iceman33221 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Αυτα τα ηχεια θα αξιζαν σαν αγορα; https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/180189-lg-lhb645n?cmicc=skroutz Εγω προσωπικα θελω ηχεια ειτε 2.1 ειτε 5.1 για αυτο κ τα κοιταω.
Pleo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, nickkouk είπε προσωπικά εγώ βλέπω ταινίες από το laptop με HDMI και όλα τα υπόλοιπα με Bluetooth. E τότε θα συνδέσεις το laptop με HDMI στην Ηχομπάρα. Έτσι θα έχεις όλη την υποστήριξη σε όλα τα φορμά ήχου. Και φυσικά αν θες να βλέπεις σε μεγαλύτερη οθόνη, παίρνεις την έξοδο HDMI TV της ηχομπάρας και τη συνδέεις στην οθόνη/TV. Το bluetooth δεν υποστηρίζει τέτοια κόλπα στον ήχο εννοείται.
cabdik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Αυτα τα ηχεια θα αξιζαν σαν αγορα; https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/180189-lg-lhb645n?cmicc=skroutz Εγω προσωπικα θελω ηχεια ειτε 2.1 ειτε 5.1 για αυτο κ τα κοιταω. για ποια τηλεοραση σε ενδιαφερει..? Πληροφοριακα.......... μερικα πραγματακια, για να τα εχεις υποψη σου. 1 οι ηχομπαρες και κυριως αυτες που συνοδευονται απο SUB, ειναι πολυ καλες για 2 πραγματα. α) συνηθως ειναι καλυτερες all around -σε ηχο- απο τα περισσοτερα ηχεια για PC, και β) ειναι πολυ πιο απλες στην καθημερινη χρηση και πιο κομψες σαν αισθητικη. 2. αν θες να φτιαξεις καλο ηχο για HOME CINEMA, τοτε αφηνεις τις ηχομπαρες και πας σε 5.1 Home Cinema system. εννοειται.... οτι πρεπει να εχεις και καταλληλο χωρο για να βαλεις τα 6 ηχεια....!!! απο εκει και περα, δωσε μπατζετ για να δουμε που μπορεις να πας. ΥΓ. το συγκεκριμενο που εβαλες, δεν εχει WIFI -αν σε ενδιαφερει.......!! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από cabdik
parlapipas25 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ψαχνω να βρω καποιο home cinema 5.1 με πισω ΑΣΥΡΜΑΤΑ ηχεια αλλα βλεπω ξεφευγει η τιμη,οποτε λεω να παω για την sony ht xf9000.Τι λετε;
iceman33221 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, cabdik είπε για ποια τηλεοραση σε ενδιαφερει..? Πληροφοριακα.......... μερικα πραγματακια, για να τα εχεις υποψη σου. 1 οι ηχομπαρες και κυριως αυτες που συνοδευονται απο SUB, ειναι πολυ καλες για 2 πραγματα. α) συνηθως ειναι καλυτερες all around -σε ηχο- απο τα περισσοτερα ηχεια για PC, και β) ειναι πολυ πιο απλες στην καθημερινη χρηση και πιο κομψες σαν αισθητικη. 2. αν θες να φτιαξεις καλο ηχο για HOME CINEMA, τοτε αφηνεις τις ηχομπαρες και πας σε 5.1 Home Cinema system. εννοειται.... οτι πρεπει να εχεις και καταλληλο χωρο για να βαλεις τα 6 ηχεια....!!! απο εκει και περα, δωσε μπατζετ για να δουμε που μπορεις να πας. ΥΓ. το συγκεκριμενο που εβαλες, δεν εχει WIFI -αν σε ενδιαφερει.......!! αυτη ειναι η τηλεοραση που εχω.https://www.lg.com/gr/televisions/lg-49UJ701V για αυτο ρωταω για 5.1 . Το wifi δν μπορω οτι με ενδιαφερει. Αλλα σιγουρα θα ηθελα τα πισω να ειναι σε βασεις και για τοιχο,για αυτο ειπα μηπως τα τελευταια ειναι καλα για αγορα. Οσον αφορα τα λεφτα ξερω οτι με αυτα που μπορω να δωσω τωρα δν θα ειναι ουαου αλλα να μπορω να δω μια ταινια αξιοπρεπος γυρω στα 200-250 καπου εκει. 1
cabdik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, iceman33221 είπε αυτη ειναι η τηλεοραση που εχω.https://www.lg.com/gr/televisions/lg-49UJ701V για αυτο ρωταω για 5.1 . Το wifi δν μπορω οτι με ενδιαφερει. Αλλα σιγουρα θα ηθελα τα πισω να ειναι σε βασεις και για τοιχο,για αυτο ειπα μηπως τα τελευταια ειναι καλα για αγορα. Οσον αφορα τα λεφτα ξερω οτι με αυτα που μπορω να δωσω τωρα δν θα ειναι ουαου αλλα να μπορω να δω μια ταινια αξιοπρεπος γυρω στα 200-250 καπου εκει. ρωτησα την τηλεοραση γιατι, 1 την συνδεσιμοτητα της τηλεορασης (= να δω αν εχει optical out), και 2 αν ειναι ιδιας μαρκας, η τηλ και το H.C, μπορεις να τα λειτουργεις με ενα τηλεκοντρολ....!! Με τα συγκεκριμενα, πιστευω οτι θα εχεις μια χαρα αξιοπρεπη ηχο...! ισως και κατι παραπανω........
Pleo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1. Βασικά μέσω HDMI CEC δεν χρειάζεται καν να είναι ίδια μάρκα. Μπορείς και με το remote της TV να δουλεύεις την ηχομπάρα αλλά και ανάποδα. Κυρίως για την ένταση που ενδιαφέρει. 2. Το κόστος γενικότερα για να έχεις ασύρματα ηχεία ανεβαίνει πολύ. Και δεν μπορείς να έχεις πάνω από 2 ασύρματα ηχεία (όταν φτιάξουν για 13 ασύρματα ηχεία, τότε το συζητάμε) είτε πρόκειται για RF είτε για WiFi σύνδεση. Καλωδιάκι και καναλάκι να μη φαίνεται και τέλος. Τα λ7 που θα πετούσες για ασύρματα, τα βάζεις στο budget για κάτι καλύτερο με καλώδιο.
parlapipas25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Γιατι λετε οτι τα ασυρματα ηχεια ειναι πεταμενα λεφτα;Δεν ειναι καλα;
snakegaminggr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 στα ιδια λεφτα περιπου μπορεις να παρεις καποιο αξιολογω home cinema 5.1?
Pleo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 8:59 ΠΜ, parlapipas25 είπε Γιατι λετε οτι τα ασυρματα ηχεια ειναι πεταμενα λεφτα;Δεν ειναι καλα; Καναλάκι στο σοβατεπί και δεν φαίνεται τίποτε. Και το extra budget που θα έφευγε σε ένα σετ με ασύρματα ηχεία το χρησιμοποιείς για να αγοράσεις κάτι ποιοτικότερο overall. Αν παρ' όλ' αυτά δεν γίνεται αλλιώς και θέλεις οπωσδήποτε ασύρματα ηχεία για surround λόγω WAF (aka πέφτει παντόφλα) τότε φρόντισε εκεί κοντά να μην υπάρχει τηλέφωνο DECT εάν μιλάμε για ασύρματα που δουλεύουν μέσω RF (η περίπτωση των lifestyle συστημάτων όλα σε ένα/ηχομπάρες κλπ.). Θα έχεις παρεμβολές κατά πάσα πιθανότητα.
JOHNATELO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα, έχω την τηλεόραση Samsung QE55Q6F την οποία έχω συνδέσει με το Home cinema Samsung HT-J5150 μέσω ARC. Πρόβλημα No 1) Στο youtube(TV) μου υποστηρίζει το surround 5.1 κανονικά (ανεξάρτητα κάθε ηχείο). Αλλά στο Netflix παίζουν μεν όλα τα ηχεία αλλά χωρίς πραγματικό 5.1 (στη επιλογή original του netflix, στην επιλογή 5.1 δεν παίζον καθόλου). Πρόβλημα Νο 2) Θα ήθελα να συνδέσω την τηλεόραση+Home cinema με το PC της υπογραφής μου. Το πρόβλημα είναι ότι σαν ηχεία ο υπολογιστής βλέπει 2 chanel την τηλεόραση και όχι 5.1 πoυ είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο το home cinema. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια λύση? *Τα καλώδια είναι HDMI version 2.
Pleo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Το κατάστημα που τα αγόρασες μπορεί να σε καθοδηγήσει στις ρυθμίσεις. Σίγουρα κάποια ρύθμιση στην έξοδο ήχου της tv θα είναι. Το Youtube δεν έχει 5.1 ήχο. Το Netflix έχει. Το PC ορθώς βλέπει την TV ως δικάναλη συσκευή με HDMI, αφού τέτοια είναι η ίδια. Άλλο που μπορεί να δρομολογήσει σήμα 5.1 από το HDMI ARC προς το Home Cinema. To PC δεν βλέπει ότι είναι συνδεμένο στο Home Cinema, αλλά στην TV (όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα). Ζήτα από το κατάστημα να σου πουν πως πρέπει να ρυθμίσεις τα δυο μοντέλα να λειτουργούν όπως πρέπει, φαντάζομαι τα αγόρασες από το ίδιο κατάστημα μια και είναι Samsung και τα δυο. 1
JOHNATELO Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Pleo είπε Το κατάστημα που τα αγόρασες μπορεί να σε καθοδηγήσει στις ρυθμίσεις. Σίγουρα κάποια ρύθμιση στην έξοδο ήχου της tv θα είναι. Το Youtube δεν έχει 5.1 ήχο. Το Netflix έχει. Το PC ορθώς βλέπει την TV ως δικάναλη συσκευή με HDMI, αφού τέτοια είναι η ίδια. Άλλο που μπορεί να δρομολογήσει σήμα 5.1 από το HDMI ARC προς το Home Cinema. To PC δεν βλέπει ότι είναι συνδεμένο στο Home Cinema, αλλά στην TV (όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα). Ζήτα από το κατάστημα να σου πουν πως πρέπει να ρυθμίσεις τα δυο μοντέλα να λειτουργούν όπως πρέπει, φαντάζομαι τα αγόρασες από το ίδιο κατάστημα μια και είναι Samsung και τα δυο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου @Pleo. Για το Youtube κάνεις λάθος, έβαλα surround test απο την dolby και κάθε ηχείο δούλευε ανεξάρτητα απο τα αλλά(μιλάω πάντα για το app του Youtube μέσα απο την τηλεόραση). Όσο για το κατάστημα (κοκκινομάγαζο) δεν πιστεύω πως μπορεί να με εξυπηρετήσει για αυτό το θέμα καθώς οταν τους ρώτησα δεν ξέρανε ούτε καν για το ARC. Θα επικοινωνήσω κατευθείαν με SAMSUNG.
Pleo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JOHNATELO είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου @Pleo. Για το Youtube κάνεις λάθος, έβαλα surround test απο την dolby και κάθε ηχείο δούλευε ανεξάρτητα απο τα αλλά(μιλάω πάντα για το app του Youtube μέσα απο την τηλεόραση). Όσο για το κατάστημα (κοκκινομάγαζο) δεν πιστεύω πως μπορεί να με εξυπηρετήσει για αυτό το θέμα καθώς οταν τους ρώτησα δεν ξέρανε ούτε καν για το ARC. Θα επικοινωνήσω κατευθείαν με SAMSUNG. Μάλλον έχεις πατήσει κάποιο upmix από το μηχάνημα και νομίζεις ότι ακούς ήχο 5.1. Δεν το αποκλείω βέβαια να έχει υπάρξει κάποια τέτοια δυνατότητα πρόσφατα στο YouTube και να μην το έχω πάρει χαμπάρι. Ας πούμε εδώ λέει ότι μπορείς να κάνεις upload σε στερεο και 5.1 https://support.google.com/youtube/answer/1722171 Για το άλλο που λες για το κατάστημα, δεν κατάλαβα. Τι εννοείς δεν ξέρουν καν τι είναι το ARC? Από φούρνο τα ψώνισες τα μηχανήματα ή από μπακάλικο? Αν δεν ξέρουν και σε παραπέμπουν στην Samsung, είναι σαν να γυρνάνε πίσω τον πελάτη στον εισαγωγέα. Εύλογα λοιπόν θα σε ανακατευθύνει η Samsung σε άλλο κατάστημα όταν χρειαστεί να αγοράσεις ξανά κάτι. Πάντως εν έτη 2018 και να μην γνωρίζουν πως λειτουργούν τα μηχανήματα που πουλάνε, είναι απλά απαράδεκτο.Εγώ θα τους τα γυρνούσα πίσω ή θα τους υποχρέωνα να φέρουν άνθρωπο να μου τα ρυθμίσει όλα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Pleo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα