Προς το περιεχόμενο

SanDisk SSD Ultra 3D 500GB - 59,90 € @Plaisio [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι μολις παρήγγειλα εναν samsung evo 860 500gb απο eshop στα 79,90 απο email προσφοράς..

Τον τελευταίο μηνα ψαχνομαι για μια αναβαθμιση σε ενα laptop 6ετιας και κατεληξα σε samsung και τσεκαρα συνεχως τις τιμες..

Με εψησε πολυ η σημερινή προσφορα, αλλα διαβαζοντας reviews και γνώμονα κυριως την αξιοπιστία (τόσο του δίσκου όσο και του Πλαισίου σύμφωνα με αυτα που διαβαζω) επέλεξα τον evo 860.. ειπα με 20€ πανω ας εχω το κεφάλι μου ήσυχο καθώς και 5ετη εγγύηση προσφέρει η samsung και πολλαπλάσιες mtbf ώρες..

Δημοσ.

Πάλι καλά που υπήρχε πλαφόν σε 2 τεμ...

Αλλιώς ορισμένοι θα αγοράζαται δέκα δεκα τους δίσκους...

Και απο την επόμενη Δευτέρα θα γέμιζαν οι αγγελίες του insomnia για αχρησιμοποίητους ssd...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Πάλι καλά που υπήρχε πλαφόν σε 2 τεμ...

Αλλιώς ορισμένοι θα αγοράζαται δέκα δεκα τους δίσκους...

Και απο την επόμενη Δευτέρα θα γέμιζαν οι αγγελίες του insomnia για αχρησιμοποίητους ssd...

εαν λεω καποιος εκανε διαφορετικους λογαριασμους θα μπορουσε ομως να αγορασει παραπανω

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PETRITIS13 είπε

εαν λεω καποιος εκανε διαφορετικους λογαριασμους θα μπορουσε ομως να αγορασει παραπανω

Με διαφορετικές διευθύνσεις παράδοσης; Ακόμη και έτσι όμως, εγώ θα πω μπράβο στο plaisio γιατί με τον τρόπο αυτό έδωσε χρόνο και ευκαιρία σε όσους το ήθελαν να πάρουν τα προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να πάνε στο κατάστημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Με διαφορετικές διευθύνσεις παράδοσης; Ακόμη και έτσι όμως, εγώ θα πω μπράβο στο plaisio γιατί με τον τρόπο αυτό έδωσε χρόνο και ευκαιρία σε όσους το ήθελαν να πάρουν τα προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να πάνε στο κατάστημα.

ισως κ με την ιδια αμα βαλαν αλλο email h αλλο ονομα απο εκει κ περα συμφωνω  πολη σωστος ο περιορισμος για αγορα τεμαχιων σε προσφορα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos1984 είπε

Thanks TS, τσίμπησα τον 500αρη. Λέει 5 χρόνια εγγύηση Πλαίσιο ή κάνω λάθος;

Και στο you.gr 5 χρόνια εγγύηση λέει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Maktheo είπε

Εγω παλι μολις παρήγγειλα εναν samsung evo 860 500gb απο eshop στα 79,90 απο email προσφοράς..

Αν μπορείς πες μου ή δείξε μου το newsleter που τον έχει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiamadisT είπε

Ξανά available για online παραγγελία ο 250GB. Μόλις πήρα έναν.

ωραιος τσιμπησα και γω εναν.. ευχαριστω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...