Προς το περιεχόμενο

Corsair K70 RGB ( MX Red ) - 100 ευρω Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ ακριβο πληκτρολογιο οχι μονο Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο, τα 100 ευρω σπανιο για το RGB μοντελο. Δωρεαν μεταφορικα https://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-pliktrologia-keyboards/Corsair-Pliktrologio-K70-Lux-RGB -MX-Red-GR-CH-9101010-GR.htm

Επισης το ιδιο με κοκκινο φωτισμο μονο στα 70 -- https://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-pliktrologia-keyboards/Corsair-Pliktrologio-K70-Lux-MX-Red-GR-CH-9101020-GR.htm

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mε την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα gaming πληκτρολόγια είναι καλύτερα για δουλείες γραφείου για εμάς που δεν παίζουμε καθόλου με πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Federacion είπε

Mε την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα gaming πληκτρολόγια είναι καλύτερα για δουλείες γραφείου για εμάς που δεν παίζουμε καθόλου με πληκτρολόγιο.

Προσωπικα ειχα ενα οτι να'ναι μηχανικο και για αυτο προτιμουσα να δουλευω στο laptop οταν ειχα να γραψω στις εργασιες. Πηρα απο αμαζον με τα brown switches και ειμαι ευχαριστημενος και ως προς δουλειες γραφειου (δηλαδη πιεση κτλ τα νιωθω αρκετα καλυτερα απο το προηγουμενο πληκτρολογιο). Αλλα δεν ξερω για πολυωρη χρηση ως προς δουλεια, και για τι δουλεια μιλαμε κιολας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H δικιά μου εμπειρία ταυτίζεται με ότι ακριβώς είχα διαβάσει. Στην αρχή θα σου φανεί λίγο περίεργο και θα κάνεις αρκετά λάθη στο γράψιμο. Μόλις το συνηθίσεις όμως... δεν υπάρχει γυρισμός.

Τα χρησιμοποιώ κυρίως για δουλειά. Σπίτι casual gamer κυρίως RPG αφού δεν υπάρχει αρκετός χρόνος πλέον. Το πρώτο που πήρα ήταν ακριβώς αυτό (σε προσφορά τότε στα 129€). Θα σου σπάσουν αρκετά σύντομα οι βάσεις του υποβοηθήματος των χεριών. Εκτός αν δεν το σηκώνεις ποτέ από το γραφείο. Το RGB του αρκετά μέτριο. Μην το πάρεις για αυτό. Αν το συγκρίνεις με ποιο καινούρια μοντέλα θα ξενερώσεις. Πολύ ποιοτική μεταλική κατασκευή κατά τα άλλα. Έχει premium feel

Έκτοτε έχω πάρει και σε όλα τα γραφεία που έχω (IT Αdmin σε εταιρία με αρκετά κτήρια στην Θεσσαλονίκη).

Θεωρώ πως τα RED είναι πολύ καλά all-around switches. Game/office εννοώ.

Επεξ/σία από ninos30
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Federacion said:

80% μαρκετινιστικες παπατζες, 20% ουσια, ειναι οσα ακους για τα μηχανικα πληκτρολογια.

Ειχα MX Black σπιτι. Δεν ενθουσιαστηκα και πηγα σε MX Brown που λεγανε οτι ειναι πιο πολυ για πληκτρολογηση. Παραλληλα στη δουλεια εχω μεμβρανη (το κλασσικο microsoft των 5 ευρω) , το ιδιο και το λαπτοπ μου. Τα πιο πεταμενα 150 ευρω στη ζωη μου.

Το επομενο μου πληκτρολογιο θα ειναι σαν αυτο της δουλειας, αντε το πολυ πολυ με φωτιζωμενα πληκτρα, εκτος αν τα μηχανικα εχουν πεσει στα 30 ευρω μεχρι τοτε.

Πρακτικα σε δουλεια γραφειου, ανουσιες διαφορες, πραγματικα. Αν ισχυαν αυτα τα δεν υπαρχει γυρισμος κλπ, δεν υπαρχει περιπτωση να την παλευα καθε πρωι στη δουλεια με την μεμβρανη. Αντι αυτου, για να καταλαβω τη διαφορα στη πληκτρολογηση, πρεπει να εχω συνεχως το μυαλο μου σε αυτην και να συγκρινω. Αβίαστα και οντας μη προκατειλημμενος, ναι υπαρχει διαφορα, αλλα στην καθημερινη χρηση ειναι ανουσια και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει περισσοτερο απο 30-40 ευρω. Για μενα παντα. Και κανοντας filter out απο το κεφαλι μου ολα αυτα που εχω ακουσει για τα μηχανικα.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

σκεφτομαι για το k70 οχι το rgb γιατι δεν με ενδιαφερει στα 70 ευρω? να το χτυπησω η να περιμενω μηπως βγει κατι καλυτερο στα 70-80 ευρω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sakks80 είπε

σκεφτομαι για το k70 οχι το rgb γιατι δεν με ενδιαφερει στα 70 ευρω? να το χτυπησω η να περιμενω μηπως βγει κατι καλυτερο στα 70-80 ευρω?

μη το σκέφτεσαι σε αυτή την τιμή. 

εγώ πάλι δεν ξέρω αν θέλω το καρναβάλι του αρτζιπι η οχι.

θα αποφασίσω σύντομα και θα πάρω ενα απο τα δυο πριν μας πουν εξαντλήθηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω ποιο θα θεωρούσες "καλύτερο" για να περιμένεις να πέσει στα 70-80. To K95 προφανώς δεν θα πέσει (ελπίζω φυσικά να γίνει). Γιατί το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό mechanical.

Καλύτερα να σκεφτείς αν σου κάνουν τα RED που έχει ή να περιμένεις κάτι με Brown/Blue/Black κλπ αν τα προτιμάς.

Έχει και το rapidfire το οποίο είναι πιο "gaming" στα 90

https://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-pliktrologia-keyboards/Corsair-Pliktrologio-K70-RapidFire-CH-9101024-NA.htm

EDIT: Χμμμ εκθεσιακό κομμάτι. Οπότε το ξεχνας

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ninos30 είπε

Δεν ξέρω ποιο θα θεωρούσες "καλύτερο" για να περιμένεις να πέσει στα 70-80. To K95 προφανώς δεν θα πέσει (ελπίζω φυσικά να γίνει). Γιατί το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό mechanical.

Καλύτερα να σκεφτείς αν σου κάνουν τα RED που έχει ή να περιμένεις κάτι με Brown/Blue?Black κλπ αν τα προτιμάς.

Έχει και το rapidfire το οποίο είναι πιο "gaming" στα 90

https://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-pliktrologia-keyboards/Corsair-Pliktrologio-K70-RapidFire-CH-9101024-NA.htm

μου κανουν τα red γιατι ειναι σχετικα αθορυβα. επισης θα θελα να δοκιμασω brown αν ειναι στα ιδια επιπεδα θορυβου και δεν κανουν πολυ φασαρια.εννοω αν βγει καλυτερο σε αλλες μαρκες οχι απαραιτητα corsair.coolermaster,logitech κτλ κτλ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

εγώ πάλι δεν ξέρω αν θέλω το καρναβάλι του αρτζιπι η οχι.

Μαζί σου. Κι εγώ "έπαιξα" λίγο μαζί του και μετά το έκανα μονόχρομο. Όχι κόκκινο όμως. Απλά το RGB σου δίνει την επιλογή να έχεις profiles και ανάλογα το game να διαφοροποείς τον χρωματισμό στα πλήκτρα που χρησιμοποιείς/ανά game. πχ WSAD και τα βελάκια. Και όποια θες εσύ φυσικά. Στο ημίφως/σκοτάδι βολεύει πολύ

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Federacion είπε

24 λεπτά πριν, ninos30 είπε

Θεωρώ πως τα RED είναι πολύ καλά all-around switches. Game/office εννοώ.

Απο εδω φαινεται οτι τα brown ειναι τα καλυτερα all-around (με βαση οτι και στα 3 εχει >8) και μεσω αυτης της ιστοσελιδας κατεληξα με brown την red led εκδοση.

Αν και το φοβομουν, τελικα αφου εχει και τα 3 επιπεδα φωτεινοτηταςε (περα απο το τελειως κλειστο), δεν με χαλαει στο 1ο επιπεδο ή στο 2ο το κοκκινο led.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, sakks80 είπε

μου κανουν τα red γιατι ειναι σχετικα αθορυβα. επισης θα θελα να δοκιμασω brown αν ειναι στα ιδια επιπεδα θορυβου και δεν κανουν πολυ φασαρια.εννοω αν βγει καλυτερο σε αλλες μαρκες οχι απαραιτητα corsair.coolermaster,logitech κτλ κτλ

Αυτό σου λέω. Ποιο θεωρείς εσύ καλύτερο; Το Κ70 θεωρείται από τα κορυφαία. ΠΧ όμως δεν έχει dedicated macro keys (για gaming πάντα)

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ninos30 είπε

Μαζί σου. Κι εγώ "έπαιξα" λίγο μαζί του και μετά το έκανα μονόχρομο. Όχι κόκκινο όμως. Απλά το RGB σου δίνει την επιλογή να έχεις profiles και ανάλογα το game να διαφοροποείς τον χρωματισμό στα πλήκτρα που χρησιμοποιείς/ανά game. πχ WSAD και τα βελάκια. Και όποια θες εσύ φυσικά. Στο ημίφως/σκοτάδι βολεύει πολύ

Νομιζω και στις 2 εκδοσεις γινεται αυτο, απλα παιζεις ΚΑΙ με αλλα χρωματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...