vgiozo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Πολύ καλή τιμή είναι και το ίδιο μοντέλο στο 1ΤΒ, 120€
kalampakas. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Levs είπε Ρε μαγκες λεει ομως¨::: Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα.. οτι δε μπορεις να παρεις πανω απο δυο αυτο εννοει.σκηνικα τυπου αγγελιες ινσομνια κλπ κλπ κλπ 2
dpolal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Levs είπε Ρε μαγκες λεει ομως¨::: Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα.. Ότι ΔΕΝ μπορείς να παραγγείλεις περισσότερα από 2 κομμάτια εννοεί.
mcrae13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, postfire είπε σας ηρθε μαιλ μετα με διαφορετικη τιμη? moy ηρθε μαιλ της παραγγελιας 32.90 με μεταφ Φαντάζομαι κάποια μ@λακία έχουν κάνει και σκάει το αυτοματοποιημένο mail με τιμή καταλόγου.Δεν εξηγείται αλλιώς. Αφού όλη η σειρά των ultra 3d είναι σε προσφορά στο site.Πάρτε τους ένα τηλέφωνο αύριο όσοι έχετε θέμα
@ngelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Levs είπε Ρε μαγκες λεει ομως¨::: Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα.. Δηλαδή με το ζόρι να πάρεις π.χ. δύο σκληρούς; Τι αστείο είναι αυτό;;;!!! Εγώ είχα καταλάβει "έως δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη" αλλά έχεις δίκιο...δεν υπάρχει το "έως".
postfire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Levs είπε Ρε μαγκες λεει ομως¨::: Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα.. εννοει ο ιδιος πελατης μπορει να παρει το ιδιο προιον 2 φορες μονο στην τιμη 29.99 εκαστ οριστε το μαιλ που μου ρθε Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από postfire
dpolal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Levs είπε Ρε μαγκες λεει ομως¨::: Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα.. Ότι ΔΕΝ μπορείς να παραγγείλεις περισσότερα από 2 κομμάτια εννοεί.
kob6931 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Levs είπε Ρε μαγκες λεει ομως¨::: Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα.. οτι δε μπορείς να αγοράσεις πάνω από 2 τμχ
desperados Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και για του λογου το αληθες. Πρωτο email: Δευτερο email (7 λεπτα μετα): Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από desperados
Setha123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, δέν έχω καν ssd και θελω να αγοράσω τον 250άρι. Μου λέει ένας φίλος, πως την παρασκευή θα βγάλουν πιο πολλά και σε καλύτερες τιμές προϊόντα. Πάρτε ένα τηλέφωνο σχετικά για την τιμή, για να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε.
postfire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, desperados είπε Και για του λογου το αληθες. Πρωτο email: Δευτερο email (8 λεπτα μετα): εμενα το δευτερο μαιλ
Levs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 και εγω δεν θα αγορασω τπτ μεχρι την Παρασκευη.. θα περιμενω 1
vgiozo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πολύ πολύ τον κρατάς σφραγισμένο μέχρι να περάσει το επόμενο ΠΣΚ για να δεις προσφορές και μετά τον επιστρέφεις, αν θες (ή τον πουλάς στη τιμή που τον πήρες εξυπηρετώντας όσους δεν πρόλαβαν) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από vgiozo 3
@ngelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Setha123 είπε Μου λέει ένας φίλος, πως την παρασκευή θα βγάλουν πιο πολλά και σε καλύτερες τιμές προϊόντα. Κι εμένα αυτό με κρατάει, η πιθανότητα δηλαδή να βγάλουν κάτι καλύτερο σε τιμή μέσα στην εβδομάδα μέχρι την Παρασκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα