Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυτα ειναι τα spect μου και σκεφτομαι για μικρες αναθαμισεις και οικονομικες ως φοιτητης! Εχω βαλει και εναν SSD 850 EVO....κανα επεξεργαστη καλο και φτηνο ? Gaming λολ παιζω κυριως μετα ταινιες και ιντερνετ...μικρα προγραμματα για την σχολη οπως Matlab PSspice....ευχαριστω

2136038024_(15).png.2a5c0715900b06d536d02853ec97026a.png

Δημοσ.

Σε περιορίζει σε κάτι ο επεξεργαστής; Mόνο αν βρεις κάποιον i7-2600 πολύ φθηνά και με ενημερωμένο bios τον i7-3770 απλά αν θες μεγαλύτερη ισχύ για multitasking. Τροφοδοτικό ποιο έχεις;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Σε περιορίζει σε κάτι ο επεξεργαστής; Mόνο αν βρεις κάποιον i7-2600 πολύ φθηνά και με ενημερωμένο bios τον i7-3770 απλά αν θες μεγαλύτερη ισχύ για multitasking. Τροφοδοτικό ποιο έχεις;

550 Watt turbox ...δεν είναι καλό ξέρω αλλά δεν με ένοιαζε τόσο δεν έχω και κάτι καλό μέσα....ώρες ώρες έχω drop fps μόνο αυτό με ενοχλεί να ανεβάσω λίγο τα γραφικά μέσα στο παιχνίδι κατά τα άλλα όλα σφαίρα πάνε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε

Πραγματι i7-2600 η και i7-3770, οπως αναφερθηκαν, ενδεχομενως και i5-2500:
αναλογα τις τιμες που θα τους βρεις = και οι τρεις θα ειναι αναβαθμιση απο i3!
👾

Αυτοι ειναι παρε βαλε? τους βαζω πανω και δεν θελει format η κατι αλλο?

Δημοσ.

Χρειάζεται να έχεις το BIOS αναβαθμισμένο σε έκδοση F8 για να τους δει. Ο καλύτερος θα ήταν ο i7 αλλά υπολόγιζε κανά 80€ - 120€ από eBay...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SaFiS είπε

Χρειάζεται να έχεις το BIOS αναβαθμισμένο σε έκδοση F8 για να τους δει. Ο καλύτερος θα ήταν ο i7 αλλά υπολόγιζε κανά 80€ - 120€ από eBay...

Κατι φτηνοτερο δεν παιζει? Ελεγα τωρα με το Black Friday Μηπως βρω κατι οικονομικο...μονο επεξεργαστης με σωνει ετσι?

Δημοσ.

Σε BF δεν πρόκειται να βρεις κανέναν από αυτούς τους επεξεργαστές. Μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένους και κοιτάς σε αγγελίες ή eBay μεριά...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iSAD είπε

Κατι φτηνοτερο δεν παιζει? Ελεγα τωρα με το Black Friday Μηπως βρω κατι οικονομικο...μονο επεξεργαστης με σωνει ετσι?

δεν νομίζω να βρεις κάτι είναι 7 γενιές πίσω μόνο μεταχειρισμένους

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Σε BF δεν πρόκειται να βρεις κανέναν από αυτούς τους επεξεργαστές. Μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένους και κοιτάς σε αγγελίες ή eBay μεριά...

Κατάλαβα , δεν κανω καμια αναβαθμιση επομενως και περιμενω λιγα χρονια για νεο build

Μόλις τώρα, Rhamnusia είπε

δεν νομίζω να βρεις κάτι είναι 7 γενιές πίσω μόνο μεταχειρισμένους

νομιζω δεν αξιζει να δωσω στα 100 κοντα για αυτο το συστημα που εχω τωρα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iSAD είπε

Κατάλαβα , δεν κανω καμια αναβαθμιση επομενως και περιμενω λιγα χρονια για νεο build

νομιζω δεν αξιζει να δωσω στα 100 κοντα για αυτο το συστημα που εχω τωρα

θα σου έλεγα για gpu αλλά λολ που παίζεις είσαι καλυμμένος

Αν σε τρώει το χέρι σου και θες να αγοράσεις κάτι ρίξε μια ματιά σε κανά κουτάκι, psu μπορείς να αναβαθμίσεις με ματιά στο μέλλον.  

*ίδιο σύστημα είχαμε ακριβώς μέχρι πέρσι χωρίς την gpu :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rhamnusia είπε

θα σου έλεγα για gpu αλλά λολ που παίζεις είσαι καλυμμένος

Αν σε τρώει το χέρι σου και θες να αγοράσεις κάτι ρίξε μια ματιά σε κανά κουτάκι, psu μπορείς να αναβαθμίσεις με ματιά στο μέλλον.  

*ίδιο σύστημα είχαμε ακριβώς μέχρι πέρσι χωρίς την gpu :P

Τα γραφικα γενικα παιζει και στο High all αλλα βλεπω drop fps και τα εχω medium και low...αυτο μου την σπαει μονο.....Ισχυει για το psu αλλα νομιζω στο νεο συστημα οταν τελειωσω σαν φοιτητης θα το κοιταξω

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Κοιτας στις αγγελιες, για παραδειγμα αναζητηση - στα γρηγορα- για 2500, 2400, 3570, δινει:

Εγω να τα δω , ποιο ειναι καλυτερο? Δεν παιζει ρολο να τι ταιριαζει καλυτερα και με την Motherboard? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...