Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, JTRGamer είπε

1080p 60 hz

Σε Battlefield V 

Assassin s Creed Odyssey

Shadow Of The Tomb Raider

Battlefield 1

και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι εχω framedrops και αναγκαστικά τα βάζω στα medium

Ειναι λογικο να εχεις drops σε Ultra ειδικα με RYZEN Ζen/Zen+ επεξεργαστες (χαμηλο IPC) σε 3.2ghz (χαμηλο single thread).

Το Battlefield το παιζεις σε multiplayer και το Odyssey δεν ειναι για πανω απο medium ακομα και με R5 2600/RX Vega 56 θα εχεις drops στα 40-50 σε 1080p/Ultra.

Δεν χρειαζεσαι να αλλαξεις τιποτα, τα κομματια σου ειναι ολα τελευταιας γενιας στην κατηγορια τους και καταλληλα για 60fps/High μεσο ορο.

Το συστημα σου ειναι για 1440p/High-Medium.

Κανε τα εξης:

1. BIOS update στην τελευταια εκδοση.

2. Overclock την RAM σε 2933mhz/1.35v

3. Overclock τον CPU σε 3.7ghz/1.3v

Βαζε ρυθμισεις σε High και ξεχνα το εκτος απ τα παιχνιδια της Ubisoft.

Αλλιως πουλα CPU, RAM, μητρική και αγορασε X470, 2600X και 2x8GB 3200Mhz CL14.

Μετα ανοιξε το Odyssey, βαλτο σε Ultra και απολαυσε 35fps (αρχιζει στο 2:00):

• Thanks 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο που με παραξενευσε ειναι οτι αναφερεις το battlefild 1 το οποιο εχει πολυ καλο optimization και με καρτες κατωτερες της δικιας σου πιανει σε high 60-100 fps για πλακα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για το Odyssey υπάρχουν ρυθμίσεις που ενώ δεν χάνεις σχεδόν τίποτα σε γραφικά, κερδίζεις πολύ σε απόδοση αν τις εφαρμόσεις. Χρήσιμο βίντεο το παρακάτω για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=chqQanHcvHk

Επεξ/σία από PGR7
Δημοσ.

Βρήκα τελικά άλλη μια 4αρα μνήμη ram ίδια ρολόγια και την κουμπωσα σε dual channel και έχω σύνολο 12 gb Ram τώρα.Θα δοκιμάσω τις επιδόσεις το απόγευμα γιατί τώρα είμαι σε καφέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχεις dual channel, μια τρυπα στο νερο εκανες.. Θελει 2 ιδιες μνημες στα κατάλληλα slots της μητρικης... Πούλα τα αυτα και πάρε ενα καλό σετάκι bdies στα 3200.

Επεξ/σία από aneurysm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, aneurysm είπε

Δεν εχεις dual channel, μια τρυπα στο νερο εκανες.. Θελει 2 ιδιες μνημες στα κατάλληλα slots της μητρικης... Πούλα τα αυτα και πάρε ενα καλό σετάκι bdies στα 3200.

Μια χαρά κάνω την δουλειά μου 

συγγνώμη

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έβαλα προσωρινά  .όπως είπα θα τα αναβαθμίσω όλα τον άλλο μηνα

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.

Οι μνήμες ξεκάθαρα. Να σ δώσω ένα παράδειγμα. Έπαιζα με ένα φίλο fortnite 1v1 να κάνουμε κάποια τεστ. Εγώ με 2600x-rx580-1x8 3000 και αυτός με 2600-gtx760-2x8 3200. Πρόσεξε τα Specs μας. Στα fight μας όπου τα  fps έπεφταν εγώ είχα  min 70 fps και αυτός 110!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JTRGamer είπε

Βρήκα τελικά άλλη μια 4αρα μνήμη ram ίδια ρολόγια και την κουμπωσα σε dual channel και έχω σύνολο 12 gb Ram τώρα.Θα δοκιμάσω τις επιδόσεις το απόγευμα γιατί τώρα είμαι σε καφέ.

man ενημερωσε για την λειτουργια πλεον με την εξτρα ραμ στα παιχνιδια γιατι αν εξαιρεσεις την ραμ σκοπευω να αγορασω παρομοιο συστημα και με αγχωσες με αυτο με τα μιντιουμ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Τα παντα max out ULTRA στο Battlefield V multiplayer με 64 παίχτες

σε 1080p 200hz σε 60hz οθόνη

Δεν τερμάτισε κανένα ,αλλα ανέβηκαν μερικά πολύ

Η παρακάτω φωτο είναι τα μέγιστα που έπιασε ,στην κάρτα γραφικών είχε πιάσει και 63% το μέγιστο στο battlefield V

Χωρίς τίτλο.jpg

1χ8  ντιμ μνημης εχω τωρα

To Odyssey δεν έιναι tetris,  βάλε το Msi afterburner και όταν παίζεις παρατήρησε το usage της gpu, είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 90%. Με alt tab & task mamanger δεν γίνεται δουλειά....

Ps1: Όπως είπαν και οι παραπάνω για να βελτιώσεις τα drops χρειάζεσαι OC cpu, dual channel & 3200cl16 μνήμες.

Ps2: Rx580 έχω και εγώ 

29 λεπτά πριν, di maria kun είπε

man ενημερωσε για την λειτουργια πλεον με την εξτρα ραμ στα παιχνιδια γιατι αν εξαιρεσεις την ραμ σκοπευω να αγορασω παρομοιο συστημα και με αγχωσες με αυτο με τα μιντιουμ

Όταν είναι να αγοράσεις άνοιξε κάνα θέμα να πάρεις γνώμες... 

Επεξ/σία από leros2004
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Εσυ παιζεις κανονικα? ( ποσα fps εχεις ) Με ενδιαφερει γιατι πηρα και  εγω την 580

Επεξ/σία από Anonymousx
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, leros2004 είπε

To Odyssey δεν έιναι tetris,  βάλε το Msi afterburner και όταν παίζεις παρατήρησε το usage της gpu, είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 90%. Με alt tab & task mamanger δεν γίνεται δουλειά....

Ps1: Όπως είπαν και οι παραπάνω για να βελτιώσεις τα drops χρειάζεσαι OC cpu, dual channel & 3200cl16 μνήμες.

Όταν είναι να αγοράσεις άνοιξε κάνα θέμα να πάρεις γνώμες... 

Ο επεξεργαστής όμως έχει την stock ψυκτρα.θα δουλέψει το overclock χωρίς εξεδικευμένη ψύκτρα?Επίσης από το bios να το κάνω overclock?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Ο επεξεργαστής όμως έχει την stock ψυκτρα.θα δουλέψει το overclock χωρίς εξεδικευμένη ψύκτρα?Επίσης από το bios να το κάνω overclock?

Nαι με τη stock θα είσαι οκ στα 3,7GHz. Στο bios πας OC Tweaker, πας στο Manual το cpu frequency και από κάτω συμπληρώνεις 3700MHZ χωρίς να πειράξεις τα voltages. Aν δεν μπουτάρει σε αυτή τη συχνότητα αύξανε λίγο λίγο το voltage (0.02V) μέχρι να καταφέρει να μπουτάρει στα 3,7GHz. Λογικά στα 1,25V θα είσαι σταθερός αλλά είναι ανάλογα με το chip.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...