fotisalonika Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα δουλεψε και ηταν static. Αν θυμαμαι καλα, δεν υπηρχε static mode αλλα σιγουρα καπως θα γινεται. Θα το ψαξω μολις μπορεσω. Εχει ενα mode που ειναι static αλλα αλλαζει ενταση... δες εκει αν πειραξεις καποια ρυθμιση και γινει εντελως static. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από fotisalonika 1
Aggeluska Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, sakks80 said: ας δωσει καποιος τα φωτα του που πηρε το κ70 lux non rgb.οταν το εβαλα πριν βαλω το corsair utility engine αναψαν τα λαμπακια αλλα το πληκτρολογιο δεν δουλευε.απλα επαιζαν τα φωτα σε διαφορες μορφες φωτισμου κυμα,σταθερο κτλ κτλ.αφου εβαλα το software το βρηκε και δουλεψε.δεν μπορω ομως να κανω static το φωτισμο απο τις ρυθμισεις. παω profiles-lighting επιλεγω advanced settings μετα επιλεγω all και γινεται σε ολα τα πληκτρα σταθερος ο φωτισμος εκτος απο το w,a,s,d και τα βελακια.τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να ειναι και σαυτα σταθερος ο φωτισμος? Απο default στο πληκτρολογιο είναι ολα τα πληκτρα αναμμενα ενω το WASD αναβοσβηνουν απαλα και αργα. Για να το βγαλεις αυτο ανοιγεις το λογισμικο της Corsair και πας στο tab που λεει lightining και πανω απο την εικονα που φαινεται του πληκτρολογιου εχει 2 μικρα πλαίσια, το ένα λεει ALL και το αλλο WASD. Πατας διπλα απο το WASD στις 3 παυλες και πατας delete. Με λιγα λογια αν πανω απο το πληκτρολογιο εχει το ALL αυτ οσημαινει οτι ολα τα κουμπακια θα ειναι on. Δηλαδη το κλασσικο. μετα αν θες να βαλεις καποια συγκεκρημενα να αναβοσβηνουν το κανεις μανουαλι. ελπιζω να βοηθησα παρε και ενα λινκ για να μαθεις πως να βαζεις δικα σου custom effects. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Aggeluska 1
brunos13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Για να προλαβω μερικους ολα τα πληκτρα του πλαισιου ειναι UK Layout με ελληνικα πανω στα κουμπια επισης! Εαν ειχαν ΝΑ-US Layout ισως το σκεφτομουν να το επερνα εμενα παραπανω απο το ΕΝΤΕΡ με χαλαει το μικρο shift αριστερα!
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Το ιδιο και απο Public,δηλαδη ειναι το Ελληνικο με το μεγαλο enter.
vaggos88 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, brunos13 είπε Για να προλαβω μερικους ολα τα πληκτρα του πλαισιου ειναι UK Layout με ελληνικα πανω στα κουμπια επισης! Εαν ειχαν ΝΑ-US Layout ισως το σκεφτομουν να το επερνα εμενα παραπανω απο το ΕΝΤΕΡ με χαλαει το μικρο shift αριστερα! εχει κανένα μαγαζί απο αυτα που το εχουν σε προσφορά με το μεγάλο shift και το ορθογώνιο ENTER? θα πάω αύριο πλαίσιο και θα ζητήσω υπαναχώρηση αλλά μάλλον φοβάμαι θα φαω άκυρο γιατι το πήρα απευθείας απο κατάστημα και οχι online
brunos13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε εχει κανένα μαγαζί απο αυτα που το εχουν σε προσφορά με το μεγάλο shift και το ορθογώνιο ENTER? θα πάω αύριο πλαίσιο και θα ζητήσω υπαναχώρηση αλλά μάλλον φοβάμαι θα φαω άκυρο γιατι το πήρα απευθείας απο κατάστημα και οχι online Απο οτι ειπε υπαλληλισκος του πλαισιου ολα τα πληκτρα που εχουνε τα φερανε σαν παρτιδα και ειναι ετσι με uk layout ολα και απλα καποια εχουν και ελληνικα πανω στα switches.
rdN1337 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το nonRGB έχει ικανοποιητικό φωτισμό; Επιπλέον τα red switches είναι αρκετά clicky; Tέλος έχει τρελές διαφορές με το k68? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από rdN1337
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, rdN1337 είπε Το nonRGB έχει ικανοποιητικό φωτισμό; Επιπλέον τα red switches είναι αρκετά clicky; Tέλος έχει τρελές διαφορές με το k68? Οι κυριες διαφορες με το K68 αν δεν κανω λαθος αφορουν κυριως τα media keys και την ποιοτητα κατασκευης που το μεν K70 ειναι ολο απο αλουμινιο ενω το κεντρικο σωμα του K68 απο πλαστικο αν δεν κανω λαθος(βοηθαει βεβαια στο οτι ειναι ψιλο αδιαβροχο το k68). Clicky σαν cherry μπλε/μαυρους οχι ουτε αστειο. Clicky ισως πιο κοντα στους καφε(αυτο εχει το καλο οτι κανουν βεβαια λιγοτερο θορυβο).Δυστηχως η προσφορα αφορα μονο το μοντελο με τους κοκκινους διακοπτες(προσωπικα παντα προτιμω τους καφε). Απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι προσφορα της Corsair συγκεκριμενα στο μοντελο με τους κοκκινους διακοπτες γιατι βλεπω οτι και τα σκρουτζομαγαζα μονο αυτο το μοντελο εχουν σε προσφορα https://www.skroutz.gr/s/9959267/Corsair-K70-Lux-RGB.html Αλλο παρομοιο πληκτρολογιο με US layout(αν ισχυει η περιγραφη)βρηκα απο το eshop το HyperX Alloy Elite και αυτο με κοκκινους διακοπτες https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-alloy-elite-rgb-mechanical-gaming-cherry-mx-red-us-p-PER.573992 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
rdN1337 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οι κυριες διαφορες με το K68 αν δεν κανω λαθος αφορουν κυριως τα media keys και την ποιοτητα κατασκευης που το μεν K70 ειναι ολο απο αλουμινιο ενω το κεντρικο σωμα του K68 απο πλαστικο αν δεν κανω λαθος(βοηθαει βεβαια στο οτι ειναι ψιλο αδιαβροχο το k68). Clicky σαν cherry μπλε/μαυρους οχι ουτε αστειο. Clicky ισως πιο κοντα στους καφε(αυτο εχει το καλο οτι κανουν βεβαια λιγοτερο θορυβο).Δυστηχως η προσφορα αφορα μονο το μοντελο με τους κοκκινους διακοπτες(προσωπικα παντα προτιμω τους καφε). Απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι προσφορα της Corsair συγκεκριμενα στο μοντελο με τους κοκκινους διακοπτες γιατι βλεπω οτι και τα σκρουτζομαγαζα μονο αυτο το μοντελο εχουν σε προσφορα https://www.skroutz.gr/s/9959267/Corsair-K70-Lux-RGB.html Αλλο παρομοιο πληκτρολογιο με US layout(αν ισχυει η περιγραφη)βρηκα απο το eshop το HyperX Alloy Elite και αυτο με κοκκινους διακοπτες https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-alloy-elite-rgb-mechanical-gaming-cherry-mx-red-us-p-PER.573992 Thanks για τα info, απλα ψαχνω για max 70-80 ευρώ,γι αυτό κοιτάω το nonRGB,το οποίο τελικά δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου. Αυτό εδώ τι σας λέει; https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/keyboards/hyperx-alloy-elite-mechanical-mx-cherry-brown-tactile-pliktrologio-gaming/prod8957635pp/
vaggos88 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, rdN1337 είπε Thanks για τα info, απλα ψαχνω για max 70-80 ευρώ,γι αυτό κοιτάω το nonRGB,το οποίο τελικά δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου. Αυτό εδώ τι σας λέει; https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/keyboards/hyperx-alloy-elite-mechanical-mx-cherry-brown-tactile-pliktrologio-gaming/prod8957635pp/ γιατί δεν το παίρνεις με αντικαταβολή στην πόρτα σου?
rdN1337 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Το non-rgb γράφει ότι είναι μόνο στα καταστήματα. Δεν μου δίνει επιλογή για παραγγελία. Οπότε ψάχνομαι για κάτι άλλο σε παρόμοια τιμή
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, rdN1337 said: Το nonRGB έχει ικανοποιητικό φωτισμό; Επιπλέον τα red switches είναι αρκετά clicky; Tέλος έχει τρελές διαφορές με το k68? 3 minutes ago, rdN1337 said: Το non-rgb γράφει ότι είναι μόνο στα καταστήματα. Δεν μου δίνει επιλογή για παραγγελία. Οπότε ψάχνομαι για κάτι άλλο σε παρόμοια τιμή Ο φωτισμος ειναι αρκετα δυνατος, μπορεις να τον ρυθμισεις κιολας εχει 3 σκαλες νομιζω. Ειναι το πρωτο μηχανικο που ειχα οποτε δεν μπορω να σ πω σιγουρα αν ειναι clicky ή οχι. Εγω με αυτα που διαβαζα κατα καιρους περιμενα να ειναι πολυ χειροτερα, οποτε οχι για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα clicky. οσο για την παραγγελια εγω κανονικα μπορουσα να το παραγγειλω στο πλαισιο μεσω της σελιδας τους. Αν θες παρε ρωτα τους αν μπορεις. Το HyperX που εδειξες το ειχα δει και εγω αλλα επειδη το ειδα και απο κοντα θα σου πω οτι το corsair ειναι ποιοτικα πιο καλο και εμφανησιακα απο κοντα πιο εντυπωσιακο. Επισης εμενα δεν μ αρεσει αυτη η κοκκινη γραμμη που εχει το HyperX, αλλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα.
rdN1337 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Ο φωτισμος ειναι αρκετα δυνατος, μπορεις να τον ρυθμισεις κιολας εχει 3 σκαλες νομιζω. Ειναι το πρωτο μηχανικο που ειχα οποτε δεν μπορω να σ πω σιγουρα αν ειναι clicky ή οχι. Εγω με αυτα που διαβαζα κατα καιρους περιμενα να ειναι πολυ χειροτερα, οποτε οχι για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα clicky. οσο για την παραγγελια εγω κανονικα μπορουσα να το παραγγειλω στο πλαισιο μεσω της σελιδας τους. Αν θες παρε ρωτα τους αν μπορεις. Το HyperX που εδειξες το ειχα δει και εγω αλλα επειδη το ειδα και απο κοντα θα σου πω οτι το corsair ειναι ποιοτικα πιο καλο και εμφανησιακα απο κοντα πιο εντυπωσιακο. Επισης εμενα δεν μ αρεσει αυτη η κοκκινη γραμμη που εχει το HyperX, αλλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα. Μου βγάζει αυτό. Και δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, rdN1337 said: Μου βγάζει αυτό. Και δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. εισαι ατυχος. αυτος μεχρι χθες δεν υπηρχε. ΣΗμερα θα το βαλανε διαθεσιμο μονο σε καταστηματα. Αν εχεις κανα συγγενη αθηνα πες του να στο παρει
rdN1337 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Aggeluska είπε εισαι ατυχος. αυτος μεχρι χθες δεν υπηρχε. ΣΗμερα θα το βαλανε διαθεσιμο μονο σε καταστηματα. Αν εχεις κανα συγγενη αθηνα πες του να στο παρει Χαχα,δυσκολα. Ισως καταληξω στο hyperX,γιατι ετσι και αλλιως θα κανω μεταβαση απο μεμβρανης πολυ κακης ποιοτητας. Σιγουρα η διαφορα θα ειναι χαοτικη ειτε με το ενα ειτε με το αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα