Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τσίμπησα από κότσο. Είχε απόθεμα. Είδα review πολυ τίμιο θεωρείται. 

Μία χαρά η αίσθηση απλά αυτό με τα χρώματα που αναβοσβήνουν πως απενεργοποιειται? 

Δημοσ.

Αξιζει για αντικατασταση του logitech g400 που εχεο αρχισει και κανει κατι νερα; Συνδεετε και αποσυνδεετε στιγμιαια. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Αξιζει για αντικατασταση του logitech g400 που εχεο αρχισει και κανει κατι νερα; Συνδεετε και αποσυνδεετε στιγμιαια. 

Ειναι κλασσικο προβλημα αυτου του ποντικιου. Σου εχει κοπει το καλωδιο σε καποιο σημειο εσωτερικα. Σε σχεση με το g400 αυτο μου φαινεται πολυ απλο ποντικι, ισως να κοιταγες κατι αλλο. Χρειαζεσαι σιγουρα αλλο 

• Like 1
Δημοσ.

ελεγα για το g403 που θυμιζει το g400 αλλα ειναι αρκετα ακριβο και σε σχεση με οσο ειχα παρει το g400.. θα περιμενω μηπως μπει σε προσφορα

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Το τσίμπησα από κότσο. Είχε απόθεμα. Είδα review πολυ τίμιο θεωρείται. 

Μία χαρά η αίσθηση απλά αυτό με τα χρώματα που αναβοσβήνουν πως απενεργοποιειται? 

δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου αλλά λογικά μέσω του software της logitech

Επεξ/σία από ChrisN.S.
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MasterX είπε

ευχαριστω.. τσιμπησα και εγω το τελευταιο στο Αγρινιο

Χεχε το προτελευταίο το πήρα εγώ. Δύο είχε όταν πήγα στις 9.

Δημοσ.

Ευχαριστώ TS. Το πήρα από public στα 15,98€. Στην αρχή μου έκανε νερά η κοπελιά, 29€ μου έλεγε.. της έδειξα screenshot απ' το site, φώναξε τον υπεύθυνο και όλα καλά

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδια. Είδα αυτη τη προσφορά στο prodigy g120 στα 15 ευρώ και ήθελα να εκφράσω την απορία μου με βάση τις διαφορές που έχει με το G203 , που στο σκρουτζ και λοιπα μερη έχει διπλάσια τιμή. Διάβασα σε εναν reviewer οτι ειναι το ιδιο ποντίκι απλα για άλλο market. Και στο site της Logitech στα specsheets σε θεμα διαστάσεων ήταν ολοίδια. Τι παίζει; Mπορεί να με διαφωτίσει κανείς γιατι ψήνομαι να το αγοράσω. Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ τιμιο για τα λεφτα του. το τσιμπησα για δευτερο γιατι το πρωτο μου δεν το βλεπω να βγαζει και πολυ. 

βολευει και για αριστεροχειρες καθως ειναι αμφιδεξιο. τα πλαινα πληκτρα ειναι αριστερα φυσικα, αλλα ok  τουλαχιστον δεν ειναι σε αβολο σημειο.

στα 15 ευρω δυσκολο να βρεθει κατι καλυτερο ιδιως σε αμφιδεξιο . btw το πηρα απο κωτσο αν τελειωσει του πλαισιου.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...