Προς το περιεχόμενο

Corsair K70 RGB ( MX Red ) - 100 ευρω Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sta2 είπε

Αν εχει το μεγαλο το enter θα το χτυπουσα. δε με βολευει το μικρο ρε γαμωτο...

το μεγάλο δεν είναι αγγλικό layout? (δηλαδή καμιά σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει στην ελλάδα; ) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

το μεγάλο δεν είναι αγγλικό layout? (δηλαδή καμιά σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει στην ελλάδα; ) 

Ναι φιλε μου, το πετυχε φιλος μου ομως στο πλαισιο θεσσαλονικης ο τυχερος και ειναι οπως το θελω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VagVene είπε

Μεταξύ του πληκτρολογιου του θεματος και αυτού

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/170959-razer-ornata-chroma-gr?cmicc=skroutz

εχουμε καποια συγκρισή ή κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή?

αυτό είναι μεμβράνης, καμιά σχέση και ως razer κλασικά υπερτιμημένο για την ποιότητα που αγοράζεις

απλά μακριά.. 

Μόλις τώρα, sta2 είπε

Ναι φιλε μου, το πετυχε φιλος μου ομως στο πλαισιο θεσσαλονικης ο τυχερος και ειναι οπως το θελω...

έχω δει αρκετές φορές να κυκλοφούν αγγλικά k70 στην ελλάδα και από άλλα μαγαζιά, όταν είχα πάρει το δικό μου είχα αγχωθεί μην ήταν αγγλικό από τις φωτό, αλλά ευτυχώς ήταν αμερικάνικο

δεν ήξερα ότι υπάρχουν άτομα που τα προτιμάνε, αλλά θα μου πεις για να τα φέρνουν προφανώς κάποιοι θα τα θέλουν 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αυτό είναι μεμβράνης, καμιά σχέση και ως razer κλασικά υπερτιμημένο για την ποιότητα που αγοράζεις

απλά μακριά.. 

έχω δει αρκετές φορές να κυκλοφούν αγγλικά k70 στην ελλάδα και από άλλα μαγαζιά, όταν είχα πάρει το δικό μου είχα αγχωθεί μην ήταν αγγλικό από τις φωτό, αλλά ευτυχώς ήταν αμερικάνικο

δεν ήξερα ότι υπάρχουν άτομα που τα προτιμάνε, αλλά θα μου πεις για να τα φέρνουν προφανώς κάποιοι θα τα θέλουν 

Ναι το εχω συνηθισει και δε θελω να το "ψαχνω" το εντερ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aggeluska είπε

εγω ζαχαρωνω αυτο το logitech. Εχει κανεις εντυπωσεις απο αυτο;

η εκδοση της Logitech στα red switches. Παρα πολυ ωραια αισθηση οχι φτηνες παραλλαγες ομως razer

Μόλις τώρα, logistoulis είπε

στην ελλαδα εχουμε US layout. Αγγλοι, γερμανοι, γαλλοι εχουν δικα τους layout με μεγαλα enter

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sta2 είπε

Αν εχει το μεγαλο το enter θα το χτυπουσα. δε με βολευει το μικρο ρε γαμωτο...

Απο αμαζον παιζει η red led εκδοση με Brown mx στα 110 ευρω + μεταφορικα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χτυπησα αυτο με τα 70€ απο το πλαισιο.

K70 με 70€ δεν υπαρχει... πολυ καλη τιμη. 

Το περιμενα να το χτηπησω BF αλλα δεν περιμενα τοσο μεγαλο ψαλιδι στην τιμη. 

Καλες αγορες σε ολους σας.

Επεξ/σία από fotisalonika
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fotisalonika είπε

Το χτυπησα αυτο με τα 70€ απο το πλαισιο.

K70 με 70€ δεν υπαρχει... πολυ καλη τιμη. 

Το περιμενα να το χτηπησω BF αλλα δεν περιμενα τοσο μεγαλο ψαλιδι στην τιμη. 

Καλες αγορες σε ολους σας.

παραλαβή απο κατάστημα εχει η μονο online και αποστολή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

παραλαβή απο κατάστημα εχει η μονο online και αποστολή?

Μονο αποστολη στο σπιτι μου ειχε ή άλλη διευθυνση. Δεν ξερω γιατι δεν ειχε την επιλογη παραλαβη απο καταστημα αλλα δεν το εψαξα και πολυ.  Ειχα κανει login κανονικα στο προφιλ μου. Δεν αντεχα να το ψαξω, φοβηθηκα μηπως εξαντληθει. 

Επεξ/σία από fotisalonika
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Federacion είπε

Mε την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα gaming πληκτρολόγια είναι καλύτερα για δουλείες γραφείου για εμάς που δεν παίζουμε καθόλου με πληκτρολόγιο.

Είναι πολύ καλύτερα γιατί το προσόν των μηχανικών είναι ότι δεν χρειάζεται να πατήσεις το πλήκτρο μέχρι τέρμα. Οπότε αν τα συνηθίσεις καταπονείς τους καρπούς σου λιγότερο.

Δημοσ.
9 hours ago, fotisalonika said:

Μονο αποστολη στο σπιτι μου ειχε ή άλλη διευθυνση. Δεν ξερω γιατι δεν ειχε την επιλογη παραλαβη απο καταστημα αλλα δεν το εψαξα και πολυ.  Ειχα κανει login κανονικα στο προφιλ μου. Δεν αντεχα να το ψαξω, φοβηθηκα μηπως εξαντληθει. 

φιλε αν το παρεις τελικα πες μας πως σου φαινεται :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

φιλε αν το παρεις τελικα πες μας πως σου φαινεται :P

το ειχα στο παρελθον και ηταν πολυ καλη κατασκευη αλλα αρκετα ογκοδες και βαρυ.

Επεξ/σία από Roku123
Δημοσ.
Just now, Roku123 said:

το ειχα στο παρελθον και ηταν πολυ καλη κατασκευη, αρκετα ογκοδες και βαρυ.

Σκεφτομαι να παρω αυτο του τιτλου αλλα οχι την RGB εκδοση. Την εχει -30 ευρω. νομιζω για 70 ευρω ειναι πολυ καλα. Δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω ομως ή οχι. δεν νομιζω να ριξουν ακομα πιο κατω τα ιδια προιοντα. Λογικα καθε μερα θα βαζουν σε εκπτωση άλλα και οχι τα ιδια προιοντα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sakks80 είπε

Όταν το πάρεις στα χέρια σου θα πάψεις να σκέπτεσαι και απλά θα απολαύσεις κάτι ποιοτικό, στιβαρό και εμφανίσιμο.

Σε αυτή την τιμή (70€) για καποιον που ψάχνει μηχανικό πληκτρολόγιο αξίζει ασυζητητί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...