Προς το περιεχόμενο

SanDisk SSD Ultra 3D 500GB - 59,90 € @Plaisio [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Levs είπε

Ρε μαγκες λεει ομως¨:::  Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα..

οτι δε μπορεις να παρεις πανω απο δυο αυτο εννοει.σκηνικα τυπου αγγελιες ινσομνια κλπ κλπ κλπ

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Levs είπε

Ρε μαγκες λεει ομως¨:::  Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα..

Ότι ΔΕΝ μπορείς να παραγγείλεις περισσότερα από 2 κομμάτια εννοεί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, postfire είπε

σας ηρθε μαιλ μετα με διαφορετικη τιμη?

moy ηρθε μαιλ της παραγγελιας 32.90 με μεταφ

Φαντάζομαι κάποια μ@λακία έχουν κάνει και σκάει το αυτοματοποιημένο mail με τιμή καταλόγου.Δεν εξηγείται αλλιώς. 

Αφού όλη η σειρά των ultra 3d είναι σε προσφορά στο site.Πάρτε τους ένα τηλέφωνο αύριο όσοι έχετε θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Levs είπε

Δηλαδή με το ζόρι να πάρεις π.χ. δύο σκληρούς; Τι αστείο είναι αυτό;;;!!!
Εγώ είχα καταλάβει "έως δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη" αλλά έχεις δίκιο...δεν υπάρχει το "έως".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Levs είπε

εννοει ο ιδιος πελατης μπορει να παρει το ιδιο προιον 2 φορες μονο στην τιμη 29.99 εκαστ

οριστε το μαιλ που μου ρθε

22.png

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Levs είπε

Ότι ΔΕΝ μπορείς να παραγγείλεις περισσότερα από 2 κομμάτια εννοεί.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Levs είπε

οτι δε μπορείς να αγοράσεις πάνω από 2 τμχ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

δέν έχω καν ssd και θελω να αγοράσω τον 250άρι. 

Μου λέει ένας φίλος, πως την παρασκευή θα βγάλουν πιο πολλά και σε καλύτερες τιμές προϊόντα.

Πάρτε ένα τηλέφωνο σχετικά για την τιμή, για να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πολύ πολύ τον κρατάς σφραγισμένο μέχρι να περάσει το επόμενο ΠΣΚ για να δεις προσφορές και μετά τον επιστρέφεις, αν θες (ή τον πουλάς στη τιμή που τον πήρες εξυπηρετώντας όσους δεν πρόλαβαν)

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Setha123 είπε

Μου λέει ένας φίλος, πως την παρασκευή θα βγάλουν πιο πολλά και σε καλύτερες τιμές προϊόντα.

Κι εμένα αυτό με κρατάει, η πιθανότητα δηλαδή να βγάλουν κάτι καλύτερο σε τιμή μέσα στην εβδομάδα μέχρι την Παρασκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...