Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Σωστή η παρατήρηση. Νομιζω οτι ειχα βαλει τον ροζ πανθηρα. Επειδη βαριεμαι τωρα να γυριζω παλι vpn, ειχε ελληνικους υποτιτλους ο ροκας;

Όχι. Μόνο Αγγλικούς. (λογικό)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Εγώ έχω καταλάβει ότι ο insomniac θα είναι ευχαριστημένος μόνο αν του δώσουν δωρεάν την ταινία, αφού πρώτα τον παρακαλέσει προσωπικά ο σκηνοθέτης να του κάνει την τιμή να την δει, και μαζί να του δώσουν δώρο pizza, μπύρες, αναψυκτικά και ποπ κορν. Ίσως και καμιά κοπελια σε περίπτωση που αισθάνεται μόνος... 

Μμμ δεν ξέρω... δεν είν' κακό... αλλά κάποιο λιγάκι πιο ελκυστικό πακέτο ίσως...;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Tα παραλές. Στην Γερμανία δεν φαντάζεσαι ποσα πληρώνουν τον χρόνο σε vpn service οι Γερμανοί για να βλέπουν ταινίες τσαμπε. Στην Νέα Υόρκη που ζω εξίσου το VPN οργιάζει, oλη έχουν από 1. O Eλληνας κάνει ότι κάνουν και στις άλλες χώρες. Δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο που να τον κάνει πιο κλέφτη από τους άλλους στης αλλες χωρες. Tο να προσπαθούν οι κυβέρνησις να κλειδώσουν το internet κάνει τον κόσμο να κοιτάει σε 3rd party βοηθήματα. Kαι καλά κάνει. Αμα στην Γερμανία και στην Αμερική κλειδώσουν τα vpn όπως στην Kίνα. Θα αυτοκτονούν 20 άτομα την ημερα.

Τώρα τι προσπαθείς και εσύ..

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dirtyshadow είπε

Εγώ που τσεκαρα μου βγάζει να πληρώσω.καμια πληροφορία;

Αν είσαι Αμερική ή βγαίνεις με Αμερικανική IP, το link με τις δωρεάν ταινίες είναι αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfaster είπε

Tα παραλές. Στην Γερμανία δεν φαντάζεσαι ποσα πληρώνουν τον χρόνο σε vpn service οι Γερμανοί για να βλέπουν ταινίες τσαμπε. Στην Νέα Υόρκη που ζω εξίσου το VPN οργιάζει, oλη έχουν από 1. O Eλληνας κάνει ότι κάνουν και στις άλλες χώρες. Δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο που να τον κάνει πιο κλέφτη από τους άλλους στης αλλες χωρες. Tο να προσπαθούν οι κυβέρνησις να κλειδώσουν το internet κάνει τον κόσμο να κοιτάει σε 3rd party βοηθήματα. Kαι καλά κάνει. Αμα στην Γερμανία και στην Αμερική κλειδώσουν τα vpn όπως στην Kίνα. Θα αυτοκτονούν 20 άτομα την ημερα.

Σύμφωνα με το TorrentFreak και το MUSO, στην πρώτη 20αδα με την λιγότερη πειρατεία, είναι χώρες οπως η  Γεμανία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Δανία, η Ελβετία κτλ. Αν γυρίσουμε τον πίνακα ανάποδα, μάντεψε ποιές χώρες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά. Κάτι Βουλγαρίες, κάτι Ρουμανίες και κατι Ελλάδες. 

Δεν εχει καμια σχέση με το κλείδωμα. Γιατι είδαμε και πριν 10 χρονια που δεν τα ειχαμε αυτά τι γινοταν στην Ελλαδα. Και μην ακούσω ανοησίες για οικονομικά. Πρώτον γιατί τα ιδια σκατά ήμασταν και πριν την κρίση και δευτερον γιατι αν δεν μπορεις να διαθεσεις 10 ευρω το μηνα για την διασκέδασή σου, εχεις σοβαρότερα προβλήματα απο αυτη. 

Το κλείδωμα δεν εχει σχέση. Ο Αμερικάνος ή ο Γερμανός έχουν την ικανοτητα να καταλάβουν οτι μια υπηρεσία πρεπει να πληρώνεται. Ο Ελληνας καυχιέται στην παρέα του οτι εχει σπασμενο cosmote tv ή οτι "εγω λεφτα σε αυτους δεν δινω". Κατι τετοια θεματα με κανουν να χαιρομαι για την καταντια της χώρας. Γιατί ο Έλληνας ο σωστός, θα κράξει την κυβερνηση γιατί η επιχειρησή του στην οποία δεν κοβει αποδειξεις, παει σκατά αλλα θα υπερασπιστει με πάθος το "δικαιωμά" του να κλεβει την δουλειά των αλλων.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Σύμφωνα με το TorrentFreak και το MUSO, στην πρώτη 20αδα με την λιγότερη πειρατεία, είναι χώρες οπως η  Γεμανία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Δανία, η Ελβετία κτλ. Αν γυρίσουμε τον πίνακα ανάποδα, μάντεψε ποιές χώρες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά. Κάτι Βουλγαρίες, κάτι Ρουμανίες και κατι Ελλάδες. 

Δεν εχει καμια σχέση με το κλείδωμα. Γιατι είδαμε και πριν 10 χρονια που δεν τα ειχαμε αυτά τι γινοταν στην Ελλαδα. Και μην ακούσω ανοησίες για οικονομικά. Πρώτον γιατί τα ιδια σκατά ήμασταν και πριν την κρίση και δευτερον γιατι αν δεν μπορεις να διαθεσεις 10 ευρω το μηνα για την διασκέδασή σου, εχεις σοβαρότερα προβλήματα απο αυτη. 

Το κλείδωμα δεν εχει σχέση. Ο Αμερικάνος ή ο Γερμανός έχουν την ικανοτητα να καταλάβουν οτι μια υπηρεσία πρεπει να πληρώνεται. Ο Ελληνας καυχιέται στην παρέα του οτι εχει σπασμενο cosmote tv ή οτι "εγω λεφτα σε αυτους δεν δινω". Κατι τετοια θεματα με κανουν να χαιρομαι για την καταντια της χώρας. Γιατί ο Έλληνας ο σωστός, θα κράξει την κυβερνηση γιατί η επιχειρησή του στην οποία δεν κοβει αποδειξεις, παει σκατά αλλα θα υπερασπιστει με πάθος το "δικαιωμά" του να κλεβει την δουλειά των αλλων.

Για διάβασε καλύτερα https://torrentfreak.com/online-piracy-is-more-popular-than-ever-research-suggests-180321/

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stefstefan είπε

Αρκεί να μη βάλει και στόχο να σπάσει το ρεκόρ της διάρκειας των διαφημίσεων του ΣΤΑΡ, τότε δεν θα βλέπονται.

μπα το Σταρ δεν είναι τίποτα. βάλε να δεις Νικελοντεον περίοδο εορτών Πάσχα και Χριστούγεννα 20 λεπτά διαφημίσεις όλα τα παιδικά λαμπάδες παιχνίδια στολίδια ότι θες από 2-3 φορές επανάληψη κιόλας. να μάθεις ότι λαμπάδα κυκλοφορεί Barbie, Μonster High, Monsuno, Hot Wheels και την κουτσή Μαρία μέσα 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Tamtiriri είπε

Όχιιιι μην του χαλάς το όνειρο. Ένα πράγμα έχει όλο και όλο να λέει συνέχεια. Βέβαια μάλλον θα σε αγνοήσει και θα συνεχίσει τα δικά του.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...