n_bell Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα !!μαλλον εχω κάνει μ****ια και θελω την γνώμη σας !Αλλαξα τν οθόνη του τηλ μου!ολα δούλευαν κανονικά αλλα .ομως άνοιξα παλι το τηλ μου γιατι δν ειχα σφίξει καλα μια βίδα .το εκανα και πριν κλείσω το τηλ μου ειδα ότι έχει φύγει ένα καλώδιο δεξιά από εκεί που κουμπώνει η οθόνη .το τοποθέτησα ξανά χωρίς όμως να εχω βγάλει τν μπαταρία αυτή τη φορά . και από τότε δν μου δουλεύει το Touch ID και τα χρώματα της οθόνης δν είναι τα σωστα .εβαλα τν οθόνη σε αλλο τηλ και δουλεύει κανονικά.εβαλα τν παλιά οθόνη στο τηλ και επισης δουλεύει καλα .τι γίνεται ; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
ntsioupl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ίσως κάποιο θέμα στα κουμπωματα της καινούργιας lcd σου. Η χειρότερα στο κούμπωμα της μητρικής. Ένα άλλο που δίσκους μπορείς να κανείς αλλά γίνεται..., να βιδώνεις λάθος βίδα σε λάθος σημείο και να χάραξες την μητρική.γι αυτό να μην δουλεύει το id. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν
kormos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, n_bell είπε Καλησπέρα !!μαλλον εχω κάνει μ****ια και θελω την γνώμη σας !Αλλαξα τν οθόνη του τηλ μου!ολα δούλευαν κανονικά αλλα .ομως άνοιξα παλι το τηλ μου γιατι δν ειχα σφίξει καλα μια βίδα .το εκανα και πριν κλείσω το τηλ μου ειδα ότι έχει φύγει ένα καλώδιο δεξιά από εκεί που κουμπώνει η οθόνη .το τοποθέτησα ξανά χωρίς όμως να εχω βγάλει τν μπαταρία αυτή τη φορά . και από τότε δν μου δουλεύει το Touch ID και τα χρώματα της οθόνης δν είναι τα σωστα .εβαλα τν οθόνη σε αλλο τηλ και δουλεύει κανονικά.εβαλα τν παλιά οθόνη στο τηλ και επισης δουλεύει καλα .τι γίνεται ; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Είναι λίγο πολύπλοκη η περιγραφή σου. Επικοινώνησε αν θες με τον JR συνιστάται ανεπιφύλακτα! Ελπίζω να μην έχει γίνει μεγάλη ζημιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα