JTRGamer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, adtakhs είπε Πούλησε και την Μητρική και πάρε μια B450 να έχεις PBO. Τα χρήματα μου φτάσανε ίσα ίσα ,αντικατάσταση μητρικής βλέπω για αργότερα τώρα.Γιατί η AB350 που έχω τώρα κάνει 92€ οπότε πρέπει να την πουλήσω 46€ για να την πάρει κάποιος μεταχειρισμένη και μια καλή b450 κάνει 120€ οπότε πρέπει να είχα 76€ παραπάνω για να γίνει η αγορα. σε κανα 3μηνο θα γίνει η αγορά νέας μητρικής πιστεύω.Το μόνο που βαριέμαι απιστευτα είναι το format.Γιατί την Δευτέρα πρέπει να κάνω πάλι format λογο cpu και μετά απο 3 μήνες πάλι format λογο μητρικής. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από JTRGamer
noFEARgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ελπιζω να εχεις κανει bios update πριν πουλησεις τον 1400
JTRGamer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ελπιζω να εχεις κανει bios update πριν πουλησεις τον 1400 φυσικα
adtakhs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, JTRGamer είπε Τα χρήματα μου φτάσανε ίσα ίσα ,αντικατάσταση μητρικής βλέπω για αργότερα τώρα.Γιατί η AB350 που έχω τώρα κάνει 92€ οπότε πρέπει να την πουλήσω 46€ για να την πάρει κάποιος μεταχειρισμένη και μια καλή b450 κάνει 120€ οπότε πρέπει να είχα 76€ παραπάνω για να γίνει η αγορα. σε κανα 3μηνο θα γίνει η αγορά νέας μητρικής πιστεύω.Το μόνο που βαριέμαι απιστευτα είναι το format.Γιατί την Δευτέρα πρέπει να κάνω πάλι format λογο cpu και μετά απο 3 μήνες πάλι format λογο μητρικής. Δεν χρειάζεσαι format , όταν αλλάζεις επεξεργαστή. Ούτε όταν αλλάξεις μητρική θα χρειαστείς φορμάτ. Απλά πριν την αλλαγή θα πρέπει να ξηλώσεις τους οδηγούς της κάρτα ήχου, της κάρτας δικτύου και ίσως κάποιου εξτρά usb controller ΑΝ είχε η παλαιά μητρική. 1 1
JTRGamer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Ολα καλά τελικά, παρέλαβα τον καινούργιο επεξεργαστή (ryzen 5 2600X )και τις καινούργιες μνήμες Ram (G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz) και τα εγκατέστησα στο υπάρχον σύστημα μου της υπογραφής. Έπρεπε να κάνω μερικές ρυθμίσεις για να τρέξουν όλα τέλεια ,αλλά τελικά τα καταφερα και παίζουν ολα ρολόι. Δοκίμασα battlefield V, Assassin's Creed Odyssey, Pro Evolution soccer 2019 και στα high graphics settings παίζουν όλα 1080p σχεδόν όλη την ώρα στα 60fps καμπάνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος Και ένα wallpaper που έβαλα 3 1
timcook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 7 σελίδες post για να πας απ το medium στο high.
JTRGamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, timcook είπε 7 σελίδες post για να πας απ το medium στο high. Σου ήταν πολύ δύσκολο να μην πείς την κακία σου ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα