Προς το περιεχόμενο

Corsair K70 RGB ( MX Red ) - 100 ευρω Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πόση ώρα βλέπω βίντεο και φώτο απο το k70 rgb σχετικά με το λευκό φωτισμό και το δικό μου απ ότι φαίνεται έχει θέμα, κιτρινίζει και μόνο λευκό δεν το λες. 🤔

είμαι τόσο άτυχος στις τελευταίες αγορές μου που μια εβδομάδα πριν ειχα θεμα με gaming chair που πήρα από το κιτρινομαγαζο. 

θα το πάω την πέμπτη για αλλαγή και βλέπουμε 

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mdd45 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Παρέλαβα Μόλις το K70 RGB Lux  και το enter είναι μεγάλο!

IMG-20181120-WA0008.jpg

Ζηλευω!!! Θελω κι εγω! Αν υπηρχε τροπος να ειμαι σιγουρος οτι θα μου ερθει με τετοιο εντερ θα το χτυπουσα ΑΜΕΣΩΣ!

2 ώρες πριν, vaggos88 είπε

θα παω μια βολτα απο το καταστημα που το πηρα την πεμπτη μηπως εχει το us γιατι πραγματικα καθε φορα που παταω enter παταω και αυτο (\)

εγω οταν λεω μεγαλο enter εννοω το ορθογώνιο σαν αυτο που εχει στην photo το κουτι 

αν το εχεις βαλει στο pc τσεκαρε μια τον λευκο φωτισμο και πες μου εαν σου πρασινιζει γιατι εμενα δε μου κανει για λευκο αυτο που βλεπω.

Τελικα δεν ειμαι ο μονος που δε μπορει χωρις μεγαλο εντερ...

Επεξ/σία από sta2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, sta2 είπε

Ζηλευω!!! Θελω κι εγω! Αν υπηρχε τροπος να ειμαι σιγουρος οτι θα μου ερθει με τετοιο εντερ θα το χτυπουσα ΑΜΕΣΩΣ!

με τετοιο ειναι και εμενα, δε μου αρέσει ομως. εχω συνηθίσει το άλλο αλλα εχει προβλημα με το rgb και θα το παω για αλλαγη

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggos88 είπε

με τετοιο ειναι και εμενα, δε μου αρέσει ομως. εχω συνηθίσει το άλλο αλλα εχει προβλημα με το rgb και θα το παω για αλλαγη

Αν στο αλλαξουν με ιδιο και δε το θες σφυρα μου 😁

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα του keyboard. Το k70 απ όσο βλέπω δεν έχει άσπρα Led και βγάζει το  λευκό με το να ανάβουν ταυτόχρονα τα 3 RGB το οποίο δημιουργεί αυτήν την απόχρωση. Είναι όντως πολύ ποιοτικό αλλά θέλει συνήθεια....

Δημοσ.
5 hours ago, sta2 said:

εγω που πηρα σημερα ακριβως το ιδιο αλλα την RED LED  εκδοση, εχει ακριβως ιδιο ENTER

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

εγω που πηρα σημερα ακριβως το ιδιο αλλα την RED LED  εκδοση, εχει ακριβως ιδιο ENTER

Που ρε παιδια? ανεβαστε κανα λινκ να παρουμε κι εμεις.

Δημοσ.
Just now, sta2 said:

Εγω πηρα αυτο σημερα. Μην κοιτας την φωτο εχει το US Layout. Το πληκτρολογιο εχει το GR Layout, Ακριβως οπως του απο πανω.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sta2 είπε

ρε μαστορα απο το plaisio και αλλα 3-4 καταστήματα το έχουν. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aggeluska είπε

Εγω πηρα αυτο σημερα. Μην κοιτας την φωτο εχει το US Layout. Το πληκτρολογιο εχει το GR Layout, Ακριβως οπως του απο πανω.

Θα παρω τηλεφωνο για καλο και για κακο κι αν ερθω σε συνεννοηση θα προχωρησω σε αγορα κι εγω σαφεστατα!

Μόλις τώρα, vaggos88 είπε

ρε μαστορα απο το plaisio και αλλα 3-4 καταστήματα το έχουν. 

Ναι ρε τρελα, αλλα οι φωτο ειναι με μικρο enter. Εγω ρωταω απο που το πηρε καποιος κι αν εχει τροπο να ξερει σιγουρα καποιος που παραγγελνει οτι θα παρει αυτο που θελει (layout με μεγαλο enter)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, sta2 said:

Θα παρω τηλεφωνο για καλο και για κακο κι αν ερθω σε συνεννοηση θα προχωρησω σε αγορα κι εγω σαφεστατα!

παρε. και εγω ειχα παρει επειδη ΔΕΝ ηθελα GR Layout  επειδη στο ελληνικο δεν μ αρεσουν τα ελληνικα γραμμματα που εχει πανω :D Αλλα νταξει δεν ειναι σημαντικος λογος να μην το παρω.

Επεξ/σία από Aggeluska
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sta2 είπε

αυτο με το μεγάλο ΕΝΤΕΡ εχει στο plaisio 100% στο τηλέφωνο για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλήσεις με πωλητή που θα το δει με τα μάτια του αλλιώς δε θα καταλάβει τι του λες.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/11/2018 στις 12:07 ΠΜ, MessatsuRoku είπε

πληρωσε με καρτα και αμα βγει κατι καλυτερα επεστρεψε το και παρε πισω λεφτα

ας δωσει καποιος τα φωτα του που πηρε το κ70 lux non rgb.οταν το εβαλα πριν βαλω το corsair utility engine αναψαν τα λαμπακια αλλα το πληκτρολογιο δεν δουλευε.απλα επαιζαν τα φωτα σε διαφορες μορφες φωτισμου κυμα,σταθερο κτλ κτλ.αφου εβαλα το software το βρηκε και δουλεψε.δεν μπορω ομως να κανω static το φωτισμο απο τις ρυθμισεις. παω profiles-lighting επιλεγω advanced settings μετα επιλεγω all και γινεται σε ολα τα πληκτρα σταθερος ο φωτισμος εκτος απο το w,a,s,d και τα βελακια.τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να ειναι και σαυτα σταθερος ο φωτισμος?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sakks80 είπε

ας δωσει καποιος τα φωτα του που πηρε το κ70 lux non rgb.οταν το εβαλα πριν βαλω το corsair utility engine αναψαν τα λαμπακια αλλα το πληκτρολογιο δεν δουλευε.απλα επαιζαν τα φωτα σε διαφορες μορφες φωτισμου κυμα,σταθερο κτλ κτλ.αφου εβαλα το software το βρηκε και δουλεψε.δεν μπορω ομως να κανω static το φωτισμο απο τις ρυθμισεις. παω profiles-lighting επιλεγω advanced settings μετα επιλεγω all και γινεται σε ολα τα πληκτρα σταθερος ο φωτισμος εκτος απο το w,a,s,d και τα βελακια.τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να ειναι και σαυτα σταθερος ο φωτισμος?

Μολις παρελαβα με μεγαλη καθυστερηση. Πηρα και εγω το το non rgb (70€) και ειναι με μεγαλο Enter. Οσο αναφορα για τον φωτισμο του, φιλε εμενα αναψαν κατευθειαν και δουλεψε. Κατεβασα και το Icue της Corsair το ειδε και αμεσως αλλαξε και το lighting  mode. Το αλλαξα απο το menu lighting εχει ενα scroll bar που δοκιμαζεις τα modes. Εβαλα το wave mode το διαλεξε ο γιος μου και απομακρυνθηκα γιατι παιζει fortnite τωρα. Θα σε βοηθησω μολις παρω σειρα φιλε.  

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fotisalonika είπε

Μολις παρελαβα με μεγαλη καθυστερηση. Πηρα και εγω το το non rgb (70€) και ειναι με μεγαλο Enter. Οσο αναφορα για τον φωτισμο του, φιλε εμενα αναψαν κατευθειαν και δουλεψε. Κατεβασα και το Icue της Corsair το ειδε και αμεσως αλλαξε και το lighting  mode. Το αλλαξα απο το menu lighting εχει ενα scroll bar που δοκιμαζεις τα modes. Εβαλα το wave mode το διαλεξε ο γιος μου και απομακρυνθηκα γιατι παιζει fortnite τωρα. Θα σε βοηθησω μολις παρω σειρα φιλε.  

Εμενα δεν δουλευε μολις το βαλα. Μολις εγκατεστησα το software και το εμφανησε εκει τοτε δουλεψε.στα lighting modes δεν εχει επιλογη static τα δοκιμασα ολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...