Προς το περιεχόμενο

Acer Nitro 5 AN515-51-78G1, i7, 7700HQ, 8GB, 1TB&128GB SSD, 849€, Κωτσόβολος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, paok_revolution είπε

εξαντλημένο και εκτός θέματος 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paok_revolution είπε

Εξαντλημένο. 

2 ώρες πριν, aikaterini_nt είπε

Το είδα και εγώ αυτό θέλω μια γνώμη. Νομίζω δεν υπάρχει αντίστοιχο σε αυτά τα λεφτά. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, paok_revolution είπε

Τελικά ποιο επιλέγουμε μεταξύ Asus και Acer?

Το Asus έχει την 1060 σε σχέση με το Acer με την 1050ti οπότε για gaming είναι καλύτερο... + είναι 50 ευρω φθηνότερο. 

Δημοσ.

Το asus διαβαζω οτι ποναει πολυ στην μπαταρια και επισης δεν εχει usb c που για μενα ειναο σημαντικο

(βεβαια ουτε το nitro εχει thunderbolt στην c,αλλα εχει τλχν c...)

Δημοσ.

Το πηρα απο χθες....πολλα πολλα δεν μπορω να πω...ειναι ταχυτατο βεβαια οπως αναμενοταν...μπαταρια δειχνει να ειναο με χρηση browsing κοντα στις 3ωρες...

Ενα ασχημι βρισκω...τις δαχτυλιες στο πλαστικο πλαισιο,ενοχλητικο τλχν...

Δημοσ.
1 hour ago, Steliosdelas said:

Το πηρα απο χθες....πολλα πολλα δεν μπορω να πω...ειναι ταχυτατο βεβαια οπως αναμενοταν...μπαταρια δειχνει να ειναο με χρηση browsing κοντα στις 3ωρες...

Ενα ασχημι βρισκω...τις δαχτυλιες στο πλαστικο πλαισιο,ενοχλητικο τλχν...

Η οθόνη του πως ειναι ; είναι glossy ή matte ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thulogur είπε

Η οθόνη του πως ειναι ; είναι glossy ή matte ;

Matte ειναι ,απο τα reviews την περιμενα λιγοτερο φωτεινη αλλα ειναι οκ....σημερα με συννεφια που βγηκα εξω ηταν ανετη...και οι γωνιες θεασης οκ...Εχω την αισθηση οτι εχει πολυ καλη ληψη στο wifi...χθες επαιξε 4ωρες βιντεο σε συνδεση ασυρματα με smarttv,περιμενα να ζεσταθει...δεν το εκανε

Συνεχιζω να ειμαι με ενα πανι ομως για δαχτυλιες παντου...

Δημοσ.

Ενα update...

Το nitro που πβρα το επεστρεψα ως ελλατωματικο(το δεχθηκαν ) αφου το πληκτρολογιο δεν φωτιζε ολοκληρο...συγκεκριμενα ηταν οπως φαινεται στη βιαστικη φωτο που επισυναπτω...

Παρολα αυτα και το νεο που πηρα μετα κοπων και βασανων(αφου ειχαν μεινει ελαχιστα (2) κλειστα...εμφανιζει το ιδιο...οποτε μαλλον προκειται για οδιαιτεροτητα του συγκεκριμενου πληκτρολογιο

IMAG1888~2.jpg

Δημοσ.

Δεν βλέπω κατι να σου πω την αλήθεια. Θες να αναφέρεις που ακριβώς βλέπεις το πρόβλημα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...