jimmyl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε Μαρέσει που εδώ χαιρόμαστε για κάποιες δήθεν Black friday τιμές που στην Αμερική αν τις είχαν θα τους τις φέρναμε στο κεφάλι αλλά ξέχασα εδώ περνούν τρία με τέσσερα χιλιάρικα μισθό κ στο αμερικα 500 με 1000. Ρε καλά μας κάνουν κ λίγα θα μας κάνουν. Off topic αλλά δεν άντεξα με την κοροϊδία. Καλως η κακως δεν ζουμε στην Αμερικη , και οπως λενε και οι Αμερικανοι , work with what you have , not with what you have hope for 1
spartan29gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Σημερα την παρελαβα και νιώθω κατενθουσιασμένος με αυτό που βλεπουν τα ματια μου.Τα μαυρα της είναι πολύ καλα( VA Panel)Ευτυχως που πηγα σε 55αρα.Διοτι από την προηγουμενη σονυ που ειχα και ηταν 47(η διαφορα φαινεται στο μέγεθος)
songless_bird Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, martin27 είπε Για την τηλεοραση του θεματος μιλαω... 99.800
martin27 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, songless_bird είπε 99.800 Σε ευχαριστω,εμενα μου βαλανε μονο 5000 ποντους και τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη τηλεφωνικος με τα public.
simaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, spartan29gr είπε Σημερα την παρελαβα και νιώθω κατενθουσιασμένος με αυτό που βλεπουν τα ματια μου.Τα μαυρα της είναι πολύ καλα( VA Panel)Ευτυχως που πηγα σε 55αρα.Διοτι από την προηγουμενη σονυ που ειχα και ηταν 47(η διαφορα φαινεται στο μέγεθος) Σήμερα παρέλαβα και τη χαζεύω με ανοιχτό το στόμα. Έχω πάθει πλάκα με την εικόνα. Η προηγούμενη τιβι ήταν μια Samsung 37αρα 10ετιας οπότε καταλαβαίνετε.... 1
songless_bird Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, simaras είπε Σήμερα παρέλαβα και τη χαζεύω με ανοιχτό το στόμα. Έχω πάθει πλάκα με την εικόνα. Η προηγούμενη τιβι ήταν μια Samsung 37αρα 10ετιας οπότε καταλαβαίνετε.... Τωρα καθομαι και βλεπω αυτο 1 1
lalanis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, martin27 είπε Σε ευχαριστω,εμενα μου βαλανε μονο 5000 ποντους και τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη τηλεφωνικος με τα public. Αν έκανες online την αγορά η απόδοση των πόντων θα γίνει μετά από κάποιες μέρες. Το γράφει στη σχετική σελίδα.
martin27 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, lalanis είπε Αν έκανες online την αγορά η απόδοση των πόντων θα γίνει μετά από κάποιες μέρες. Το γράφει στη σχετική σελίδα. Οχι στο καταστημα εγινε.Ακρη ακομα δεν εχω βγαλει.Τους αφησα το τηλ μου και ειπαν θα με καλεσουν αν εχουν νεοτερα.Απο βδομαδα βεβαια θα ξαναεπικοινωνησω
spartan29gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, simaras είπε Σήμερα παρέλαβα και τη χαζεύω με ανοιχτό το στόμα. Έχω πάθει πλάκα με την εικόνα. Η προηγούμενη τιβι ήταν μια Samsung 37αρα 10ετιας οπότε καταλαβαίνετε.... Και εγω από μια σονυ 7ετιας πηγα.Καλοριζικη και καλοδουλευτη φιλε μου 4 ώρες πριν, songless_bird είπε Τωρα καθομαι και βλεπω αυτο Μια ερωτηση.Η τηλεοραση κανει αυτοματος upgrade σε 4κ αναλυση στο youtube?Η απλα ψάχνεις χειροκίνητα από μονος σου 4κ βιντεα (όπως αυτό που ανεβασες )για να δεις? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από spartan29gr 1
alexakos89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Και εγω από μια σονυ 7ετιας πηγα.Καλοριζικη και καλοδουλευτη φιλε μου Μια ερωτηση.Η τηλεοραση κανει αυτοματος upgrade σε 4κ αναλυση στο youtube?Η απλα ψάχνεις χειροκίνητα από μονος σου 4κ βιντεα (όπως αυτό που ανεβασες )για να δεις? αν το υποστηρίζει η γραμμή σου κανει αυτόματα το upgrade 1
spartan29gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, alexakos89 είπε αν το υποστηρίζει η γραμμή σου κανει αυτόματα το upgrade Με 15 που πιανω μεγιστο το 4κ θα το βλεπω η μπα?
alex_man Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Με 15 που πιανω μεγιστο το 4κ θα το βλεπω η μπα? Οριακά είσαι νομίζω. Αν πας στις ρυθμίσεις του βίντεο, έχει τέρμα δεξιά μια επιλογή που σου λέει με πόσο κατεβάζεις, πόσα seconds έχει κάνει buffer και τι ανάλυση/fps βλέπεις αυτή τη στιγμή. 1
spartan29gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, alex_man είπε Οριακά είσαι νομίζω. Αν πας στις ρυθμίσεις του βίντεο, έχει τέρμα δεξιά μια επιλογή που σου λέει με πόσο κατεβάζεις, πόσα seconds έχει κάνει buffer και τι ανάλυση/fps βλέπεις αυτή τη στιγμή. Στις ρυθμισεις του youtube?( στην εφαρμογή δηλαδή?)Η από την τηλεοραση μου?
alex_man Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Στις ρυθμισεις του youtube?( στην εφαρμογή δηλαδή?)Η από την τηλεοραση μου? Την ώρα που παίζει το βίντεο στο youtube app πατάς τις 3 τελίτσες για να δεις τις επιλογές του βίντεο και κάπου έχει επιλογή στατιστικά. Έτσι το κάνω σε android tv box, αλλά λογικά υπάρχει σε όλα τα youtube apps 1
spartan29gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, alex_man είπε Την ώρα που παίζει το βίντεο στο youtube app πατάς τις 3 τελίτσες για να δεις τις επιλογές του βίντεο και κάπου έχει επιλογή στατιστικά. Έτσι το κάνω σε android tv box, αλλά λογικά υπάρχει σε όλα τα youtube apps Καταλαβα.Στην εφαρμογή της τηλεόρασης μου δεν βλεπω να την εχει.Και παλί σε ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις