THEMOSTCOMPLETE Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είχατε ένα ωραίο ΣΚ. Εδώ και αρκετό καιρό , σκέφτομαι να ξεκινήσω να πουλάω digital keys στα marketplace των ιστοσελίδων που προαναφέρω στον τίτλο. Έχω ήδη μιλήσει με λογιστή και έχω πάρει το πράσινο φως ως προς το τι παραστατικά πρέπει να έχω κάθε μήνα , έχω κάνει την έναρξη εργασίας ώστε να είναι όλα νόμιμα και το μόνο που μένει είναι βρεθεί κάποιος supplier / wholesaler ώστε να μπορέσω να προμηθευτώ τα παιχνίδια. Η ερώτηση μου είναι , έχει κάνει κάτι παρόμοιο κάποιος από εσάς ; Έχετε να προτείνετε κάποια tips ; Επίσης αν κάποιος μπορεί να προμηθεύσει η να μου παραπέμψει σε κάποιον που να κάνει αυτήν την δουλειά θα το εκτιμούσα πολύ. Να αναφέρω ότι παράλληλα με αυτό στήνετε ήδη ένα δικό μου webshop όπου θα μπορεί να γίνετε και εκεί πώληση κλειδιών. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από THEMOSTCOMPLETE
panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Tα CD Keys θα τα βρεις: 1) με απευθείαν αγορά από τους publishers, εφόσον έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους και καταλήξετε σε κάποια συμφωνία 2) με αγορά από physical καταστήματα boxed versions του παιχνιδιού και σκανάρισμα του CD key 3) με αγορά από Steam σε μορφή gift και μεταπώλησή του παρακάτω 4) με αγορά από άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα (επίσημο ή μή) και μεταπώληση του κλειδιού παρακάτω. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, αλλά το θεωρώ τρομερά δύσκολο να καταφέρεις κάτι ουσιαστικό και κερδοφόρο. 2
THEMOSTCOMPLETE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Και εμένα μου φαίνεται δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Εαν έχεις κάτι άλλα να μου προτείνει η να πρέπει να προσέξω κάτι θα με βοηθούσες ακόμη περισσότερο. Σε ευχαριστώ και πάλι.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή καταλαβαίνω ότι το σκέφτεσαι για δουλειά και να έχεις κέρδος, τίποτα από αυτά που έγραψε ο @panther_512 δε θα σε πάει κάπου. Υπάρχουν suppliers που θα σε βοηθήσουν να την στήσεις την επιχείρηση, παραπάνω δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν το έχω ψάξει τόσο. Θα πρέπει μόνος να πιάσεις να ψάξεις στο νετ. https://codeswholesale.com/for-ecommerce https://codeswholesale.com/faq/reseller/1 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr
panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίταξε, άμα με τους τρόπους που έγραψα υπάρχει δυσκολία στο να βγάλεις κέρδος, φαντάσου τί προοπτικές έχεις με keys-wholesalers. Θα παίζεις κυριολεκτικά με υποδιαιρέσεις του σέντ για να ξεχωρίσεις από όλους του άλλους που προμηθεύονται από τον ίδιο wholesaler. Προσωπικά η μόνη περίπτωση για κέρδος είναι όταν βρίσκεις εκπτώσεις-χώμα σε κάποιο παιχνίδι και αγοράσεις μαζικά. Σε κάθε περίπτωση μου φαίνεται δύσκολο το συγκεκριμένο εγχείρημα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα