vgiozo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Huawei P10 4/64GB SINGLE SIM, στα 249€ από Κωτσόβολο https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172348-huawei-p10-gold Επόμενη τιμή skroutz 320€ https://www.skroutz.gr/s/11407671/Huawei-P10-64GB.html Και πάντα να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μοντέλο που υποστηρίζεται από την VIP Εγγύηση της Huawei 2 + 1 έτη εγγύησης 3 μήνες αντικατάσταση οθόνης (μία δωρεάν αντικατάσταση οθόνης εντός των 3 πρώτων μηνών) 3 μήνες αντικατάσταση κινητού (αντικατάσταση κινητού για πρόβλημα /αστοχία υλικού εντός 3 μηνών από την αγορά) https://consumer.huawei.com/gr/support/vipservice/ 1
greekbusters Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Η τιμή που θα έπρεπε να παίζει καιρό και αξίζει. Αν και το είχα πάρει στην προηγούμενη προσφορά και το έδωσα το μετάνιωσα. Απλά να επισημάνω το εξής . Πέρα της γρηγοράδα , της καλής κάμερας και της μπαταρίας , αυτο που νε ειχε εντυπωσιασει ηταν η βασικη του λεοτουργια . Ως τηλεφωνο δηλαδη .wifi καο σημα κινητής καλύτερο από τα πιο πολλά μοντέλα , πεντακάθαρος ήχος στην συνομιλία και πολύ καλή απομόνωση φωνής προς τον συνομιλητή (σκεφτείτε μιλούσα πχ κοντά σε ηχείο καφετέριας και ο συνομιλητής μ άκουγε ελάχιστα την μουσική) . Αν δεν παρηγγελνα το χζ1 από κολλητό στον γερμανο θα το έπαιρνα ξανά μόνο και μόνο γι'αυτό. Ps . Όσοι θέλετε κινητό μην βιαστείτε. Τις ερχόμενες μέρες θα παίξουν ίδιες τιμές αυτών και στον γερμανό με επιστροφή 20% της eurobank
vgiozo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Για όσους έχουν eurobank, άλλοι θα βολευτούν με πόντους στη κάρτα (εθνική ή/και πειραιώς για τον κωτσόβολο θαρρώ)
papafigos84 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, vgiozo είπε Για όσους έχουν eurobank, άλλοι θα βολευτούν με πόντους στη κάρτα (εθνική ή/και πειραιώς για τον κωτσόβολο θαρρώ) Το ξερουμε αυτο;
greekbusters Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Να ξέρετε πως αν το βρείτε διαθέσιμο στον γερμανό παίζει άγραφη προσφορά στα 220
Innsbruck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, greekbusters είπε Να ξέρετε πως αν το βρείτε διαθέσιμο στον γερμανό παίζει άγραφη προσφορά στα 220 Δεν υπαρχει πουθενα στον Γερμανο.
greekbusters Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Innsbruck είπε Δεν υπαρχει πουθενα στον Γερμανο. Α κλασικα. Ε τοτε ανέμενε λιγες μερες θα εμφανιστουν στις αγγελιες 😂😂😂
runner69 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εχει τελειωσει το στοκ του Γερμανου απο τοτε που το ειχε βγαλει στην προσφορα στα 220€.
manoskost Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 παιδια, δυο ερωτησεις: υποστηριζει βιντεοκληση? απο μπαταρια πως τα παει?
greekbusters Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, runner69 είπε Εχει τελειωσει το στοκ του Γερμανου απο τοτε που το ειχε βγαλει στην προσφορα στα 220€. Τότε φίλος μου που πήρε σημερα μαύρο και χρυσό που τα βρήκε? 20 λεπτά πριν, manoskost είπε παιδια, δυο ερωτησεις: υποστηριζει βιντεοκληση? απο μπαταρια πως τα παει? Βιντεοκληση μεσω app ναι, μεσω παροχου όχι. Από μπαταρία μου έβγαζε περί 4,5 ώρες οθόνη μέσο όρο. Το καλό είναι ότι έχει fast charge , αλλά και super fast charge , αλλά όχι μέσω software όπως πχ τα σαμσουνγκ αλλά με τον ανάλογο φορτιστή. Στη συσκευασία είχε τον super fast charge
runner69 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, greekbusters είπε Τότε φίλος μου που πήρε σημερα μαύρο και χρυσό που τα βρήκε? Το ότι ξεμειναν σε 1 franchise 2 τεμάχια, αυτό δεν λεει κατι. Αν και διατηρω τις αμφιβολιες μου οτι υπήρχε γιατί τότε ειχαν γίνει ανάρπαστα. Τωρα στα 250 δεν το παίρνεις καν. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από runner69
greekbusters Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, runner69 είπε Το ότι ξεμειναν σε 1 franchise 2 τεμάχια, αυτό δεν λεει κατι. Αν και διατηρω τις αμφιβολιες μου οτι υπήρχε γιατί τότε ειχαν γίνει ανάρπαστα. Τωρα στα 250 δεν το παίρνεις καν. Δεν μου φαίνεσαι ψαγμένος πωλητής. Οι δικοί μ είναι γάτοι 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα