Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Huawei P10 4/64GB SINGLE SIM, στα 249€ από Κωτσόβολο

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172348-huawei-p10-gold

Επόμενη τιμή skroutz 320€

https://www.skroutz.gr/s/11407671/Huawei-P10-64GB.html

Και πάντα να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μοντέλο που υποστηρίζεται από την VIP Εγγύηση της Huawei

• 2 + 1 έτη εγγύησης
  • 3 μήνες αντικατάσταση οθόνης (μία δωρεάν αντικατάσταση οθόνης εντός των 3 πρώτων μηνών)
  • 3 μήνες αντικατάσταση κινητού (αντικατάσταση κινητού για πρόβλημα /αστοχία υλικού εντός 3 μηνών από την αγορά)

https://consumer.huawei.com/gr/support/vipservice/

• Thanks 1
Δημοσ.

Η τιμή που θα έπρεπε να παίζει καιρό και αξίζει. Αν και το είχα πάρει στην προηγούμενη προσφορά και το έδωσα το μετάνιωσα. Απλά να επισημάνω το εξής . Πέρα της γρηγοράδα , της καλής κάμερας και της μπαταρίας , αυτο που νε ειχε εντυπωσιασει ηταν η βασικη του λεοτουργια . Ως τηλεφωνο δηλαδη .wifi καο σημα κινητής καλύτερο από τα πιο πολλά μοντέλα ,  πεντακάθαρος ήχος στην συνομιλία και πολύ καλή απομόνωση φωνής προς τον συνομιλητή (σκεφτείτε μιλούσα πχ κοντά σε ηχείο καφετέριας και ο συνομιλητής μ άκουγε ελάχιστα την μουσική) . Αν δεν παρηγγελνα το χζ1 από κολλητό στον γερμανο θα το έπαιρνα ξανά μόνο και μόνο γι'αυτό. 

Ps . Όσοι θέλετε κινητό μην βιαστείτε. Τις ερχόμενες μέρες θα παίξουν ίδιες τιμές αυτών και στον γερμανό με επιστροφή 20% της eurobank 

Δημοσ.

Για όσους έχουν eurobank, άλλοι θα βολευτούν με πόντους στη κάρτα (εθνική ή/και πειραιώς για τον κωτσόβολο θαρρώ)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Για όσους έχουν eurobank, άλλοι θα βολευτούν με πόντους στη κάρτα (εθνική ή/και πειραιώς για τον κωτσόβολο θαρρώ)

Το ξερουμε αυτο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Να ξέρετε πως αν το βρείτε διαθέσιμο στον γερμανό παίζει άγραφη προσφορά στα 220

Δεν υπαρχει πουθενα στον Γερμανο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Innsbruck είπε

Δεν υπαρχει πουθενα στον Γερμανο.

Α κλασικα. Ε τοτε ανέμενε λιγες μερες θα εμφανιστουν στις αγγελιες 😂😂😂

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, runner69 είπε

Εχει τελειωσει το στοκ του Γερμανου απο τοτε που το ειχε βγαλει στην προσφορα στα 220€.

Τότε φίλος μου που πήρε σημερα μαύρο και χρυσό που τα βρήκε? 

20 λεπτά πριν, manoskost είπε

παιδια, δυο ερωτησεις: υποστηριζει βιντεοκληση? απο μπαταρια πως τα παει?

Βιντεοκληση μεσω app ναι, μεσω παροχου όχι.  Από μπαταρία μου έβγαζε περί 4,5 ώρες οθόνη μέσο όρο.  Το καλό είναι ότι έχει fast charge , αλλά και super fast charge , αλλά όχι μέσω software όπως πχ τα σαμσουνγκ αλλά με τον ανάλογο φορτιστή.  Στη συσκευασία είχε τον super fast charge 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Τότε φίλος μου που πήρε σημερα μαύρο και χρυσό που τα βρήκε? 

Το ότι ξεμειναν σε 1 franchise 2 τεμάχια, αυτό δεν λεει κατι. Αν και διατηρω τις αμφιβολιες μου οτι υπήρχε γιατί τότε ειχαν γίνει ανάρπαστα. Τωρα στα 250 δεν το παίρνεις καν.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, runner69 είπε

Το ότι ξεμειναν σε 1 franchise 2 τεμάχια, αυτό δεν λεει κατι. Αν και διατηρω τις αμφιβολιες μου οτι υπήρχε γιατί τότε ειχαν γίνει ανάρπαστα. Τωρα στα 250 δεν το παίρνεις καν.

Δεν μου φαίνεσαι ψαγμένος πωλητής.  Οι δικοί μ είναι γάτοι 😂😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...