VagVene Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μεταξύ του πληκτρολογιου του θεματος και αυτού https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/170959-razer-ornata-chroma-gr?cmicc=skroutz εχουμε καποια συγκρισή ή κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή?
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, sta2 είπε Αν εχει το μεγαλο το enter θα το χτυπουσα. δε με βολευει το μικρο ρε γαμωτο... το μεγάλο δεν είναι αγγλικό layout? (δηλαδή καμιά σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει στην ελλάδα; )
sta2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε το μεγάλο δεν είναι αγγλικό layout? (δηλαδή καμιά σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει στην ελλάδα; ) Ναι φιλε μου, το πετυχε φιλος μου ομως στο πλαισιο θεσσαλονικης ο τυχερος και ειναι οπως το θελω...
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, VagVene είπε Μεταξύ του πληκτρολογιου του θεματος και αυτού https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/170959-razer-ornata-chroma-gr?cmicc=skroutz εχουμε καποια συγκρισή ή κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή? αυτό είναι μεμβράνης, καμιά σχέση και ως razer κλασικά υπερτιμημένο για την ποιότητα που αγοράζεις απλά μακριά.. Μόλις τώρα, sta2 είπε Ναι φιλε μου, το πετυχε φιλος μου ομως στο πλαισιο θεσσαλονικης ο τυχερος και ειναι οπως το θελω... έχω δει αρκετές φορές να κυκλοφούν αγγλικά k70 στην ελλάδα και από άλλα μαγαζιά, όταν είχα πάρει το δικό μου είχα αγχωθεί μην ήταν αγγλικό από τις φωτό, αλλά ευτυχώς ήταν αμερικάνικο δεν ήξερα ότι υπάρχουν άτομα που τα προτιμάνε, αλλά θα μου πεις για να τα φέρνουν προφανώς κάποιοι θα τα θέλουν
sta2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε αυτό είναι μεμβράνης, καμιά σχέση και ως razer κλασικά υπερτιμημένο για την ποιότητα που αγοράζεις απλά μακριά.. έχω δει αρκετές φορές να κυκλοφούν αγγλικά k70 στην ελλάδα και από άλλα μαγαζιά, όταν είχα πάρει το δικό μου είχα αγχωθεί μην ήταν αγγλικό από τις φωτό, αλλά ευτυχώς ήταν αμερικάνικο δεν ήξερα ότι υπάρχουν άτομα που τα προτιμάνε, αλλά θα μου πεις για να τα φέρνουν προφανώς κάποιοι θα τα θέλουν Ναι το εχω συνηθισει και δε θελω να το "ψαχνω" το εντερ
Roku123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Aggeluska είπε εγω ζαχαρωνω αυτο το logitech. Εχει κανεις εντυπωσεις απο αυτο; η εκδοση της Logitech στα red switches. Παρα πολυ ωραια αισθηση οχι φτηνες παραλλαγες ομως razer Μόλις τώρα, logistoulis είπε το μεγάλο δεν είναι αγγλικό layout? (δηλαδή καμιά σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει στην ελλάδα; ) στην ελλαδα εχουμε US layout. Αγγλοι, γερμανοι, γαλλοι εχουν δικα τους layout με μεγαλα enter
overpower Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, sta2 είπε Αν εχει το μεγαλο το enter θα το χτυπουσα. δε με βολευει το μικρο ρε γαμωτο... Απο αμαζον παιζει η red led εκδοση με Brown mx στα 110 ευρω + μεταφορικα 1
fotisalonika Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το χτυπησα αυτο με τα 70€ απο το πλαισιο. K70 με 70€ δεν υπαρχει... πολυ καλη τιμη. Το περιμενα να το χτηπησω BF αλλα δεν περιμενα τοσο μεγαλο ψαλιδι στην τιμη. Καλες αγορες σε ολους σας. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από fotisalonika
vaggos88 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, fotisalonika είπε Το χτυπησα αυτο με τα 70€ απο το πλαισιο. K70 με 70€ δεν υπαρχει... πολυ καλη τιμη. Το περιμενα να το χτηπησω BF αλλα δεν περιμενα τοσο μεγαλο ψαλιδι στην τιμη. Καλες αγορες σε ολους σας. παραλαβή απο κατάστημα εχει η μονο online και αποστολή?
fotisalonika Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vaggos88 είπε παραλαβή απο κατάστημα εχει η μονο online και αποστολή? Μονο αποστολη στο σπιτι μου ειχε ή άλλη διευθυνση. Δεν ξερω γιατι δεν ειχε την επιλογη παραλαβη απο καταστημα αλλα δεν το εψαξα και πολυ. Ειχα κανει login κανονικα στο προφιλ μου. Δεν αντεχα να το ψαξω, φοβηθηκα μηπως εξαντληθει. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από fotisalonika 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Federacion είπε Mε την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα gaming πληκτρολόγια είναι καλύτερα για δουλείες γραφείου για εμάς που δεν παίζουμε καθόλου με πληκτρολόγιο. Είναι πολύ καλύτερα γιατί το προσόν των μηχανικών είναι ότι δεν χρειάζεται να πατήσεις το πλήκτρο μέχρι τέρμα. Οπότε αν τα συνηθίσεις καταπονείς τους καρπούς σου λιγότερο.
Aggeluska Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 9 hours ago, fotisalonika said: Μονο αποστολη στο σπιτι μου ειχε ή άλλη διευθυνση. Δεν ξερω γιατι δεν ειχε την επιλογη παραλαβη απο καταστημα αλλα δεν το εψαξα και πολυ. Ειχα κανει login κανονικα στο προφιλ μου. Δεν αντεχα να το ψαξω, φοβηθηκα μηπως εξαντληθει. φιλε αν το παρεις τελικα πες μας πως σου φαινεται
Roku123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε φιλε αν το παρεις τελικα πες μας πως σου φαινεται το ειχα στο παρελθον και ηταν πολυ καλη κατασκευη αλλα αρκετα ογκοδες και βαρυ. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Roku123
Aggeluska Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Just now, Roku123 said: το ειχα στο παρελθον και ηταν πολυ καλη κατασκευη, αρκετα ογκοδες και βαρυ. Σκεφτομαι να παρω αυτο του τιτλου αλλα οχι την RGB εκδοση. Την εχει -30 ευρω. νομιζω για 70 ευρω ειναι πολυ καλα. Δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω ομως ή οχι. δεν νομιζω να ριξουν ακομα πιο κατω τα ιδια προιοντα. Λογικα καθε μερα θα βαζουν σε εκπτωση άλλα και οχι τα ιδια προιοντα.
jeandoumpier Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, sakks80 είπε Όταν το πάρεις στα χέρια σου θα πάψεις να σκέπτεσαι και απλά θα απολαύσεις κάτι ποιοτικό, στιβαρό και εμφανίσιμο. Σε αυτή την τιμή (70€) για καποιον που ψάχνει μηχανικό πληκτρολόγιο αξίζει ασυζητητί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα