Προς το περιεχόμενο

Moto G5 Plus 3/32GB Dual SIM = 120€ e-lenovo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Moto G5 Plus 3/32GB Dual Sim (Gold) = 119,99€ τελική από e-lenovo

https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=motorola-moto-g5s-5-2in-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold.html

Επόμενη τιμή Σκρουτζ 220€

https://www.skroutz.gr/s/11822409/Lenovo-Moto-G5-Plus-3GB-32GB.html

Βασικα είναι η τιμή που θα του ταίριαζε και νομίζω σε σύγκριση με την εναλλακτική του Redmi 6A μετράει, τουλάχιστον λόγω κάμερας.

Ενα συγκριτικό

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8453&idPhone2=8531&idPhone3=9217#xt1684,global,*

https://www.gsmarena.com/moto_g5_plus-review-1613.php

Προσωπικά δεν ήμουν σίγουρος, αλλά το παρήγγειλα μιας και η μάνα έψαχνε για κινητό....εναλλακτικά σκεφτόμασταν και το Asus Zenfone 3 Zoom  από Κίνα, αλλά προτιμώτερο αυτό....διάβασα ότι έχει πάρει και Oreo 8.1...

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 3
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα το Moto g5 εξαιρετικό τηλέφωνο.Το συγκεκριμένο είναι ακόμα καλύτερο με καλύτερο επεξεργαστή.Για μένα σε αυτή την τιμή αγοράζεις ένα πολύ αξιόπιστο τηλεφωνο

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω το πηρα με τη λογικη οτι η αξιζει η διαφορά σε σχέση με ενα redmi 6a των 99€.

Εχει και δωρεαν αποστολη, και εγγυηση ελλ.αντιπροσωπειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είναι λίγο καλύτερο το G5s plus, από μια σύντομη ματιά που έριξα, σε μπαταρία, κάμερα, gps...αλλα 180+ δεν δίνω, όταν παίζουν άλλες προσφορές κοντά στο 200€ικο...για καλύτερο των budget στα 100€ ψάχνουμε, όχι για κάτι παραπάνω (με τα σημερινά δεδομένα)

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

το είχα πάρει πριν 7 μήνες για τη σύζυγο στα 170€. πολύ ικανοποιημένοι...

και σκεφτόμουν για άλλα 1 τώρα για την πεθερά.

από την άλλη παίζει στα 150€ στο mistore το mi A1 που είναι με 4G ραμ..... και θεωρώ πιο καλό αν και τα 2 αλουμινένια και με καθαρό android.

τι λέτε;

Δημοσ.

Το αγόρασα πέρσυ, δίνοντας 220€ μετά από δίμηνη έρευνα αγοράς για το καλύτερο φωτογραφικό κινητό μέχρι 300€.

Η κάμερα του είναι πολύ καλή, δοκιμάστε την με την open camera.

Δεν έχει πάρει Android 8 ακόμα αλλά από όταν το πήρα λένε ότι θα πάρει.

Έχει πάρα πολύ καθαρό λειτουργικό, καθόλου bloatware.

Έχει μια πολύ βολική λειτουργία που το κεντρικό κουμπί, που έχει και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος τον κάνεις κουμπί πλοήγησης και αν αφιερώσεις λίγες ώρες να το μάθεις γίνεσαι πολύ πιο γρήγορος.

Στα αρνητικά ότι πλέον μου φαίνεται λίγο παχύ σε σχέση με τα σημερινά κινητά.

Η μπαταρία βγάζει άνετα 2 μέρες με ανοιχτά δεδομένα. Υποστηρίζει και qc2, έχει και φορτιστή μέσα.

Αυτά τα λίγα, το συστήνω ανεπιφύλακτα σε αυτά τα λεφτά, αν θέλετε κάτι άλλο, ρωτήστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει και το Redmi 5 στα 100ευρω απο κωτσοβολο με καλύτερη αυτονομία και με snap450(σε σχέση με το 6a). 

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θεωρώ ότι η τίμια σύγκριση είναι με mi a1, και όχι 6Α  ή redmi 5.

καθώς και τα 2 είναι αλουμινένια με καθαρό android και gorilla glass....

στα + του μοτο G η προστασία από σκόνη και νερό

στα + του mi A1 τα 4G και το usb type C

Επεξ/σία από archimidis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Πρέπει να είναι λίγο καλύτερο το G5s plus, από μια σύντομη ματιά που έριξα, σε μπαταρία, κάμερα, gps...αλλα 180+ δεν δίνω, όταν παίζουν άλλες προσφορές κοντά στο 200€ικο...για καλύτερο των budget στα 100€ ψάχνουμε, όχι για κάτι παραπάνω (με τα σημερινά δεδομένα)

Έχει την καλύτερη κάμερα από όλη την οικογένεια των g5.

Αγόρασε το RedMi 5 η κοπελιά μου πριν 2 βδομάδες και δεν υπάρχει σύγκριση. Αν εξαιρέσουμε ότι είναι πιο λεπτό το xiaomi, κατά τ'άλλα είναι πιο premium υλοποίηση το moto. Παρόμοια ταχύτητα και γενικά παρόμοια συμπεριφορά αλλά μόνο και μόνο η κάμερα του ενός και το bloatware του άλλου κάνουν να μην υπάρχει σύγκριση.

Τα έχουμε βάλει και δίπλα σε Α1, που ήταν η δεύτερη επιλογή μου, πολύ παρόμοιο, αν θυμάμαι καλά έχει πάρει Android 8, αλλά για να ξεκλειδώσει η κάμερα και να δείξει όλες τις δυνατότητες της πρέπει να κάνεις Κόντες με Gcam και μετά δεν παίρνει update κλπ. Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η κάμερα ίσως το Α1 είναι καλύτερη επιλογή, μόνο και μόνο λόγω Android one. Α, δεν έχει και ράδιο το A1, που για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι 2καρτο και με ξεχωριστή υποδοχή για Micro sd κάρτα? Θυμάμαι καλά ?

Ψήνομαι και εγώ να το πάρω για τη μητέρα μου, απο την άλλη συγκρατούμαι μήπως και βγει κάτι καλό τη Παρασκευή απο amazon και τσιμπήσω για μένα ένα ώστε να δώσω το Oneplus στη μητέρα :P

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ekkli είπε

Το αγόρασα πέρσυ, δίνοντας 220€ μετά από δίμηνη έρευνα αγοράς για το καλύτερο φωτογραφικό κινητό μέχρι 300€.

Η κάμερα του είναι πολύ καλή, δοκιμάστε την με την open camera.

Δεν έχει πάρει Android 8 ακόμα αλλά από όταν το πήρα λένε ότι θα πάρει.

Έχει πάρα πολύ καθαρό λειτουργικό, καθόλου bloatware.

Έχει μια πολύ βολική λειτουργία που το κεντρικό κουμπί, που έχει και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος τον κάνεις κουμπί πλοήγησης και αν αφιερώσεις λίγες ώρες να το μάθεις γίνεσαι πολύ πιο γρήγορος.

Στα αρνητικά ότι πλέον μου φαίνεται λίγο παχύ σε σχέση με τα σημερινά κινητά.

Η μπαταρία βγάζει άνετα 2 μέρες με ανοιχτά δεδομένα. Υποστηρίζει και qc2, έχει και φορτιστή μέσα.

Αυτά τα λίγα, το συστήνω ανεπιφύλακτα σε αυτά τα λεφτά, αν θέλετε κάτι άλλο, ρωτήστε.

Πριν 2 χρόνια είχα πάρει το Lenovo p1 για την κοπέλα μου γιατί με ζητούσε καλή μπαταρία κυρίως. Τώρα με έχει φάει για την κάμερα κτλπ, είναι καλή επιλογή να πάρω το συγκεκριμένο? Αξίζει?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, teoqq είπε

Πριν 2 χρόνια είχα πάρει το Lenovo p1 για την κοπέλα μου γιατί με ζητούσε καλή μπαταρία κυρίως. Τώρα με έχει φάει για την κάμερα κτλπ, είναι καλή επιλογή να πάρω το συγκεκριμένο? Αξίζει?

Για κάμερα είναι απίστευτη προσφορά σε αυτά τα λεφτά. Εννοώ την κανονική κάμερα, την μπροστινή δεν την έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου, δεν ξέρω τι κάνει.

Αν η κοπέλα σου ασχολείται με φωτογραφία, παίρνει αυτό το κινητό, βάζει και μια καλή εφαρμογή φωτογραφίας και είναι σούπερ. Αν την θέλει για social media και την νοιάζει η μπροστινή δεν ξέρω να σου πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην καλλιεργούμε υπερβολικές προσδοκίες όμως (βάσει των δειγμάτων που είδα)...πολύ καλή κάμερα κατω από 200€ είχε το Honor 8 πχ (είχε βγει προσφορά το καλοκαίρι του 2017 στα 199€), αν το βρεις πουθενά έστω και μεταχειρισμένο.

Σίγουρα έχει πολύ καλύτερη κάμερα από τα κινητά στη φθηνή-μεσαία κατηγορία. Πάνω από 180€ το πολύ δεν θα το θεωρούσα καλή αγορά...στη τρέχουσα τιμή φαίνεται άριστα ζυγισμένο, ιδανικό για δώρο (για κάποιον που δεν έχει μάθει σε s7 επιπέδου κινητά)

(μήπως σε κοπέλα φανεί κάπως χοντροκομμένο, με τα σημερινά κριτήρια; )

Επεξ/σία από vgiozo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...