Προς το περιεχόμενο

Corsair K70 RGB ( MX Red ) - 100 ευρω Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, rdN1337 said:

Χαχα,δυσκολα. Ισως καταληξω στο hyperX,γιατι ετσι και αλλιως θα κανω μεταβαση απο μεμβρανης πολυ κακης ποιοτητας. Σιγουρα η διαφορα θα ειναι χαοτικη ειτε με το ενα ειτε με το αλλο :P

ισχυει και εγω απο ενα μεμβρανης του 10ευρο και  8ετιας εκανα την μεταβαση. Τεχνολογικο σοκ επαθα χαχα

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Pou να βλεπατε το δικο μου το ζαλμαν κολημενο στις δυο γωνιες με ασπρη μονωτική ταινια, δινοντας και την αισθηση του rgb τι να λεμε τα παντα ολα,και γω αυτο του 70ευρου θα ηθελα αλλα απο την πολη σκεψη :) αργησα και για να γλυτωσω τα 70 σπαμαρω το μυαλο μου που να τρεχω τωρα απο το καταστημα χαχα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aggeluska είπε

Απο default στο πληκτρολογιο είναι ολα τα πληκτρα αναμμενα ενω το  WASD αναβοσβηνουν απαλα και αργα. Για να το βγαλεις αυτο ανοιγεις το λογισμικο της Corsair και πας στο tab που λεει lightining και πανω απο την εικονα που φαινεται του πληκτρολογιου εχει 2 μικρα πλαίσια, το ένα λεει ALL και το αλλο WASD. Πατας διπλα απο το WASD στις 3 παυλες και πατας delete. Με λιγα λογια αν πανω απο το πληκτρολογιο εχει το ALL αυτ οσημαινει οτι ολα τα κουμπακια θα ειναι on. Δηλαδη το κλασσικο. μετα αν θες να βαλεις καποια συγκεκρημενα να αναβοσβηνουν το κανεις μανουαλι. ελπιζω να βοηθησα

παρε και ενα λινκ για να μαθεις πως να βαζεις δικα σου custom effects.

αυτο ηταν φιλε. εμενα ειχε διπλα απο το  all 2 πλαισια ακομα.WASD και Arrows.τα εκανα και τα 2 delete και σταματησαν να αναβοσβηνουν.το διακοπτακι πισω που λεει bios τι ρολο βαραει? το εχω στο 1. 

μηπως επεσα σε κανενα ελλατωματικο?γιατι οταν το συνδεσα pc και το ανοιξα δεν δουλευε καν και τα φωτακια ενω στην αρχη ηταν ολα αναμενα μετα αρχισαν να κανουν ολα τα mode εναλαξ.αφου εβαλα το λογισμικο εστρωσε και δουλεψε.τεσπα τωρα δουλευει ρολοι αλλα λογικα επρεπε να δουλευει και χωρις το λογισμικο.    

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sakks80 είπε

αυτο ηταν φιλε. εμενα ειχε διπλα απο το  all 2 πλαισια ακομα.WASD και Arrows.τα εκανα και τα 2 delete και σταματησαν να αναβοσβηνουν.το διακοπτακι πισω που λεει bios τι ρολο βαραει? το εχω στο 1. 

μηπως επεσα σε κανενα ελλατωματικο?γιατι οταν το συνδεσα pc και το ανοιξα δεν δουλευε καν και τα φωτακια ενω στην αρχη ηταν ολα αναμενα μετα αρχισαν να κανουν ολα τα mode εναλαξ.αφου εβαλα το λογισμικο εστρωσε και δουλεψε.τεσπα τωρα δουλευει ρολοι αλλα λογικα επρεπε να δουλευει και χωρις το λογισμικο.    

το bios το αφήνεις αυστηρά στο 1 εκτός αν έχεις κάποιο θέμα ασυμβατότητας και τότε μόνο ψάχνεσαι με τα υπόλοιπα

όσο για το λογισμικό των rgb ώρες ώρες νιώθω τυχερός που έχω παλιότερη έκδοση που έχει απλά κόκκινο φωτισμό και δεν ασχολούμαι επιπλέον με τίποτα και άλλα πράγματα δηλαδή που έχουν rgb απλά τα γυρνάω σε κόκκινο και τα αφήνω εκεί (περισσότερο για λόγους ομοιομορφίας) 

Δημοσ.
7 hours ago, sakks80 said:

Μπα δεν νμζ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς το πλαίσιο δεν μου επέστρεφε λεφτά παρά μόνο πιστωτικό μιας και δεν είχα κάνει online παραγγελία. μου αντικατεστησε όμως με καινούριο μιας και το προηγούμενο είχε θέμα με τον λευκό φωτισμό. δεν ξέρω εαν θα το κρατήσω. ειχα συνηθίσει τοσα χρόνια με μεγάλο αριστερό shift και ίδιου μεγέθους enter. ίσως το βάλω αγγελία στην τιμή του bf

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Ώς χρήστης του Corsair K70 RGB με red switches για κάποιους μήνες έχω να πώ οτι είναι ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Αποφάσισα να πάω σε πιο ακριβό μοντέλο, οπότε και έχω βάλει για πούλημα το δικό μου στις αγγελίες (70 ευρώ) αν ενδιαφέρεται κάποιος (μαζι με άλλα πληκτρολόγια).

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Cyberbob είπε

Ώς χρήστης του Corsair K70 RGB με red switches για κάποιους μήνες έχω να πώ οτι είναι ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Αποφάσισα να πάω σε πιο ακριβό μοντέλο, οπότε και έχω βάλει για πούλημα το δικό μου στις αγγελίες (70 ευρώ) αν ενδιαφέρεται κάποιος (μαζι με άλλα πληκτρολόγια).

σε ποιο μοντέλο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Δυστυχώς το πλαίσιο δεν μου επέστρεφε λεφτά παρά μόνο πιστωτικό μιας και δεν είχα κάνει online παραγγελία. μου αντικατεστησε όμως με καινούριο μιας και το προηγούμενο είχε θέμα με τον λευκό φωτισμό. δεν ξέρω εαν θα το κρατήσω. ειχα συνηθίσει τοσα χρόνια με μεγάλο αριστερό shift και ίδιου μεγέθους enter. ίσως το βάλω αγγελία στην τιμή του bf

Μήπως έχεις κρατήσει φωτο πως ήταν πριν και πως είναι τώρα ο λευκός φωτισμός?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mdd45 είπε

Μήπως έχεις κρατήσει φωτο πως ήταν πριν και πως είναι τώρα ο λευκός φωτισμός?

οχι δεν κράτησα και το εχω σφραγισμένο αυτο που μου δώσανε τωρα, δεν το εχω ανοίξει μιας και σκέφτομαι να το πουλήσω.

για την ιστορια ολο το keyboard στο λευκο ηταν κιτρινο/πρασινο εκτος απο τα indicator leds που ηταν όντως λευκά. δοκίμασα reinstall icue και τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ακριβά μου φαίνονται πληκτρολόγια στα 100 ευρώ. 23 ευρώ εδωσα για mantistek με καφέ διακόπτες μηχανικό full rgb και macro εντολές πολύ καλή ποιότητα έχει δουλευτεί σε gaming πάνω απο 700 ώρες πριν ένα χρόνο είναι άψογο. Στα 100 θα πρέπει να κάνει και καφέ μαζί. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

οχι δεν κράτησα και το εχω σφραγισμένο αυτο που μου δώσανε τωρα, δεν το εχω ανοίξει μιας και σκέφτομαι να το πουλήσω.

για την ιστορια ολο το keyboard στο λευκο ηταν κιτρινο/πρασινο εκτος απο τα indicator leds που ηταν όντως λευκά. δοκίμασα reinstall icue και τίποτα. 

Με έβαλες τωρα σε σκεψεις να το ξαναδω. Όντως τα indicators είναι πιο λευκά αλλά δεν είναι κατι τραγικό. Δεν έχω δοκιμασει να δω αν υπάρχει νεο firmware update απο το icue....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...