Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 hours ago, JTRGamer said:

1080p 60 hz

Σε Battlefield V 

Assassin s Creed Odyssey

Shadow Of The Tomb Raider

Battlefield 1

και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι εχω framedrops και αναγκαστικά τα βάζω στα medium

H καρτα δεν κανει για ACo ultra και shadow of the tr ουτε με σφαιρες..

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, 3DJIN είπε

σιγα μη θελει και 500gb ram για 1080p....  ειδικα με την 580 που δειχνει την ηλικια της (rx480 2016)

μια χαρα εισαι με τα 8 ,απλα η καρτα πλεον φτανει στο τελος της ultra/1080p διαδρομης,odyssey δεν παιζεις τερματισμενο ουτε με 1070

Εδώ COD WWII παίζω (1920x1200) - που δεν είναι και ότι βαρύτερο μπορείς να βρεις, χωρίς τίποτα να τρέχει πίσω, και είναι κάθε φορά μεταξύ 12-13gb RAM η χρήση. Titanfall 2 (παιχνίδι του 2016), όμοιος γύρω στα 11-12 gb RAM. Κλπ κλπ. Και πάμε για 2019. Με τα 8, ο πατομπούκαλος πάει γόνα...

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Occultist είπε

Εδώ COD WWII παίζω (1920x1200) - που δεν είναι και ότι βαρύτερο μπορείς να βρεις, χωρίς τίποτα να τρέχει πίσω, και είναι κάθε φορά μεταξύ 12-13gb RAM η χρήση. Titanfall 2 (παιχνίδι του 2016), όμοιος γύρω στα 11-12 gb RAM. Κλπ κλπ. Και πάμε για 2019. Με τα 8, ο πατομπούκαλος πάει γόνα...

Όλα το τιτανφολ τα τρώει?

Προφανώς και εχεις 16Gb και σου βγάζει 4gb free

Αμα είχες 32 GB θα σου βγάζε 8gb free.

Δεν σημαίνει αυτό βέβαια ότι το παιχνίδι τρώει την υπόλοιπη μνήμη...

Απ'τα windows vista και μετά άλλαξε το memory usage γιατί έπεσε πολύ το κόστος της ram και η microsoft είπε να την εκμεταλλευτεί αντί να την αφήσει στα συστήματα απλά να καθεται...

Για μένα δεν φταίει η ραμ ούτε σαν ποσότητα ούτε σαν ταχύτητα.

Dual channel αν κάνει θα βελτίωνε κάτι ψηλά αλλά δεν σώζει την κατάσταση (προσωπικά θα έκανα γιατί μου αρέσει να παίρνω το optimum του mobo)

Για μένα αλλού είναι το πρόβλημα και φαίνεται και απ' τον καβαλημένο τίτλο και απ΄τις προσβλητικές απαντήσεις του thread maker προς όλους... 

ΠΧ

1) Είναι λογικό να κατεβάζω τις ρυθμίσεις γραφικών στα medium με αυτόν τον CPU +RAM?

2) Αλλός ένας που δεν διάβασε τις προηγούμενες σελίδες.

3) Την έβαλα προσωρινά κύριε ιατρε .όπως είπα θα τα αναβαθμίσω όλα τον άλλο μηνα

Άρα συμπερασματικά:

Όταν είναι χ...ς ο χρήστης το τούμπανο PC του πάει αργά.😋

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον έκανα 2-3 τεστς

Δεν έκανα ακόμα overclock.

Ένα περιέργο που παρατήρησα είναι οτι στην μέτρηση του msi after burner το gpu usage πάει στο 100% ενώ στην μέτρηση του taskmanager το gpu usage δεν πήγαινε πάνω απο 69%

(Ανα διαστήματα πήγαινε στα 100%(σε medium ρυθμίσεις) ,δεν πήγαινε συνέχεια )

Ποια είναι η σωστή μέτρηση λοιπόν ?Του msi afterburner ή του taskmanager?

.2okO2u6.jpg

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(@yannis_1) Αυτά που λες είναι γνωστά, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το COD WWII, που έχω εγκατεστημένο, μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού και ειδικά σε μεγάλη-γεμάτη πίστα, πάει (μονίμως) ~3,5gb Windows + 9,5Gb game = 13 gb. Και έχω πολλά παραδείγματα πρόσφατων τίτλων με παρόμοια συμπεριφορά. 8gb RAM, τρέχαμε πριν μια 5ετία...Τώρα, αν σας βολεύει ψυχολογικά να τρέχετε και σε floppy (ο άλλος πέταξε 2070 σε sandy με 8 - έλεος!), επειδή αυτό έχετε, δεν θα σας χαλάσω εγώ το χατίρι...

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Occultist είπε

Αυτά που λες είναι γνωστά, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το COD WWII, που έχω εγκατεστημένο, μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού και ειδικά σε μεγάλη-γεμάτη πίστα, πάει (μονίμως) ~4gb Windows + 9Gb game = 13 gb. Και έχω πολλά παραδείγματα πρόσφατων τίτλων με παρόμοια συμπεριφορά. 8gb RAM, τρέχαμε πριν μια 5ετία...Τώρα, αν σας βολεύει ψυχολογικά να τρέχετε και σε floppy (ο άλλος πέταξε 2070 σε sandy με 8 - έλεος!), επειδή αυτό έχετε, δεν θα σας χαλάσω εγώ το χατίρι...

Φτάνει τόσο γιατί τόσο έχεις.

Αν είχες 32 θα έφτανε παραπάνω.

Και καλά θα έκανε. Αντί να κάθεται, φορτώνει καμιά 3άρα χιλιόμετρα χάρτη προς κάθε κατεύθυνση ακόμα.

Αλλά αν εξαιρέσεις λίγο stuttering του δίσκου, αν έχεις τπτ μάπα ssd ή αν έχεις το game σε κανάν 5400 HDD σε fps δεν κερδίζεις τπτ.

Η μάλλον κερδίζεις κάτι σε min fps που μπορεί να μεταφραστεί και σε 2% max fps λόγο ακριβώς αυτών των stutters... 

Τέσπα το θέμα μας δεν είναι αυτό και αν δεις και απ' το hardware μου δεν είμαι σε gaming mood.

Το θέμα μας είναι το γιατί απαντάμε σε άτομο με πολύ σοβαρό προβλήμα συμπεριφοράς...

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 4
Δημοσ.

Οκ ίσως απάντησα κάπως άσχημα σε μερικούς αλλα σίγουρα δεν το θελα απλά είναι οι καιροί οικονομικά δύσκολοι και οι τιμές των καρτών γραφικών έχουν πάει σε τρελά ύψη... υπάρχει πολύ πίεση και γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις.

Ευχαριστώ για την επισήμανση και σας υπόσχομαι πως απο δω και πέρα δεν θα μιλάω άσχημα

Συγγνωμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε ο ασθενης θελει εγχειρηση και πολλοι σου λενε να  του δωσεις παυσιπονο!

Την rx580 θα επρεπε να την τερματιζει ο επεξεργαστης σου ακομη και default

Ακομη και αν πας σε dual channel απλα θα βελτιωσεις ποσοστιαια τις επιδοσεις του συστηματος-πρακτικα δε θα δεις διαφορα παρα μονο σε μετροπρογραμματα

Το medium-high ειναι οτι πρεπει για την 580 σε odyssey και sotb

Στα online δε σε σωζει τιποτα

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

φιλε ο ασθενης θελει εγχειρηση και πολλοι σου λενε να  του δωσεις παυσιπονο!

Την rx580 θα επρεπε να την τερματιζει ο επεξεργαστης σου ακομη και default

Ακομη και αν πας σε dual channel απλα θα βελτιωσεις ποσοστιαια τις επιδοσεις του συστηματος-πρακτικα δε θα δεις διαφορα παρα μονο σε μετροπρογραμματα

Το medium-high ειναι οτι πρεπει για την 580 σε odyssey και sotb

Στα online δε σε σωζει τιποτα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε ερώτηση σημαντικη τώρα ποια κάρτα να γραφικών να επιλέξω για να μην έχω αυτά πρόβληματα και να μπορώ να παίζω το assassins creed odyssey στα ultra?

(Σε κάνα 3μηνο -4 μηνο θα γίνει αγορά)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Δεν έκανα ακόμα overclock

Κάνε και δες αν υπάρχει διαφορά πρώτα. Και επίσης ξέχασε το ultra. Κάποιος έστειλε προηγουμένως ένα βίντεο με τα optimized settings για το παιχνίδι. Ακολούθησέ το πιστά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

TS άκου να σου πω ένα πράγμα:

Το σύστημα σου είναι μια χαρά απλώς του λείπει ποιοτική RAM. Όταν είχα παίξει την BETA του BF V είχα 16 GB RAM (2X8) DDR4 2400 MHz CL16. Με όλα τα γραφικά στα Ultra είχα σταθερά 60 fps, εκτός από τις στιγμές που κοίταγα μέσα από την διόπτρα του Sniper, όπου έπεφτα στα 53-55. 

Αργότερα άλλαξα την RAM και αφού πούλησα την προηγούμενη, πήρα ένα DIMM Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 3000 Mhz CL16. Κάποια στιγμή θα αγοράσω άλλα 8 GB. 

Στο BF V λοιπόν, ακόμα και στα High settings, όταν γίνεται χαμός στο παιχνίδι, αλλά και σε άσχετες στιγμές, έχω πτώσεις πάλι 53-55 καρέ, ίσως και παρακάτω. Και φυσικά είναι πολύ πιο συχνές από ότι πριν.

Πλέον τα 16 GB RAM είναι απαραίτητα όχι μόνο για gaming αλλά και γενικά. Απλά δοκίμασε να κάνεις σάρωση συστήματος με κάποιο Antivirus και να έχεις ανοιχτές 5-6 καρτέλες στο browser. Το ΛΣ θα δεσμεύσει για πλάκα 6-7 GB. Φαντάσου όταν παίζεις. Όχι μόνο θες 16 GB, αλλά και σε γρήγορες ταχύτητες με λειτουργία Dual Channel.

Πούλα την RAM που έχεις και αγόρασε 16 GB τουλάχιστον στα 3000 Mhz CL16. Οι Ryzen πρώτης γενιάς δεν λειτουργούν όπως πρέπει με αργές μνήμες. Ανέβασε και λίγο την συχνότητα του επεξεργαστή και θα δεις μεγάλη διαφορά στην απόδοση του συστήματος.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να είστε καλά παιδιά που συνεχίζετε και με βοηθάτε(παρόλο που έγινε αυτή η μικροπαρεξηγηση πριν ) με τις συμβουλές σας ευχαριστώ όλους μέσα απ την καρδιά μου.:)

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...