sakis_cha Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Γράφει μόνο σε καταστήματα. Μάλλον μόνο αν πας σε κατάστημα, στον δίνουν σε αυτή την τιμή.
Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, marmarinos2006 είπε Η προσφορα του e-shop για τον samsung ισχύει ακομα κανονικα και εχει κωδικο 1843 υπαρχει Link
desperados Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εμένα δεν μου απάντησαν ποτέ στο email για την αλλαγή τιμής. Μάλλον με βλέπω να ρίχνω άκυρο στον καημένο τον κουριερ αύριο... Για ακόμη μια φορά το πλαίσιο απέδειξε ότι είναι ένα μαγαζάκι της πλάκας.
Ola150 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Και πέρσι τέτοια περίοδο έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα στους SSDs για όποιον θυμάται. Άρα δεν είναι λάθος, γίνεται εσκεμμένα.
@ngelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, desperados είπε Εμένα δεν μου απάντησαν ποτέ στο email για την αλλαγή τιμής. Μάλλον με βλέπω να ρίχνω άκυρο στον καημένο τον κουριερ αύριο... Για ακόμη μια φορά το πλαίσιο απέδειξε ότι είναι ένα μαγαζάκι της πλάκας. Ενημέρωσε μας όταν παραλάβεις τι έγινε τελικά.
Android Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, desperados είπε Εμένα δεν μου απάντησαν ποτέ στο email για την αλλαγή τιμής. Μάλλον με βλέπω να ρίχνω άκυρο στον καημένο τον κουριερ αύριο... Για ακόμη μια φορά το πλαίσιο απέδειξε ότι είναι ένα μαγαζάκι της πλάκας. Παιδια εγω παντως μολις τον παρελαβα, 62,9 μαζι με τα μεταφορικα.
kalampakas. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω παντως σημερα παραλαμβανω 2 250gb και πληρωσα με καρτα. 62.8 συνολικα και στα δυο mail. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από kalampakas.
ChrisN.S. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προς διευκρίνηση σχετικά με την εγγύηση του δίσκου και στην απόδειξη του Πλαισίου αναγράφει 5 έτη εγγύηση, όπως επίσης και στην συσκευασία του δίσκου Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από ChrisN.S.
desperados Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, @ngelos είπε Ενημέρωσε μας όταν παραλάβεις τι έγινε τελικά. Μου τον εφεραν με 72.90 αντικαταβολη... Εννοειται πως εριξα ακυρο στον διανομεα εξηγωντας του τι εχει συμβει. Το κακο ειναι οτι λογω δουλειας δεν εχω καθολου χρονο να τους παρω τηλεφωνο και στα email δεν απαντανε ποτε. Τι να πεις...
Silenzio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 χίλια συγγνώμη για το offtopic, αν τυχόν σε κάποιον περισσέψει από Αθήνα ο 250αρης ας μου στείλει ένα pm, ευχαριστώ
vgiozo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Εμένα με ταλαιπωρούν ακόμη με τη παράδοση... ...αρχικά έλαβα ενημέρωση για παράδοση στις 20 του μήνα, μετά στις 22, μετά στις 23 και τώρα από Δευτέρα...έττσι μού'ρχεται να την ακυρώσω... ...αλλά και για την άλλη παραγγελία για τον 2.5" δίσκο που τελικα ακύρωσα Δευτέρα μεσημέρι, ακόμη δεν έχει εκκινηθεί καν η διαδικασία επιστροφής χρημάτων (είχε πληρωθεί με Paypal και η επιστροφή θα γινόταν άμεσα)..κάθε μέρα από τη Τετάρτη παίρνω τηλεφωνο, κάθε μέρα μού λένε μέχρι το τέλος της ημέρας. ...λες και είναι το τελευταίο σκρουτζομάγαζο πια το Πλαίσιο.
Alxnks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vgiozo είπε Εμένα με ταλαιπωρούν ακόμη με τη παράδοση... ...αρχικά έλαβα ενημέρωση για παράδοση στις 20 του μήνα, μετά στις 22, μετά στις 23 και τώρα από Δευτέρα...έττσι μού'ρχεται να την ακυρώσω... ...αλλά και για την άλλη παραγγελία για τον 2.5" δίσκο που τελικα ακύρωσα Δευτέρα μεσημέρι, ακόμη δεν έχει εκκινηθεί καν η διαδικασία επιστροφής χρημάτων (είχε πληρωθεί με Paypal και η επιστροφή θα γινόταν άμεσα)..κάθε μέρα από τη Τετάρτη παίρνω τηλεφωνο, κάθε μέρα μού λένε μέχρι το τέλος της ημέρας. ...λες και είναι το τελευταίο σκρουτζομάγαζο πια το Πλαίσιο. Απορία...γιατί περιμένεις από εκείνους και δεν ανοίγεις dispute στο paypal;
vgiozo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Alxnks είπε Απορία...γιατί περιμένεις από εκείνους και δεν ανοίγεις dispute στο paypal; Δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο ως τελευταία λύση...γιατί μπορεί να σου τύχουν κακοί πωλητές, αλλά αν συμπέσουν κοντά 2-3 διενέξεις μπορεί να σου αφαιρέσουν το δικαίωμα υποβολης νέου αιτήματος για κάποιους μήνες...μού είχε τύχει παλιότερα με 2-3 κινεζομάγαζα της σειράς και παρότι είχα δικαιωθεί κλειδώθηκε η δυνατότητα για 3 μήνες θαρρώ. Δεν έχω άλλη διένεξη πρόσφατη, αλλά βαριέμαι τη διαδικασία αυτή τη στιγμή...αν μέχρι τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας δεν έχει γίνει, τότε μάλλον θα κινηθώ μέσω Paypal
ChrisN.S. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Ένα benchmark του 500gb του θέματος για όποιον ενδιαφέρεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα