supermarioarv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μιας και έψαχνα ψυγειοκαταψύκτη περιμενα τις προσφορές ο συγκεκριμένος στα 199 στον kotsovolo με ιστορικο χαμηλο 270 στο skroutz . 200lt A++ https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/freezers/185954-morris-s75206e-silver Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από supermarioarv
slk200gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, supermarioarv είπε μιας και έψαχνα ψυγειοκαταψύκτη περιμενα τις προσφορές ο συγκεκριμένος στα 199 στον kotsovolo με ιστορικο χαμηλο 270 στο skroutz . 200lt A++ Ευχαριστω με ενδιεφερε και μενα
supermarioarv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, terry308 είπε kotsovolos skroutz bestprice στην κριτικη λέει ξεκάθαρα για την συντήρηση οτι του βάζει το αρνητικό ενώ σαν καταψύκτης είναι μια χαρά εγώ τον θέλω αποκλειστικά για καταψύκτη για αυτό τον λόγο και τον πόσταρα
terry308 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, supermarioarv είπε στην κριτικη λέει ξεκάθαρα για την συντήρηση οτι του βάζει το αρνητικό ενώ σαν καταψύκτης είναι μια χαρά εγώ τον θέλω αποκλειστικά για καταψύκτη για αυτό τον λόγο και τον πόσταρα Δεν έβαλα τα λινκ για να διαβασεις την κριτική αλλά γιατί έτσι πρέπει να κάνεις στο αρχικό σου ποσταρισμα , όπως και στο τιλτο (καταστημα και τιμη) Δεν εχω καμια επαφη με τετοιου ειδους συσκευες και δεν μπορω να σε βοηθησω αν το γραφεις γι αυτο Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από terry308
supermarioarv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Δεν έβαλα τα λινκ για να διαβασεις την κριτική αλλά γιατί έτσι πρέπει να κάνεις στο αρχικό σου ποσταρισμα Δεν εχω καμια επαφη με τετοιου ειδους συσκευες και δεν μπορω να σε βοηθησω αν το γραφεις γι αυτο οκ συγνώμη για το αρχικό έβαλα λινκ ευχαριστώ για την επισύμανση
slk200gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, supermarioarv είπε οκ συγνώμη για το αρχικό έβαλα λινκ ευχαριστώ για την επισύμανση Εμεις που θελαμε μια τέτοια προσφορα το βρηκαμε αμεσως
Doubt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Τιμή στον τίτλο του θέματος, αλλιώς είναι clickbait
slk200gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ξερω θα κανω χαζη ερώτηση αλλα ας πεσει κατω,να το παρω μια και θελω καταψυκτη η να περιμενω μηπως μεχρι την παρασκευη βγει κατι καλυτερο?σαν μεγεθος τετοιο θελω λεω μηπως βγει καμια καλυτερη μαρκα στα ιδια χρηματα,απλα γνωμες παιδεια ξερω οτι δεν υπαρχουν μαντιδες εδω μεσα 😀
supermarioarv Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Αδερφέ εγώ έψαχνα καιρό καταψύκτη. Στην τιμή και χωρητικότητα του και ενεργειακή απόδοση δεν νομίζω να βρεις παρόμοιο.... 214λτ Α++ κατανάλωση. Εγώ τον χτύπησα κατευθείαν με το που βγήκε. 1
xarishellas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Να ρωτήσω κάτι σε εσάς που τον πήρατε; πρόλαβα κ γω την συγκεκριμένη προσφορά αλλά μου φαίνεται ότι κάνει αρκετό θόρυβο. Τον έχω στο διπλανό δωμάτιο κ αν δεν κλείσω την πόρτα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είναι κ ο δικός σας τόσο θορυβώδης, είμαι εγώ πολύ ευαίσθητος ή έπεσα στο ελαττωματικό.....;;;;
slk200gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Εμενα δεν ηρθε ακομα ,ηταν να έρθει την παρασκευη αλλα τιποτa ,δευτερ α θα τους παρω και θα σε ενημερωσω
Zerg13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, xarishellas είπε Να ρωτήσω κάτι σε εσάς που τον πήρατε; πρόλαβα κ γω την συγκεκριμένη προσφορά αλλά μου φαίνεται ότι κάνει αρκετό θόρυβο. Τον έχω στο διπλανό δωμάτιο κ αν δεν κλείσω την πόρτα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είναι κ ο δικός σας τόσο θορυβώδης, είμαι εγώ πολύ ευαίσθητος ή έπεσα στο ελαττωματικό.....;;;; Παμε τηλέφωνο και κάνε φασαρία στον προμηθευτη. Ένα Βeko έχει ένας φίλος δεν το έχουμε ακούσει τον θόρυβο του ποτε. Αν δεν φωνάζεις δεν θα σε ακούσουν Μπορείς να δεις στα χαρτιά του πόσα db αναφέρει; Εν έτη 2019 δεν κανουν θόρυβο τα ψυγεία και όλα τα συναφοι Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα