Προς το περιεχόμενο

SanDisk SSD Ultra 3D 500GB - 59,90 € @Plaisio [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι και εγώ στην γύρα για αγορά ssd, αλλά θα περιμένω μήπως πέσει ο αντίστοιχος samsung. Μιλάω για τον 500αρι.

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ.

εγω πηρα δυο 250 για δυο λαπτοπ προς αναβαθμιση.χρεωθηκε η καρτα ακριβως 62.8. δε νομιζω οτι υπολογιζοντας και τα μεταφορικα να παιξει 250αρης κατω απο 30 ευρω...

Δημοσ.
25 minutes ago, Levs said:

Ρε μαγκες λεει ομως¨:::  Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα..

Εννοεί ότι μπορείς να πάρεις μέχρι 2, όχι παραπάνω.

Δημοσ.

συγνωμη ρε παιδια αλλα να κανω τον δικηγορο του διαβολου

κοστιζει 30 ευρω ο 250ρης οταν ο samsung 250ρης κοστιζει 50

σε οτι review ειδα ο σαμι θεωρειται καλυτερος και βαση χρηστων και βαση κριτικων ενω εχει 5 χρονια εγγυηση εναντι 3 η 2 που δινει το πλαισιο,χωρια που και τα πρωτα review του sandisk ειναι 3 στα 5 και δεν λενε τα καλυτερα.

Εγω προσωπικα θα περιμενω ισως ειναι προσφορα αλλα οχι κατι τρελο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, di maria kun είπε

συγνωμη ρε παιδια αλλα να κανω τον δικηγορο του διαβολου

κοστιζει 30 ευρω ο 250ρης οταν ο samsung 250ρης κοστιζει 50

σε οτι review ειδα ο σαμι θεωρειται καλυτερος και βαση χρηστων και βαση κριτικων ενω εχει 5 χρονια εγγυηση εναντι 3 η 2 που δινει το πλαισιο,χωρια που και τα πρωτα review του sandisk ειναι 3 στα 5 και δεν λενε τα καλυτερα.

Εγω προσωπικα θα περιμενω ισως ειναι προσφορα αλλα οχι κατι τρελο

για εμας που θελουμε εναν καλο ssd χωρις κατι το ιδιαιτερο για συγκεκριμενη χρηση γιατι να παρω τον sammy στα 52 + μετοφ ή βενζινη για να παω να τον παρω;;; και να μην παρω αυτον στα 30; κερδιζω 22-28 ευρω...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hyphen είπε

για εμας που θελουμε εναν καλο ssd χωρις κατι το ιδιαιτερο για συγκεκριμενη χρηση γιατι να παρω τον sammy στα 52 + μετοφ ή βενζινη για να παω να τον παρω;;; και να μην παρω αυτον στα 30; κερδιζω 22-28 ευρω... 

δεκτο αλλα οπως αναφερω για τα δυο η τρια χρονια επιπλεον εγγυησης και το γεγονος οτι βαση ειδικων θεωρειται ανωτερος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, di maria kun είπε

δεκτο αλλα οπως αναφερω για τα δυο η τρια χρονια επιπλεον εγγυησης και το γεγονος οτι βαση ειδικων θεωρειται ανωτερος

νομιζω οτι ο καθενας κρινει ανα περιπτωση ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...