Προς το περιεχόμενο

SanDisk SSD Ultra 3D 500GB - 59,90 € @Plaisio [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλό!

Και εγώ το σκέφτομαι!

Γενικά βλέπω προσφορές public, κωτσοβολου και πλαισίου και μπορώ να πω ότι το πλαίσιο έκανε τρομερές προσφορές σε παρα πολλά προϊόντα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτυπησα τον 250αρι και εβαλα αντικαταβολη+τιμολογιο. Μου ερχεται το πρωτο email και αναγραφει τιμη 29.90 (32.90 με την αντικαταβολη). Ελα μου ντε που 5 λεπτα μετα μου ερχεται αλλο email που αναγραφει τιμη 69.90. Μπραβο στο πλαισιο, αλλαζουν τιμες στις παραγγελιες μας χωρις καμια ενημερωση. Αλλη μια Ελληνικη πρωτοτυπια για αυτη την αλυσιδα! Εννοειται πως τους εστειλα email να μου πουν τι γινεται και εννοειται πως δεν θα το δεχτω αν το στειλουν στα 69.90.

Επεξ/σία από desperados
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ τον θέλω για βασικό σκληρό (λειτουργικό) και με τον 120άρη που έχω τώρα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί γεμίζει συνέχεια. Πιστεύω ο 500άρης είναι η καλύτερη επιλογή...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Εγώ μια χαρά τον βλέπω στα 29.90 και όλους τους ultra 3d σε προσφορά,όπως και τους corsair κ.α. 

Μα και εγω στο σαιτ κανονικα τον βλεπω στα 29.90. Η αλλαγη εγινε στην παραγγελια μου (ενω σε checkout και πρωτο email εδειχνε κανονικη τιμη) και χωρις καμια ενημερωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, desperados είπε

Μα και εγω στο σαιτ κανονικα τον βλεπω στα 29.90. Η αλλαγη εγινε στην παραγγελια μου (ενω σε checkout και πρωτο email εδειχνε κανονικη τιμη) και χωρις καμια ενημερωση.

Το ιδιο ακριβως συνεβη και σε εμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σας ηρθε μαιλ μετα με διαφορετικη τιμη?

moy ηρθε μαιλ της παραγγελιας 32.90 με μεταφ

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

Ως μοντέλο, είναι πολύ καλή έκπτωση τα 20€.
Αλλά, βλέποντας τους 480GB να ξεκινάνε από τα 68€ (Crucial BX500 και Patriot Burst), το βλέπω ως μια καλή τιμή αλλά όχι ως τρομερή/μαύρη Παρασκευή.
Δηλαδή, είναι και πως θα το δεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε μαγκες λεει ομως¨:::  Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη. Τι εννοει;; Οτι πρεπει να αγορασθουν 2 για να χρεωθει το καθε ενα στα 29.90?? εγω ετσι πιστευω αφου σας αλλαξε και εσας η τιμη μετα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...