sakks80 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 εριξα παραγγελια τελικα δεν αντεξα να περιμενω μηπως βγει κατι αλλο καλυτερο και εξαντληθει αυτο και στο τελος δεν παρω τιποτα. 22 του μηνα ημερα παραδοσης μου βγαλε.
papars Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πόσο καλύτερο είναι αυτό του θέματος από π.χ. αυτό https://www.banggood.com/Dareu-EK815-104-Keys-RGB-LED-Backlit-Anti-Ghosting-Mechanical-Keyboard-For-Gamer-Computer-p-1190834.html Που έχει επιλογή για τύπο διακόπτη (μαύρο/μπλε/καφέ ή κόκκινο) και RGB back-light στα ~€60
overpower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, papars είπε Που έχει επιλογή για τύπο διακόπτη (μαύρο/μπλε/καφέ ή κόκκινο) και RGB back-light στα ~€60 Δεν νομιζω ωστοσο να μιλαμε για cherry mx switches και εχουν απλα χρωματιστα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από overpower
sakks80 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, papars είπε Πόσο καλύτερο είναι αυτό του θέματος από π.χ. αυτό https://www.banggood.com/Dareu-EK815-104-Keys-RGB-LED-Backlit-Anti-Ghosting-Mechanical-Keyboard-For-Gamer-Computer-p-1190834.html Που έχει επιλογή για τύπο διακόπτη (μαύρο/μπλε/καφέ ή κόκκινο) και RGB back-light στα ~€60 αν εξαιρεσεις οτι δεν ξερουμε τι διακοπτες φοραει και την συγκεκριμενη μαρκα το ποσο ποιοτικη μπορει να ειναι σε σχεση με corsair κατα τα αλλα ειναι και αυτο ενα μηχανικο πληκτρολογιο οπως τα δεκαδες κινεζικα που κυκλοφορουν. αν θες να επιλεξεις μεταξυ cherry mx brown,red και blue υπαρχει αυτο στα 60 ευρω δεν ειναι rgb αλλα ειναι προτιμοτερο απο το κινεζικο. https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/keyboards/hyperx-alloy-elite-mechanical-mx-cherry-brown-tactile-pliktrologio-gaming/prod8957635pp/ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από sakks80 1
papars Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πέρασα από το πλαίσιο που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή και δεν υπήρχε θέση για παρκάρισμα ούτε στα γύρο στενά... Ο κακός χαμός. Έστειλα τον συνοδηγό και του είπαν ότι δεν το είχαν διαθέσιμο και να έκανα την παραγγελία Online. Μια και δεν έχω σε πολύ υπόληψη το Πλαίσιο ένα ευχαριστώ στον @sakks80 για την υπόδειξη και το πήρα από το public. Ένα καλό ασύρματο πληκτρολόγιο ψάχνω τώρα με volume rotary button για χρήση γραφείου. Αν έχετε κάτι στο νου σας PM παρακαλώ.
sakks80 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, papars είπε Πέρασα από το πλαίσιο που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή και δεν υπήρχε θέση για παρκάρισμα ούτε στα γύρο στενά... Ο κακός χαμός. Έστειλα τον συνοδηγό και του είπαν ότι δεν το είχαν διαθέσιμο και να έκανα την παραγγελία Online. Μια και δεν έχω σε πολύ υπόληψη το Πλαίσιο ένα ευχαριστώ στον @sakks80 για την υπόδειξη και το πήρα από το public. Ένα καλό ασύρματο πληκτρολόγιο ψάχνω τώρα με volume rotary button για χρήση γραφείου. Αν έχετε κάτι στο νου σας PM παρακαλώ. Με τι διακοπτες το πηρες το hyperx φιλε? Γραψε εντυπωσεις για την ποιοτητα του κτλ κτλ
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Το Public υποψη αλλα γραφει 12μηνες εγγυηση και απο προηγουμενη μου εμπειρια το προσωπικο ειναι συνηθως ασχετο με θεματα εγγυησεων και ακολουθει οτι γραφει το site απο πλευρας εγγυησης https://www.public.gr/product/corsair-k70-lux-rgb-mx-red-gr-pliktrologio-gaming-mayro/prod8840130pp/
sakks80 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το Public υποψη αλλα γραφει 12μηνες εγγυηση και απο προηγουμενη μου εμπειρια το προσωπικο ειναι συνηθως ασχετο με θεματα εγγυησεων και ακολουθει οτι γραφει το site απο πλευρας εγγυησης https://www.public.gr/product/corsair-k70-lux-rgb-mx-red-gr-pliktrologio-gaming-mayro/prod8840130pp/ Απλα ανοιγεις ticket στην corsair.και 1 μηνα εγγυηση να γραφει το public δεν σε νοιαζει.
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, sakks80 είπε Απλα ανοιγεις ticket στην corsair.και 1 μηνα εγγυηση να γραφει το public δεν σε νοιαζει. Το λεω αυτο για να μην βρεθουν προ εκπληξης ορισμενοι οπως εγω πιο παλια οταν ειχα παει απο το καταστημα και δεν ελεγαν να καταλαβουν οτι ειναι αδυνατον να εχει 1χρονο εγγυηση(εγω ειχα ρωτησει για logitech ακουστικα). Λυπαμαι που βλεπω να συνεχιζουν με την ιδια νοοτροπια.
MessatsuRoku Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, sakks80 είπε εριξα παραγγελια τελικα δεν αντεξα να περιμενω μηπως βγει κατι αλλο καλυτερο και εξαντληθει αυτο και στο τελος δεν παρω τιποτα. 22 του μηνα ημερα παραδοσης μου βγαλε. πληρωσε με καρτα και αμα βγει κατι καλυτερα επεστρεψε το και παρε πισω λεφτα
vaggos88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις πήρα και εγώ το rgb version. αρχικά να πω οτι είναι εργαλείο. δηλαδή καμιά σχέση με το coolermaster trigger που έχω εδώ και 6 χρόνια περίπου. 2 αρνητικά έχω μόνο να πω... 1) το greek layout με το enter με χαλάει μιας και τόσα χρόνια είχα συνηθίσει στο US και το δεύτερο είναι το space που ακούγεται το ελατήριο άλλα αυτά δε με κάνουν να μετανιώνω για την αγορά μια και τα γνώριζα. όσο για το enter θα το συνηθίσω και αυτό Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από vaggos88 1
mdd45 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Παρέλαβα Μόλις το K70 RGB Lux και το enter είναι μεγάλο! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από mdd45
Aggeluska Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πήρα σήμερα την έκδοση χωρίς RGB αλλά ακόμα δεν έχω κάτσει να το δοκιμάσω.
vaggos88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mdd45 είπε Παρέλαβα Μόλις το K70 RGB Lux και το enter είναι μεγάλο! θα παω μια βολτα απο το καταστημα που το πηρα την πεμπτη μηπως εχει το us γιατι πραγματικα καθε φορα που παταω enter παταω και αυτο (\) εγω οταν λεω μεγαλο enter εννοω το ορθογώνιο σαν αυτο που εχει στην photo το κουτι αν το εχεις βαλει στο pc τσεκαρε μια τον λευκο φωτισμο και πες μου εαν σου πρασινιζει γιατι εμενα δε μου κανει για λευκο αυτο που βλεπω. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από vaggos88
mdd45 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, vaggos88 είπε θα παω μια βολτα απο το καταστημα που το πηρα την πεμπτη μηπως εχει το us γιατι πραγματικα καθε φορα που παταω enter παταω και αυτο (\) εγω οταν λεω μεγαλο enter εννοω το ορθογώνιο σαν αυτο που εχει στην photo το κουτι αν το εχεις βαλει στο pc τσεκαρε μια τον λευκο φωτισμο και πες μου εαν σου πρασινιζει γιατι εμενα δε μου κανει για λευκο αυτο που βλεπω. Αυτό που μου έστειλαν και φαίνεται παραπάνω στην φωτο, νομίζω λέγεται ευρωπαϊκό ή iso και όχι US...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα