Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικό επακόλουθο της διακοπής ταινιών λόγω πειρατείας έφερε και την μείωση των ανθρώπων που μπαίνουν στο YouTube, τώρα με ταινίες εκτός ενδιαφέροντος προσπαθούν να πειραματισθουν πως θα πάει η κίνηση. Η πειρατεία σίγουρα σκοτώνει αλλά ποιος θα πληρώσει να δει χιλιοπαιγμενες ταινίες? Με πακέτα σε διάφορες υπηρεσίες βλέπεις καινούργιες και παλιές ταινίες σε πολύ καλή ποιότητα χωρίς να τρως τις άσχετες διαφημίσεις του YouTube. 

• Like 1
Δημοσ.

Δωρεάν και google δεν πάνε μαζί είναι δεδομένο. Δωρεάν για λίγο καιρό θέλουν να πουν μέχρι να μαζευτεί κόσμος και μετά θα θέλει λεφτά. Μην ξεχνάτε πως το youtube red που στην ουσία το μονο που παρέχει είναι το background playback με screen off, χρεώνεται 10 euro... Στην προκειμενη περίπτωση να περιμένετε πάνω από 20 τον μηνα... για την google μιλάμε. Το μονο που ειναι δωρεάν στους χρηστες τις είναι τα spams στα video.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Δεν είναι καθόλου άσχημο , τόσα χρόνια έχουμε πήξει στις διαφημίσεις από τα κανάλια για έργα πολύ χειρότερα , δεν θα είχα θέμα αν έβλεπα καλές ταινίες με υποχρεωτικές διαφημίσεις. 

Πιο πιθανό είναι να ψηφιστεί νομος να βλέπουν όλη δωρεάν ταινίες για παντα στην ευρώπη και στην αμερική. Παρα να δεις από την google και το youtube τις.

Δημοσ.

Κίνηση που την περιμενα απο το youtube ειδικά μετά τις αλλαγες που έκανε και έσφιξε το θεμα των διαφημίσεων. Βέβαια για να φτάσει σε "ανεκτό" (επιτηδες δεν λεω ικανοποιητικό) επιπεδο και αριθμό ταινιών έχει ακομα πολύ ψωμί η δουλειά, αλλά το νερό μπήκε στο αυλάκι. 

Έκανα μια δοκιμή με αμερικάνικο vpn (μια και για τώρα μονο εκει προσφέρεται η υπηρεσία) και οι ταινίες παιζουν max 480p και μονο με αγγλικους υποτιτλους (η αυτόματη μετάφραση δεν κάνει για ταινίες). Με τις παρουσες συνθήκες εύρεσης "αλλων" πηγών για ταινιες (χωρίς να υπολογίζω  torrents και kodi) η λύση του youtube για θεαση δεν μου ειναι αρκετά ελκυστική προταση. 

Στα υποψη οτι οι διαφημίσεις "κοβονται" με ολους τους κλασσικους τρόπους που μπορουν να κοπουν και στα κλασσικά βιντεο, δηλαδή δεν ενσωματώνει κάποια διαφορετική μεθοδολογια διαφημισεων.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Εγώ έχω καταλάβει ότι ο insomniac θα είναι ευχαριστημένος μόνο αν του δώσουν δωρεάν την ταινία, αφού πρώτα τον παρακαλέσει προσωπικά ο σκηνοθέτης της, να του κάνει την τιμή να την δει, και μαζί του δώσουν δώρο pizza, μπύρες, αναψυκτικά και ποπ κορν. Ίσως και καμιά κοπελια σε περίπτωση που αισθάνεται μόνος... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Εγώ έχω καταλάβει ότι ο insomniac θα είναι ευχαριστημένος μόνο αν του δώσουν δωρεάν την ταινία, αφού πρώτα τον παρακαλέσει προσωπικά ο σκηνοθέτης να του κάνει την τιμή να την δει, και μαζί να του δώσουν δώρο pizza, μπύρες, αναψυκτικά και ποπ κορν. Ίσως και καμιά κοπελια σε περίπτωση που αισθάνεται μόνος... 

Μεγάλε ο Ελληνας εχει την λαμογιά στο αίμα του. Αν η Google αυριο ανακοινώσει οτι για καθε ταινια θα μας πληρώνει, παλι θα κατεβαζουν απο torrent. Γιατι η λαμογιά και η κλεψιά δεν εχει να κανει με το οικονομικό αλλά με την "ιδεολογία"

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Εγώ έχω καταλάβει ότι ο insomniac θα είναι ευχαριστημένος μόνο αν του δώσουν δωρεάν την ταινία, αφού πρώτα τον παρακαλέσει προσωπικά ο σκηνοθέτης να του κάνει την τιμή να την δει, και μαζί να του δώσουν δώρο pizza, μπύρες, αναψυκτικά και ποπ κορν. Ίσως και καμιά κοπελια σε περίπτωση που αισθάνεται μόνος... 

ισχύει και σε άλλα φόρουμ αυτό 😛

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, isay είπε

Κίνηση που την περιμενα απο το youtube ειδικά μετά τις αλλαγες που έκανε και έσφιξε το θεμα των διαφημίσεων. Βέβαια για να φτάσει σε "ανεκτό" (επιτηδες δεν λεω ικανοποιητικό) επιπεδο και αριθμό ταινιών έχει ακομα πολύ ψωμί η δουλειά, αλλά το νερό μπήκε στο αυλάκι. 

Έκανα μια δοκιμή με αμερικάνικο vpn (μια και για τώρα μονο εκει προσφέρεται η υπηρεσία) και οι ταινίες παιζουν max 480p και μονο με αγγλικους υποτιτλους (η αυτόματη μετάφραση δεν κάνει για ταινίες). Με τις παρουσες συνθήκες εύρεσης "αλλων" πηγών για ταινιες (χωρίς να υπολογίζω  torrents και kodi) η λύση του youtube για θεαση δεν μου ειναι αρκετά ελκυστική προταση. 

Στα υποψη οτι οι διαφημίσεις "κοβονται" με ολους τους κλασσικους τρόπους που μπορουν να κοπουν και στα κλασσικά βιντεο, δηλαδή δεν ενσωματώνει κάποια διαφορετική μεθοδολογια διαφημισεων.

Ποια ταινία δοκίμασες; Γιατί ο Ρόκης που τσέκαρα παίζει κανονικά σε 1080p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Μεγάλε ο Ελληνας εχει την λαμογιά στο αίμα του. Αν η Google αυριο ανακοινώσει οτι για καθε ταινια θα μας πληρώνει, παλι θα κατεβαζουν απο torrent. Γιατι η λαμογιά και η κλεψιά δεν εχει να κανει με το οικονομικό αλλά με την "ιδεολογία" 

Tα παραλές. Στην Γερμανία δεν φαντάζεσαι ποσα πληρώνουν τον χρόνο σε vpn service οι Γερμανοί για να βλέπουν ταινίες τσαμπε. Στην Νέα Υόρκη που ζω εξίσου το VPN οργιάζει, oλη έχουν από 1. O Eλληνας κάνει ότι κάνουν και στις άλλες χώρες. Δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο που να τον κάνει πιο κλέφτη από τους άλλους στης αλλες χωρες. Tο να προσπαθούν οι κυβέρνησις να κλειδώσουν το internet κάνει τον κόσμο να κοιτάει σε 3rd party βοηθήματα. Kαι καλά κάνει. Αμα στην Γερμανία και στην Αμερική κλειδώσουν τα vpn όπως στην Kίνα. Θα αυτοκτονούν 20 άτομα την ημερα.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Questioner είπε

Ποια ταινία δοκίμασες; Γιατί ο Ρόκης που τσέκαρα παίζει κανονικά σε 1080p.

Σωστή η παρατήρηση. Νομιζω οτι ειχα βαλει τον ροζ πανθηρα. Επειδη βαριεμαι τωρα να γυριζω παλι vpn, ειχε ελληνικους υποτιτλους ο ροκας;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, coffeex είπε

με vpn δουλεύει άψογα πάντως.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...