Προς το περιεχόμενο

Corsair K70 RGB ( MX Red ) - 100 ευρω Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ninos30 είπε

Αυτό σου λέω. Ποιο θεωρείς εσύ καλύτερο; Το Κ70 θεωρείται από τα κορυφαία. ΠΧ όμως δεν έχει dedicated macro keys (για gaming πάντα)

brown ειναι αρκετα πιο φασαριοζοι απο red? blue που ειχα δοκιμασει χαλουσαν τον κοσμο απο φασαρια και το δωσα αμεσως.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στα μονόχρωμα είναι είτα αναμμένα είτε σβηστά. Στα RGB μπορείς να δίνεις διαφορετικά χρώματα. Και έτσι φωτίζονται όλα

Νομίζω είναι RED<BROWN<BLUE<BLACK. Με τα Brown/Blue να έχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορά

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ninos30 είπε

Στα μονόχρωμα είναι είτα αναμμένα είτε σβηστά. Στα RGB μπορείς να δίνεις διαφορετικά χρώματα. Και έτσι φωτίζονται όλα

Νομίζω είναι RED<BROWN<BLUE<BLACK. Με τα Brown/Blue να έχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορά

Μεσω του app εχω επιλογες πχ waves ή το κουμπι που παταω να φωτιζει σιγα σιγα περιμετρικα κτλ. Δεν βρισκω λογο γιατι να μην μπορω να εχω μονο αναμενα τα wasd ή τα βελακια πχ.

Επισημα δεν βλεπω καπως, αλλα σιγουρα θα υπαρχει "τροπος", που προσωπικα με ενδιαφερει. Σταθερο κοκκινο, στο 1ο επιπεδο ειναι μια χαρα

Για πιο ησυχα ειναι και τα mx silent (δνε ξερω αν βγαζει η corsair keyboard με αυτα)

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ninos30 είπε

H δικιά μου εμπειρία ταυτίζεται με ότι ακριβώς είχα διαβάσει. Στην αρχή θα σου φανεί λίγο περίεργο και θα κάνεις αρκετά λάθη στο γράψιμο. Μόλις το συνηθίσεις όμως... δεν υπάρχει γυρισμός.

Τα χρησιμοποιώ κυρίως για δουλειά. Σπίτι casual gamer κυρίως RPG αφού δεν υπάρχει αρκετός χρόνος πλέον. Το πρώτο που πήρα ήταν ακριβώς αυτό (σε προσφορά τότε στα 129€). Θα σου σπάσουν αρκετά σύντομα οι βάσεις του υποβοηθήματος των χεριών. Εκτός αν δεν το σηκώνεις ποτέ από το γραφείο. Το RGB του αρκετά μέτριο. Μην το πάρεις για αυτό. Αν το συγκρίνεις με ποιο καινούρια μοντέλα θα ξενερώσεις. Πολύ ποιοτική μεταλική κατασκευή κατά τα άλλα. Έχει premium feel

Έκτοτε έχω πάρει και σε όλα τα γραφεία που έχω (IT Αdmin σε εταιρία με αρκετά κτήρια στην Θεσσαλονίκη).

Θεωρώ πως τα RED είναι πολύ καλά all-around switches. Game/office εννοώ.

Για programming θα είσαι ΟΚ με τα RED ή καλύτερα BROWN; (10-12h/daily)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Για programming θα είσαι ΟΚ με τα RED ή καλύτερα BROWN; (10-12h/daily)

Παρ' ότι έχω κι ένα Master στον προγραμματισμό, δυστυχώς ΔΕΝ το κάνω το sport τα τελευταία 10 χρόνια :( Οπότε στην πραγματικότητα δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Μάλλον θα σου πω πως μικρή διαφορά θα έχουν. Ίσως όμως καλύτερα να δεις σε Brown ή ακόμα και Blue. Εκτός αν και έξτρα θόρυβος σε τρυπάει το μυαλό! Καταλαβαίνεις όμως καλύτερα τι γράφεις.

Επεξ/σία από ninos30
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ninos30 είπε

Παρ' ότι έχω κι ένα Master στον προγραμματισμό, δυστυχώς ΔΕΝ το κάνω το sport τα τελευταία 10 χρόνια :( Οπότε στην πραγματικότητα δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Μάλλον θα σου πω πως μικρή διαφορά θα έχουν. Ίσως όμως καλύτερα να δεις σε Brown ή ακόμα και Blue. Εκτός αν και έξτρα θόρυβος σε τρυπάει το μυαλό! Καταλαβαίνεις όμως καλύτερα τι γράφεις.

Α όχι ευχαριστώ. Με τον θόρυβο μετά από λίγο σκοτώνω άνθρωπο..

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.

Χμμμμ, ίσως να μην είσαι τότε καν για mechanical. Δανείσου αν μπορείς από κάποιο φίλο ένα για να δεις αν την παλεύεις μετά από 8-10 ώρες πάνω από αυτό και με δύο άδεια μπουκάλια Cola 2lt στο γραφείο 😎

Με τα RED θα κάνεις πολλά λάθη στην αρχή αν και τα πιο ήσυχα (πάντα από τα κοινά που κυκλοφορούν). Με τα brown μάλλον δεν θα την παλέψεις. Τα blue τα ξεχνάς.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ninos30 είπε

Χμμμμ, ίσως να μην είσαι τότε καν για mechanical. Δανείσου αν μπορείς από κάποιο φίλο ένα για να δεις αν την παλεύεις μετά από 8-10 ώρες πάνω από αυτό και με δύο άδεια μπουκάλια Cola 2lt στο γραφείο 😎

Με τα RED θα κάνεις πολλά λάθη στην αρχή αν και τα πιο ήσυχα (πάντα από τα κοινά που κυκλοφορούν). Με τα brown μάλλον δεν θα την παλέψεις. Τα blue τα ξεχνάς.

Μόλις είδα ότι ένα κινέζικο που είχα πάρει δώρο στην κοπέλα μου είναι μάλλον τα blue και ναι απλώς δεν.. -.-" Θα δω τα άλλα αν είναι μπας και. Thanks!

Δημοσ.

7 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Τα Red switches γενικά δεν κάνουν πολύ φασαρία σωστά? 

Θέλω να πω είναι πιο αθόρυβα από το τα blue? 

51 λεπτά πριν, ninos30 είπε

Silent<RED<BROWN<BLUE<BLACK. Με τα Brown/Blue να έχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορά

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Mε την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα gaming πληκτρολόγια είναι καλύτερα για δουλείες γραφείου για εμάς που δεν παίζουμε καθόλου με πληκτρολόγιο.

αν έχει mx brown ναι

οι κόκκινοι και οι μαύροι εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν για γράψιμο, είχα και πούλησα. στα παιχνίδια ήταν οκ αλλά σε λοιπή χρήση κάτι με χάλαγε 

με κ70 mx brown κάνω τα πάντα, μέχρι και ολόκληρη διπλωματική έχω κάτσει να γράψω 

το κ70 πάντως είναι φοβερό πληκτρολόγιο, δεν το αλλάζω με τίποτα , οι διακόπτες που θα σου αρέσουν είναι κάπως υποκειμενικό θέμα, όποιος στοχεύει σε red τα 100 ευρώ είναι πάρα πολύ καλή τιμή 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

εγω ζαχαρωνω αυτο το logitech. Εχει κανεις εντυπωσεις απο αυτο;

Χρήσης δεν έχω. Θα μιλήσω καθαρά αισθητικά.

Επειδή μπαίνουμε σε υποκειμενικά μονοπάτια, εκφράζω καθαρά την άποψή μου. Αν τα δεις δίπλα-δίπλα και τα πιάσεις θα πας τρέχοντας στο Corsair για 10 ευρώ διαφορά. (στο Πλαίσιο που πηγαίνω εγώ τα έχουν και τα δύο στην έκθεση).

4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

οι διακόπτες που θα σου αρέσουν είναι κάπως υποκειμενικό θέμα 

Αυτή είναι η μόνη απόλυτη αλήθεια

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...