Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφω εδω γιατι πλεον εχω  χαζέψει. Μεχρι πριν 10 μερες και για 2 χρονια ειχα modem Asus kai το speedport του οτε ως επεκταση σηματος στον πανω οροφο ,εδω και 10 μερες μου αλαξε την συνδεση ο οτε σε voip οποτε πηρα ενα spa γιατι το modem θελω να το κρατησω ( ακομα δεν εχω βγαλει ακρη αλλα το ψαχνω ακομα ) απο τοτε το ρουτερ του οτε ενω δινει ιντερνετ σε διαφορες συσκευες απως αλεξα ,εξυπνες μπριζες κτλ δεν αφηνει να συνδεεθει το ταμπλετ και το κινητο,βγαζει μήνυμά δεν μπορει να παρει up, καμια ιδεα γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, slk200gr είπε

Γραφω εδω γιατι πλεον εχω  χαζέψει. Μεχρι πριν 10 μερες και για 2 χρονια ειχα modem Asus kai το speedport του οτε ως επεκταση σηματος στον πανω οροφο ,εδω και 10 μερες μου αλαξε την συνδεση ο οτε σε voip οποτε πηρα ενα spa γιατι το modem θελω να το κρατησω ( ακομα δεν εχω βγαλει ακρη αλλα το ψαχνω ακομα ) απο τοτε το ρουτερ του οτε ενω δινει ιντερνετ σε διαφορες συσκευες απως αλεξα ,εξυπνες μπριζες κτλ δεν αφηνει να συνδεεθει το ταμπλετ και το κινητο,βγαζει μήνυμά δεν μπορει να παρει up, καμια ιδεα γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω

δηλαδη προβλημα με μοιρασμα Ip στο wifi?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, slk200gr είπε

To προβλημα που αναφέρεις γίνεται μόνο σε 2 συσκευές συγκεκριμένα στο tablet κι το κινητό σου;

Βγάλε το modem απο το ρεύμα και βάλε το οταν συνδεθεί στο internet μήν συνδέσεις κάτι αλλό στο WiFi και δοκίμασε αν παίζει το tablet και το κινητό σου, αν όχι δοκίμασε να διαγράψεις το δίκτυο απο τις συσκευές σου και να το καταχωρήσεις εκ νέου ξανά.

κάνε τα παραπάνω και πές μας αποτελέσματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...