zchrisz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Προσπαθώ να αλλάξω την κωδικοποίηση σε κάποια str αρχεία από ANSI σε UTF-8 που παίζει η τηλεόραση .Το πρόβλημα είναι ότι δεν αλλάζει το ίδιο το αρχείο αλλά μου δημιουργεί νέο txt το οποίο δεν αναγνωρίζει η TV. Παλιότερα όταν έκανα " αποθήκευση ως " μου έλεγε ότι το αρχείο υπάρχει ήδη και αντικαθιστούσα το υπάρχον... Πλέον δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνει. Να πω ότι το αρχείο το ανοίγω με το σημειωματάριο και οτι έχω αλλάξει την κατάληξη txt με str αλλά πάλι δεν παίζει.
CheOnWeb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Έχει αλλάξει σε .txt πριν πατήσεις save? Αν του βάλεις με το χέρι .srt, τι θα κάνει; Επίσης αν επιλέξεις "All Files" στο save as type και πατήσεις save? Το έχω συναντήσει πριν καιρό αλλά μάλλον δεν το έψαξα και πολύ. Ούτως ή άλλως, τους περνάω μία και από Subtitle Edit και σώζω το τελικό από 'κει.
zchrisz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Έχω κάνει όλα αυτά που λες , αλλά πάλι τα ίδια . Μου δημιουργεί δεύτερο αρχείο...
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Θα πας "Αποθήκευση ως" Θα αλλάξεις την κωδικοποίηση. Θα επιλέξεις "Όλα τα αρχεία" Θα επιλέξεις το αρχείο srt που θέλεις να αντικαταστήσεις. Θα πατήσεις "Αποθήκευση" Θα σου ζητήσει αντικατάσταση. 1
zchrisz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 ok. Θα το κοιτάξω ( αύριο τώρα ) και θα σου πω...
zchrisz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, micos000 είπε Θα πας "Αποθήκευση ως" Θα αλλάξεις την κωδικοποίηση. Θα επιλέξεις "Όλα τα αρχεία" Θα επιλέξεις το αρχείο srt που θέλεις να αντικαταστήσεις. Θα πατήσεις "Αποθήκευση" Θα σου ζητήσει αντικατάσταση. Καλημέρα , Αυτό ήταν , μ' έσωσες !!! Ευχαριστώ κι εσένα και τον φίλο παραπάνω για τις συμβουλές...
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Κι εγώ το ίδιο θέμα είχα. Ενώ παλαιότερα έσωζε απευθείας, κάποια στιγμή όμως, ίσως από κάποιο build των 10 και μετά αυτή η λειτουργία δεν ισχύει ποια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα