zacharis1955 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, h3342 είπε Μα δεν έχει επιλογή από το καταστημα μονο με παραγγελία.. Δεν λέμε για το 128άρι αλλά για το 64άρι (https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/188613-xiaomi-mi-mix-2s-64gb-black-dual-sim)... Τώρα το κατόπιν παραγγελίας στην Ελλάδα σημαίνει ότι το προπληρώνεις, και όταν & εφόσον μαζευτούν αρκετά χρήματα δηλαδή γίνουν αρκετές αγορές εντός κάποιου προκαθορισμένου χρόνου -ανάλογα με τις συμφωνίες που έχουν κάνει με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας παραγωγής- το παραγγέλνουν, αν δεν, σου ακυρώνουν την αγορά, σου επιστρέφουν τα χρήματα και φίλοι όπως πάντα, το έχουν κάνει κατά καιρούς το Ε-shop και το Public... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από zacharis1955 1
xristoslet Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εφόσον υπάρχει και στο mistore-greece.gr στις ίδιες τιμές, τότε δεν νομίζω να είναι εκθεσιακό(εκτός αν ξεφορτωθούν πρώτα τα εκθεσιακά και μετά δίνουν τα σφραγισμένα). Επίσης σημαίνει οτι η τιμή θα είναι αυτή και ανάλογα την διαθεσιμότητα θα παραλάβουν αυτοί που θα παραγγείλουν. Και τέλος, το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα καταστήματα.
h3342 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Το περίεργο είναι ότι το mi mix 2s Στο site της mistore-greece.gr Δεν το έχει στις προσφορές της black Friday οπως έχει τα άλλα μοντέλα Πάντως θεωρητικά τα 350 έστω για την 64 έκδοση είναι πολυ καλή τιμή.
azuli Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 11 hours ago, kistos said: Επιτέλους μία προσφορά που με ενδιαφέρει άμεσα. Σκεφτόμουν πάνω-κάτω σε αυτά τα λεφτά είτε το Mi Mix 2S, είτε τα Mate 10 Pro και LG V30. Πιστεύετε αξίζει να προχωρήσω σε Mi Mix 2S; Θέλω, μεταξύ άλλων, καλή κάμερα. το κινητο ειναι απιστευτο,για την καμερα κανε ενα search να δεις με τις νυχτερινες τι παιζει 10 hours ago, panos44 said: Και ποιον δεν φτάνουν τα 64; Νομίζω ότι είναι υπερβολή τα 128. ειναι μεχρι να τραβηξεις βιντεο 4k.Εκει θα φανει οτι τα 64 ειναι πολυ λιγο πλεον,κατεξοχην για τον λογο του 4k.Aν δεν σε νοιαζει αυτο τοτε τα 64 ειναι μια χαρα
h3342 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πήγα στο κατάστημα Χανίων τώρα πραγματι το 64αρι το έχουν διαθέσιμο μόνο σε εκθεσιακό στα 350 ευρω Στα 399 είχαν ένα τελευταίο κλειστή συσκευασία σε έκδοση 128 gb Σε μαύρο χρωμα
KonstasK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ξέρουμε μήπως αν από mistore-greece.gr μπορούμε να κόψουμε τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ;
nikosdet Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, KonstasK είπε Ξέρουμε μήπως αν από mistore-greece.gr μπορούμε να κόψουμε τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ; Ναι, μπορείς κανονικά. Το ειχαμε κανει στην εταιρεια προ μηνος. Ειχα βαλει πληρωμη μεσω καταθεσης κ το επομενο πρωι μιλησα στο τηλ μαζι τους, οπου μου ζητησαν απλα ενα print screen απο τη σελιδα του taxis κ μου εστειλαν στη συνεχεια το νεο ποσο κ λογαριασμους τραπεζων. 1
KonstasK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nikosdet είπε Ναι, μπορείς κανονικά. Το ειχαμε κανει στην εταιρεια προ μηνος. Ειχα βαλει πληρωμη μεσω καταθεσης κ το επομενο πρωι μιλησα στο τηλ μαζι τους, οπου μου ζητησαν απλα ενα print screen απο τη σελιδα του taxis κ μου εστειλαν στη συνεχεια το νεο ποσο κ λογαριασμους τραπεζων. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά! Μάλλον θα πέσει παραγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα