινητο η στον υπολογιστή, αν πιανει το ματι του τις λεπτομέρειες, αν εχει αντιθετα προτιμηση στις "βελτιωμένες" εικονες κοκ Το κινητό το αγορασα, αλλα λεω τί βλεπω...το κινητο δε θα μπορουσε να ηταν μεταξύ των καλων στη καμερα, ειτε μεταξυ των καινούριων ειτε μεταξυ των παλιότερων (2016- ) κινητών. Εχει ανώτερη καμερα σε σχέση με ο,τι θα εβρισκε κανεις σε κινητό κατω απο 180€ υπο κανονικες συνθήκες, αλλα τα υπολοιπα ειναι μαλλον υπερβολες Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι ξεκινάμε από κοινή βάση για να καταλήξουμε σε διαφορετικό συμπέρασμα. Σε όλους τους φίλους μου λέω πάντα ότι θα καταλάβουν αν μια φωτογραφία είναι καλή μόνο σε οθόνη υπολογιστή. Τολμώ να πω ότι κάτι ξέρω από φωτογραφία, συμμετέχω σε φωτογραφική ομάδα κάποια χρόνια, έχουν περάσει 2 DSLR από τα χέρια μου, μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω με κάδρα και σκιές, παρόλ'αυτά δεν χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και δεν έχω καμία τέτοια εφαρμογή στο κινητό μου, το πρώτο μου χασταγκ στις αναρτήσεις μου είναι πάντα το #nofilter. Καλές λήψεις να έχεις και να σου κρατήσει πολλά χρόνια σου εύχομαι.
pedrojay Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Επειδή παρέλαβα σήμερα ένα και το σέταρα για την μητέρα μου που έψαχνε κάτι φθηνό,να πω ότι μετά από πολλαπλά updates σε 7.0,έφτασε σε oreo 8.1 με patch Αυγούστου και μετά έκανε άλλο ένα σε patch Οκτωβρίου τελικά. Δεν το έχω πια στα χέρια μου και ούτε πρόλαβα να τσεκάρω πολλά,η κάμερα μου φάνηκε αξιοπρεπέστατη και μάλλον καλύτερη απο τα κλασικά κινέζικα της κατηγορίας.Γενικά η συσκευή μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση για τα λεφτά της. 2
SeNNinhA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Για 120€ ειναι μια χαρα κινητο. Ο Sony IMX362 ειναι πολυ καλος αισθητηρας. Τον ιδιο φοραει και το Pixel2 και ο Snap625 ηταν περισυ ο Νο1 επεξεργαστης στην middle range κατηγορια. Αξιοπρεπεστατο με ποιοτητα κατασκευης σε καλη τιμη.
ekkli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις έτρεξα χειροκίνητα το system update και μου έβγαλε ότι υπάρχει διαθέσιμο 8.1, από το 7 που ήμουν. 1
Mirodin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μια ερωτηση Κινητα οπως το Xiaomi Α2 lite και το Redmi 5 plus δεν θα ηταν καλυτερες επιλογες?Σε περιπτωση που ας πουμε δεν με ενδιαφερει η καμερα
ekkli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Mirodin είπε Μια ερωτηση Κινητα οπως το Xiaomi Α2 lite και το Redmi 5 plus δεν θα ηταν καλυτερες επιλογες?Σε περιπτωση που ας πουμε δεν με ενδιαφερει η καμερα Φαντάζομαι πως ναι. Ειδικά για το Α2, νομίζω ότι είναι νεότερο κατά 1,5 χρόνο και καθώς ανήκουν και τα δύο στην ίδια κατηγορία αρχικής τιμής, θα είναι σαφώς καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα